Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע שהסרווין לא ממש מדוייק.

ביחס ישיר להמון סאבים אחרים. שהציאו לך.

אני ציינתי בכללי שהמגבר יכול לעבוד ב 1 אום.

אבל מערכת החשמל שלך. לא תוכל לתמוך במשיכה של המגבר ב 1 אום.

ולכן אני ממליץ להשאר על 2 אום או 4 אום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני מסכים באמת עדיף לי להשאר על 2OHM ולא לקחת סיכונים מיותרים

אז הW7 וW6 לא הבנתי מה קורה איתם עם האום W7 3OHM?

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

ה-12W7 הוא סליל אחד בודד של 3 אום וזהו {כמו שיש סאב עם סליל אחד של 4 אום}

ה-12W6 הוא שני סלילים של 4 אום כל סליל שזה אומר שאתה יכול לחבר אותו בהיתנגדות שונה או ב-8 אום או ב- 2 אום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לפני שאתה משיג , תלך לשמוע את הסאבים. אחרי שתכיר ותתרשם יגיע השלב של להשיג.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תגיע למפגש צפון , תגיע למפגש מרכז , אחרי זה תהיה לך תמונה ברורה יותר בנוגע למה אתה נמשך יותר ומה המחירים של כל דבר. אחרי המפגשים האלו הקניה שלך תהיה יותר נכונה.

ועוד טיפ קטן , אל תתיחס יותר מידי לעניין ה RMS , תיחס משמעות לעוצמה שתשמע לך באוזן. יש המון גורמים שישפיעו על העוצמה מעבר לנתון ספיגת ה RMS.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עוד שאלה קטנה האם IDMAX12 יכול לעבוד בתיבה סגורה

והאם תיבה קטנה מידי יכולה לשרוף את הסאב?

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

יש פה משהוא מהפורום שמוכר משומש במחיר סביר ואני הולך לראות את הסאב היום.

EDDY עזרה בקשר לתיבה האם סגורה זה אופציה או שזה ישרוף, יהרוס את הסאב?

פורסם
עוד שאלה קטנה האם IDMAX12 יכול לעבוד בתיבה סגורה

והאם תיבה קטנה מידי יכולה לשרוף את הסאב?

ראה את תגובתי זו מאתמול-שלשום:

המלצות היצרן נעים - בתיבה אטומה - [ל12v3d2] בין 1.0CF לתיבת SMALL שזה כ28L, דרך תיבת NORMAL 1.3CF שזה כ37L [אצלי יש כזו], ועד לתיבת LARGE בגודל.. infinite baffle, שזה בערך כמה שבא לך - העיקר שלא יהיה freeair.. נמצאנו למדים, כי טווח הנפחים המאושר ואף מומלץ ע"י היצרן הוא רחב בהחלט.

לדעתי לסאב הנ"ל רק תיבה אטומה.

מקס, השאלה מה מחפש אדם אצל הIDMAX. לפי השאלה על תיבה קטנה, כנראה שהוא מחפש סאב מדויק, ולכן ברור שתיבה אטומה תהיה הבחירה שלו, הכל טמון בתיבה בסופו של דבר. הנה, יש כאן כמה חבר'ה נחמדים, באמת נחמדים, אני מחבב אותם אישית, שחושבים שIDMAX זה 'מידבאס' ו'סאב חלש'. מדוע? משום שהם שמעו אותו תמיד באטומה של 30-40 ליטר, מקבל כמה מאות בודדות של וואטים ב4 או 2 אוהם..

לו היו שמים זוג IDMAXים בported גדולה, ומאכילים אותם עם חשמל חזק וטעים, מורידים את המגבר שלהם לחצי אוהם, היו פתאום מקבלים גג מתפרק, ומשנים את דעתם. הכל טמון בתיבה.

http://www.youtube.com/watch?v=Pt3g6LYG1NY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

וואלה. IDMAX חמודים.

קבל.

. וחיפוש ביו טיוב קצר. יש מלא.

יש עוד מלא.

אבל אחרי זה אין עוד הרבה. >> אני רוצה

באוטו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...