Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי בעיה ישנו מעין משטח משולש בחלקו העליון של הדש בצמוד לחלון בהמשך לציפוי העור המשטח הזה כך הבנתי בחברה הינו חלק בלתי נפרד מהדש ולכן לא ניתן להחליפו המשטח סדוק בכמה מקומות דבר שגורם לקירקושים

רציתי להדביקו מלמטה אבל לא היתה לי גישה .חשבתי על כמה דברים : או לנסות להדביק ויניל כמו החלק המרכזי ,או לנסות לפרק את היחידה המרכזית ולמעשה את כל הדש רק שאין לי מושג איך להתחיל ,או אולי מי שמתמצה בפיבר יסביר לי(לא מצאתי בחיפוש הסבר מתאים)איך ליצור התבעה מדוייקת ולעבוד עליה בחוץ ואז אולי להדביקה לשמירה על המראה המקורי.

תודה.

×
×
  • תוכן חדש...