Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הפולו הארורה עושה בעיות והפעם בעיה מוזרה

כל בוקר ורק בבוקר בערך בין 7 ל 8 אני מניע את הרכב ואחרי חצי דקה הוא נכבה .

1 ניסיתי לתת גז קבוע על 2500 סלד ושוב לאחר זמן מסויים נכבה

2 ניסיתי להתחיל בנסיעה ותוך כדי נסיעה נכבה ונעצר

הבעיה נפתרת כאשר אני מנסה להניע בשעות יותר מאוחרות ( פחות קר ) או כאשר הרכב הספיק להתחמם עד ל 80 בערך .

אציין כי הרכב עבר ניקוי מצערת שלא עזר לפתרון הבעיה (נוסע יותר טוב בגלל הניקוי אבל לא בבוקר )

לרכב הוחלף חישן חום שהיה באחריות ולא נפתרה בעיה

הרכב חובר למחשב במוסך הנגב רחובות ונמצא שהכל תקין

אני מיואש יש רעיונות, אני הולך לתת למוסך את הרכב שיראה את הבעיה מוקדם בבוקר, מה זה יכול להיות ?

תודה רבה חמי

פורסם

מסקרנות וחוסר ידע מה ניתן ללמוד מבדיקת הדחיסה של המנוע ואיך זה משפיע על הנעת הבוקר

האם יש עוד אפשריות

ד"א הרכב במוסך מחר בבוקר יבדקו את התקלה בזמן אמת

פורסם

כאשר אתה מניע את הרכב האם סיבובי המנוע (טורים) יציבים ?

לדעתי,כדי לפתור את הבעיה תצטרך להשאיר את הרכב לחניית לילה במוסך מתמחה ברכב /מוסך מורשה היבואן ואז ינסו לבצע אבחון ולבדוק מה אינו תקין.

סיבות יכולות להיות:בעיה של חיישן מצב מצערת/מצערת לא מכוונת/תקולה ,שניקוי לא עזר או שיש לכוונה מחדש או שיש להחליפה לאחרת.

בעיה כלשהי בחיישן טמפ'- אם כי סיכוי קלוש,כי אם היתה בעיה כזו סורק תקלות/מחשב אבחון היו אמורים לקבל קוד תקלה.

בלי קשר לבעיתך,יש גם תקלות,שאינן מופיעות במחשב כמו:בעיות שקשורות למערכת ההצתה /תקלות חשמליות אחרות שאינן מחייבות בהכרח הבדלקת מנורת תקלה זו או אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשו איפוס למצערת

דא הרכב חונה במוסך נמתין למחר לראות תוצאות

כמובן מוסך מורשה לVW בבילו

אם המצערת לא טובה למה זה רק בבוקר

טורים נמצאים על 1000 בצורה טובה במהלך כל היום

פורסם

הרכב היה במוסך ולא ראו בעית הנעה בבוקר

אני מיואש

הם החליפו ממסר או פיוז בתוך המחשב האחרי על משאבת הדלק בתקווה שזה יעבוד ( החלפה לצורך בדיקה בלבד )

אמתין לבוקר בתקווה שזה יעבוד

תודה לכל העוזרים

פורסם

קשה להבין בדיוק מהתיאור איך הרכב נכבה אבל אפשר שהבעיה קשורה לאימובילייזר המקורי. כיבוי המנוע ע"י האימובילייזר המקורי לא יופיעו בתקלות מנוע אלא ב-LOG של האימובילייזר. בעיה קצת חמקמקה.

אם זו הבעיה חצי דקה זה קצת יותר מידיי זמן, יותר אופייני כמה שניות.

כשזה קורה אם אתה סוגר ופותח סוויץ הרכב מניע ושוב נכבה אחרי כמה שניות? האם הוא מגמגם ורועד לפני שהוא נכבה?

פורסם

לאביב הרכב מניע בצורה טוהנ עומד יפה על טורים ואחרי דקה דקה וחצי נכבה ( נחנק ) מיד אח"כ לא מניע אחרי חצי דקה מניע שוב וחוזר חלילה עד שהרכב מגיע לטמפרטורה של 80

ולכל שאר העוזרים אז הבוקר לא היה חדש ושוב אותה בעיה

הפעם גם כאשר נסעתי והחום היה בסביבות ה 80 הרכב נכבה אחרי 400 מטר

דיברתי עם המוסך ואני הולך להשאיר אותו עד שימצאו את הבעיה

כל בוקר הופך להות ארוך ומעייף במיוחד לאישתי ולתינוק שלנו

אז לכל העוזרים תודה רבה

המלצות נוספות יתקבלו בברכה

פורסם

טוב אז הסיפור לא נגמר

הרכב ישן אתמול במוסך וקם בבוקר הניע ולא עשה בעיות

רמת היאוש מהרכב רק עולה לא יודע מה לעשות

איך יכול להיות שבמוסך ( בבילו ) הרכב מניע בלי בעיה ואילו אצלי בבית ( בקרית גת ) הרכב עושה בעיות

אני משאיר את הרכב לעוד לילה בחנית הומסך ( בחוץ ) ע"מ לראות מחר בבוקר את התקלה

אם לא ימצא פתרון אני אעלה סרטון המראה את התקלה בלייב

תודה

פורסם

בוקר טוב

אני כרגע במוסך וסוף סוף רואים את התקלה בעניים

אחרי אין סוף בדיקות ( קוהל ,הצטה , ניצוץ , וכו ) ד"א המחשב מראה הכל תקין

מגיעים בסוף למסקנה שיכול להיות שיש בעיה במשאבת הדלק אז עכשיו מחליפים משאבת דלק לנסיון של מס ימים בתקווה לפתור את הבעיה

תודה לכל העוזרים מבטיח לעדכן בעוד מס ימים אים הבעיה נפתרה

פורסם

הבעיה סוף כל סןף נגמרה

אומנם זה לא המשאבה אבל לא רחוק מממנה

יש עלוקה של האזעקה שנמצאת על משאבת הדלק שגרמה לניתוקים הוחלפה העלוקה והרכב נוסע מצויין

תודה רבה לכל העוזרים

• תוכן חדש...