Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

לפני כמה ימים הלך לי הגיר בפולו GTI שנת 2000 , בצ'מפיון אומרים שזה המיסבי לחץ של הגיר (החלק האחורי של הגיר לפי ההסבר שלהם) ובגלל זה נשברו כמה שיניים בגיר הם שומעים רישרושים .

עכשיו צ'מפיון רוצים 20 אלף שקל על גיר שבעצם המחירון של הרכב 32 .

ניסיתי לשאול כמה מוסכים בקשר לשיפוץ גיר אבל אין לאף אחד את החלקים לגיר הזה .

האם יש לכם הצעות מאיפה לקנות גיר? מוסך שיוכל לשפץ לי את הגיר???

האם למישהו פה יש ניסיון עם הגיר הזה?

תודה רבה לכל העוזרים!!

דניאל .

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

רוב הסכויים שבמחיר זול יותר תוכל לפתור הבעייה אצל חבר הפורום, רון, המנהל מוסך פרטי (לא מורשה צ'מפיון)

שמתמחה במכוניות קונצרן פולקסווגן ופרטיו באתרו www.rongarage.co.il

קרא את היטב את השרשור הזה ותראה את יכולותיו המקצועיות (והאנושיות):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231647&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A1

דרך אגב, כבר בדקתי בטי.ג'י.חלפים ואין להם תיבת הילוכים (גיר) כזאת.

ברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל רפי תודה רבה! דיברתי איתו גם כרגע והוא הציע לי שיפוץ גיר . להביא לו את הגיר והוא ישפץ אותו .

עכשיו מוסך רון משפץ כאלה גירים ?

עכשיו הבעייה היא שגם בשיפוץ אין לאף אחד את החלקים של הגיר הזה , וזה ממש מפחיד אותי לתת למישהו לשפץ כגון TG חלפים ושאיני יודע איזה חלקים הוא שם בגיר, אם הם של הגיר שלי או של פולו רגילה.

קראתי פה המון תגובות של רון והתרשמתי מהידע שלו . עכשיו השאלה האם יש לו את החלקים לשיפוץ הגיר שלי?

פורסם
קודם כל רפי תודה רבה! דיברתי איתו גם כרגע והוא הציע לי שיפוץ גיר . להביא לו את הגיר והוא ישפץ אותו .

עכשיו מוסך רון משפץ כאלה גירים ?

עכשיו הבעייה היא שגם בשיפוץ אין לאף אחד את החלקים של הגיר הזה , וזה ממש מפחיד אותי לתת למישהו לשפץ כגון TG חלפים ושאיני יודע איזה חלקים הוא שם בגיר, אם הם של הגיר שלי או של פולו רגילה.

קראתי פה המון תגובות של רון והתרשמתי מהידע שלו . עכשיו השאלה האם יש לו את החלקים לשיפוץ הגיר שלי?

1. תתקשר לרון ושאל אותו האם יש לו את החלקים לשיפוץ הגיר

2. ייתכן מאוד גם שהאיבחון שבוצע במוסך שביקרת לא מדוייק לכן פנה למוסך רון לשם קבלת חוות דעת נוספת

3. חלקים לגיר תמיד אפשר לרכוש דרך צ'מפיון ועלות השיפוץ תמיד תהייה זולה אצל רון מאשר במוסך מורשה

4. אין לך הרבה אופציות בקנה

איזה כייף לי :)

פורסם
1. תנסה למצוא גיר כזה בלוח המודעות של www.vag-club.com

2. אם לא תמצא- תשקול לקחת בלית ברירה גיר מפולו רגילה, למרות שיהיו לו מן הסתם יחסי העברה שונים.

המנוע לא ישבור את הגיר של ה-1400? אמרו לי שזה מנוע חזק מידי לגיר הזה.....

תודה רבה לכל העוזרים!!!!!

פורסם
המנוע לא ישבור את הגיר של ה-1400? אמרו לי שזה מנוע חזק מידי לגיר הזה.....

תודה רבה לכל העוזרים!!!!!

לא נראה לי, אבל צריך לשאול את המומחים.

יש גם גיר של 1.6.

פורסם

עד כמה שאני יודע שבצורה הזו של הפולו ישנו רק 1400 ו1400 16V

ואת ה-GTI.

אבל יש באותה שנה גם פולו קלאסיק הגדולות האלה שהם 1600 , אבל אני לא חושב שהגיר מתאים.

תודה לכל העוזרים

פורסם

יש עוד רעיונות???

אני כבר ממש אבוד בסיפור הזה...

• תוכן חדש...