Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה בתחרות spl בעפולה אלי סאונדמן סיים עם w7 אחד באוטו סדאן כמעט באותה תוצאה כמו מתקין שהגיע עם 2 idmax בתיבה פורטד על המושבים של אוטו פיצפון כלשהוא, כך שמבחינת כח אין מה להשוות בינהם. ולאלי, יוצא עכשיו סאב שיבייש את הlms

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

IDMAX הוא לא סאב ל SPL. זה טעות להתיחס אליו בתור כזה. הוא רחוק מלהיות חלש אבל הוא גם לא סאב ל SPL.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אם אני לא טועה בתחרות spl בעפולה אלי סאונדמן סיים עם w7 אחד באוטו סדאן כמעט באותה תוצאה כמו מתקין שהגיע עם 2 idmax בתיבה פורטד על המושבים של אוטו פיצפון כלשהוא, כך שמבחינת כח אין מה להשוות בינהם. ולאלי, יוצא עכשיו סאב שיבייש את הlms

אני יודע.

ןלגבי התחרות. והמתקין היה ב0.3BD. יותר חזק ממני.

הוא היה עם פיאסטה (או דומה) ללא מושבים מאחורה. עם תיבה ענקית עם דבל IDMAX 12.

+ 2 מצברים מאחורה + מגבר לכל סאב. + איטום על כל הרכב מבפנים.

והיה לו סט קומפוננט מקדימה אני זוכר.

ואני היית עם הרמקולים המקורייים !! של הרכב מחוברים לרדיו דיסק אלפיין.

וה 12W7 על המונו בלוק שלי.

אגב ID מול W7. יש לי חבר (משהוא שהרכבתי לו מערכת) שחיפש סאב.

הוא חיפש בס חזק דומיננטי. עמוק. חם.

והוה סגור על ID. (אגב אדי מה שלומך?). הבאתי לו ID לשמוע. ב 2 רכבים שונים.

והוא לא אהב. הוא התאהב ב W7. (ואני לא אמרתי תיקח את זה או את זה.. אני הבאתי רכבים והוא שמע מערכות.!)

והוא לקח בהתחלה 10W6. אבל היה טיפה חלש. והחליף בסוף ל ... 12W7. בתיבה מקורית.

והוא מאושר. אין מאושר ממנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אולי אם אני הייתי נותן לו לישמוע אצלי את המקס אולי הוא היה מתאהב במקס.:-P

אני יגיד לכם את האמת לא זכור לי אף בן אדם שמבין בסאונד ולא מחפש רעש שלא אהב את הMAX.

פורסם

אדי, בתור ספונסר שמשווק את הIDMAX, כדאי שתמנע מלחוות דיעה חיובית עליו.

תשאיר את זה לי..:-D

בכל אופן, הקשר בין W7 לIDMAX מקרי בהחלט. מי שמחפש את מה שW7 נותן, הוא לא ימצא אותו בIDMAX. וכן להיפך.

פורסם
אני יגיד לכם את האמת לא זכור לי אף בן אדם שמבין בסאונד ולא מחפש רעש שלא אהב את הMAX.

אני מכיר הרבה אנשים שהחליפו IDMAX ים בסאבים אחרים . זה לא עושה את ה ID לסאב פחות טוב , הוא הרי מצוין, אבל יש לו אופי מסוים ולא כולם אוהבים אותו ולא צריך להציג אותו בתור רפרנס לכך שמי שמבין בסאונד אוהב IDMAX.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...