Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר , שב"כ שב"כ שב"כ !

תנו להם לעשות את העבודה ,למרות שאלה יהודים ולא טרוריסטים מוסלמים הם פוגעים בבטחון המדינה.

אני בטוח שהרבה מה*ארות האלה יחשבו על הסבה מקצועית לאחר לילה עם השב"כ..

מישהו שמע על הפיקציה המתוכננת שתקרא: "להב 433" או בשמה השני "הFBI הישראלי"? :roll:

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שנאמר , שב"כ שב"כ שב"כ !

תנו להם לעשות את העבודה ,למרות שאלה יהודים ולא טרוריסטים מוסלמים הם פוגעים בבטחון המדינה.

אני בטוח שהרבה מה*ארות האלה יחשבו על הסבה מקצועית לאחר לילה עם השב"כ..

מישהו שמע על הפיקציה המתוכננת שתקרא: "להב 433" או בשמה השני "הFBI הישראלי"? :roll:

הפיקציה הזו לא מתוכננת אלא קיימת.

ושב"כ, שב"כ, שב"כ זה לא הפתרון.

אתם יכולים לצאת מ-2 נק' הנחה שאתם בעד הפיכת השב"כ לגוף שמתעסק עם הפשע:

1. המשטרה מפחדת מהפושעים ולכן לא עושה כלום - נניח שזה נכון. שרפ"ק בוזגלו הוא בן אדם עם 2 ילדים קטנים בבית ויודע שביום מהימים שהוא ממש ירגיז ראש משפחת פשע, חייו וחיי משפחתו יהפכו לסיוט מתמיד והוא לא יוכל יותר לעולם לישון בשקט ולכן הוא הולך על קצה האצבעות ונזהר מאוד מלהרגיז יתר על המידה את העבריינים.

אבל גם מקבילו בשב"כ הוא בן אדם. וגם לאנשי שב"כ יש משפחות, והם גרים באותם ערים ומסתובבים באותם רחובות וקונים באותם קניונים שבהם מסתובבים השוטרים. אתם חושבים שבגלל שהם בשב"כ זה יפחיד יותר את העבריינים? לא.

להיות גיבור על מחבל זה לא חוכמה, כי הסיכוי שהוא או משפחתו יחזרו להתנקם בך ספציפית הוא שואף ל-0.00001%.

כמו כן אתה לא חייב להזדהות בפניו או להעיד נגדו בבית משפט בתהליך שיימשך שנים ארוכות, בהן כבר ישכחו את ההישג הגדול שלך שעצרת אותו ואף אחד לא ידאג לך.

מחבלים נעצרים נזרקים לבתי מאסר ומי בכלל זוכר אותם ומאיפה הם יודעים מי עצר אותם וגם אם כן הוא לא מתכננים נקמה ספציפית באיש שעצר אותם אלא הרס כללי של המדינה.

לעומת זאת משפחות פשע אינן ככה. ולכן אותו שוטר שיחשוש לחייו יהפוך לאיש שב"כ שחושש לחייו.

2. המשטרה לא מפחדת, פשוט אין לה אמצעים, יכולות, כוח אדם מתאים וכו' - בקטגוריה זו נכנסים דווקא האנשים שמאמינים שהמשטרה לא מפחדת וכן רוצה להילחם בפשיעה. פשוט אין לה איך.

ולאנשים האלו אני יאמר שאם ניקח יחידה של השב"כ לטובת העניין ונתקצב אותה ב-X כסף. אני חושב שהתוצאות שתיתן יחידה משטרתית באותו תקציב יהיה דיי זהות.

יש משהו ממש דפוק פה בארץ לדעתי, אני רואה את זה בכל מקום, בין אם זה בצבא, או במפעלים וחברות גדולות.

התגובה והפתרון המיידי הוא לסגור יחידות, לשנות, להביא מבחוץ.

כל פעם שמתחלף ראש מדור או קצין בכיר מייד, מתחילים שינויים.

נשנה את הסמל נשנה את השם נשנה את המדים, ועד שסיימנו את כל השינויים מתחלף המפקד והבא אחריו מתחיל את כל השינויים מחדש.

תחשבו רגע, כל מי שהיה או כרגע בצבא, איך זה שכל הזמן כולנו מתעסקים רק ברה-ארגון, וכל יחידה או ממש אחרי תהליך שינוי, או באמצע תהליך או לקראת תהליך.

מתי יגידו דיי.

לא צריך לשנות יחידות, להמציא שמות ולחלק תארים, צריך לפתור את הבעיה וזה לא דרך שב"כ.

פורסם
שמר אתה צריך לשים סמיילי עם שפם.

ההודעה הבאה אחריך, הייתה של ניטשה.

אז היה לנו סימלון עם שפם.

כמו שכתב פרוקסימה:

TOUCHE

TOUCHE+TURTLE+2.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבעיה של ישראל לטפל בפשע מאורגן היא מחסור בבייצים.

וזה לא שאיזו וועדה מחזיקה בהן, הן פשוט לא שם.

מישהו יודע מה מונע ממדינת ישראל ליישם תוכנית דוגמת RICO?

אני אתן רמז- מעל 90% מצמרת המדינה יכנסו לכלא.

מאותה סיבה גם לא ניתן ליישם את חוק שלוש הפסילות בארץ.

מי שחושב שזו בעיה תקציבית,

שיחשוב שוב-

כמה כסף עולה לשחרר 250 אסירים ביטחוניים?

כמה כסף עולה להחזיק ח"כים שאין להם תפקוד ממשי?

כמה כסף עולה להחזיק חיילים שלא צריכים להיות בצבא?

וזה רק חלק קטן.

תמיד יש פינות לעגל.

בידי האנשים הנכונים, כבר מזמן לא הייתה פשיעה מאורגנת, ואם הייתה, היא לא הייתה מעיזה להראות את פרצופה.

ולסיכום, נתון למחשבה:

בישראל פועלות כיום יותר מ-80 משפחות פשע מאורגן, לכל אחת יש אלפי חיילים ואנשים שמזוהים איתן.

בחישוב מהיר, רק היום הייתם בקרבתם של לפחות 3 פושעים כבדים בלי להיות כלל מודעים לכך.

תשתדלו לא להסתבך,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הרגת אותי - אתה בטח יודע למה :-D

כל אחד והעולם המקצועי שלו:mm_cool:

למען הסר כל ספק אני לא מחסל או מקורב אליהם וכשאני מתקרב לביוב אני עם חליפה מתאימה וכפפות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
א. איך המשטרה יודעת שלא תהיה תגובה מיידית? משהו פה נראה לי מסריח. בטוח שהוא בכלל מת?

ב. נורא מסוכן. המטפלת היתה עם הילד רחוב ליד...

יש תמונה באתר רוטר של הגופה דקה בערך אחרי הפיצוץ .. רואים יופי יופי מה איתו. מחזה לא נעים בלשון המעטה.

פורסם
יש תמונה באתר רוטר של הגופה דקה בערך אחרי הפיצוץ .. רואים יופי יופי מה איתו. מחזה לא נעים בלשון המעטה.

הפכתי את כל רוטר ולא מצאתי כלום.

אפשר לינק לספקנים?

פורסם

עבריינים נוסעים ב-ב.מ.וו.

ערסים נוסעים בסיוויק שחורה :lol:

לא מרגיש אפילו חצי צער על מותו.

מה שכן - לשם שינוי לא עשו חיסול עם טיל לאו או 500 קילו חומר נפץ שפוגע גם באנשים תמימים. נראה כאילו הם משתדלים להסב פחות נזק לסביבה :-D

פורסם

כן, זה עבריינים ירוקים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש משהו ממש דפוק פה בארץ לדעתי, אני רואה את זה בכל מקום, בין אם זה בצבא, או במפעלים וחברות גדולות.

התגובה והפתרון המיידי הוא לסגור יחידות, לשנות, להביא מבחוץ.

כל פעם שמתחלף ראש מדור או קצין בכיר מייד, מתחילים שינויים.

נשנה את הסמל נשנה את השם נשנה את המדים, ועד שסיימנו את כל השינויים מתחלף המפקד והבא אחריו מתחיל את כל השינויים מחדש.

תחשבו רגע, כל מי שהיה או כרגע בצבא, איך זה שכל הזמן כולנו מתעסקים רק ברה-ארגון, וכל יחידה או ממש אחרי תהליך שינוי, או באמצע תהליך או לקראת תהליך.

מתי יגידו דיי.

לא צריך לשנות יחידות, להמציא שמות ולחלק תארים, צריך לפתור את הבעיה וזה לא דרך שב"כ.

אכן יש צדק בדברייך ואני אישית הייתי שותף ל-4 רה אירגון בחברת אי.סי.אי בתקופה של 6 שנים.

כול שנה בערך נחתם חוזה חדש עם חברת יעוץ חיצונית עם 'יועצים'=ילדים בני 25-28 שזה אתה סיימו את לימודי התואר הראשון או השני (התמחות בניהול משאבי אנוש או משהו דומה) וקיוו שהחברה תעלה על דרך המלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אף אחד לא מתייחס למקצועיות של החברה?שבניגוד לאחרים לא רצים בחופים והורגים חפים מפשע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...