Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן , שלום חברים!!!

רציתי לשתף אתכם בפרוייקט שביצעתי ברכב של חברתי.

הרכב היה נראה טוב לפני כן אך היו הרבה פלסטיקים שבורים ותוך כדי תיקון

אמרתי לעצמי "למה שלא אייפה אותו קצת ואתן לו מראה חדש ומרענן כהפתעה לגברת?"

ובכן לאחר תיקון השברים בהלחמות שלא יכלו להתבצע ללא עזרתו האדיבה של "itaysamurai"

התחלתי במלאכת הצביעה והרי התוצאות......

פלסטיקים שבורים.jpg

פירוק הפלסטיקה.jpg

הרכב העירום.jpg

הלחמות.jpg

עוד הלחמות.jpg

לאחר שיוף וצבע.jpg

תוצאה סופית.jpg

להמשך הנאתכם.jpg

PUMA

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רואים שהעבודה טובה וסחתיין על ההשקעה!

אבל (זה היה חייב לבוא :-o), אני אישית לא הייתי בוחר בצבע לבן לדשבורד. אלא אם כן תדרוש מכל אדם שנכנס לרכב ללבוש כפפות. גם בדלתות לפעמים קורה שפוגעים עם הרגליים, והסימנים לא מאחרים לבוא.

אשמח לראות עדכון בעוד כמה חודשים :-)

פורסם

אכן מרוב התרגשות שכחתי לציין.

באמת כל הכבוד לאיתי.

זה לא צבע לבן אלא קרם וכן בעוד מספר חודשים אתן תמונת מצב.

PUMA

פורסם

התוצאה, לטעמי האישי, לא פחות ממזעזעת. אבל הדבר החיובי הוא שעכשיו אני יודע מאיפה לפרק את לוח השעונים כדי להחליף נורות (נשארה לי רק אחת פעילה, אז בלילה אני רואה רק את שעון הסל"ד :-P)

יובל (עם ניסאן סאני שעדיין צבועה בצבעים שבחרו היפנים לפני 15 שנה, וטוב שכך)

:turn-l:
פורסם

שראיתי את הכותרת של השרשור התלהבתי וקצצתי ציפורניים לדעת מה הולך בתמונות

אכזבה!!

שוב אני מביע את דעתי בתור בעל סאני כמו שלך.

הדלתות בוודאות התלכלכו קשה ממש לשמור על צבע הקרם הזה, כל הדאש שלך שחור ואז כל החלק התחתון לבן זה צבעים מנוגדים מידיי,המלצתי כזאת---->

אני הייתי מתקן את חלקי הפלסטיק השבורים וצובע את הקונסולה של המזגן עד לרדיו באדום ואת הפתחים של המזגן בלבן ושם הגה ספורט אדום ולא צובע את כל הפלסטיקים של הדלתות אלה לוקח את החלק הפרוותי שגם ככה ניראה אצלך זוועה והתפלאתי שדווקא בו לא נגעת ובמקומו שם דמוי עור צבע אדום(סקאי)

יש להתיחס לביקורת כביקורת בונה אני שמח שסוף סוף מישהו לקח סאני כפרוייקט מקווה שתמשיך :)

ל motorishta

ההגה הזה בא עד סוף 93 מ 94 זה הגה אחר הם בעלי אותו הקף

פורסם

קבל ח"ח על ההשקעה, העבודה נראית טובה מאוד.

המראה הכללי של סלון הרכב לא לטעמי אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

משהו שקצת הפריע לי הוא הברגים השחורים שנראים בדלתות הקדמיות, אני מניח שכאשר הדלת סגורה הם לא נראים אבל בכל זאת.

אם אתה יכול לפרק אותם ובעזרת ספוג או מכחול לצבוע להם רק את הראש אני חושב שזה יכול להוסיף.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• אחראי פורום
פורסם

איתי ח"ח על העזרה לחבר.

שמחתי לעזור :-) , אני תמיד בעד DIY.

ערן, יפה! לא חשבתי שתלך עד כדי כך רחוק בפירוק הדלתות וכו', כל הכבוד על זה.

אני דווקא בעד צבעים בהירים בתא הנוסעים (מגדיל משמעותית את תחושת המרחב וגם עושה טוב על הלב :lol:),

פה זה קצת חצוי בגלל שאר הדשבורד וההגה שנשארו שחורים. טפל בהם מתישהו.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שראיתי את הכותרת של השרשור התלהבתי וקצצתי ציפורניים לדעת מה הולך בתמונות

אכזבה!!

שוב אני מביע את דעתי בתור בעל סאני כמו שלך.

הדלתות בוודאות התלכלכו קשה ממש לשמור על צבע הקרם הזה, כל הדאש שלך שחור ואז כל החלק התחתון לבן זה צבעים מנוגדים מידיי,המלצתי כזאת---->

אני הייתי מתקן את חלקי הפלסטיק השבורים וצובע את הקונסולה של המזגן עד לרדיו באדום ואת הפתחים של המזגן בלבן ושם הגה ספורט אדום ולא צובע את כל הפלסטיקים של הדלתות אלה לוקח את החלק הפרוותי שגם ככה ניראה אצלך זוועה והתפלאתי שדווקא בו לא נגעת ובמקומו שם דמוי עור צבע אדום(סקאי)

יש להתיחס לביקורת כביקורת בונה אני שמח שסוף סוף מישהו לקח סאני כפרוייקט מקווה שתמשיך :)

ל motorishta

ההגה הזה בא עד סוף 93 מ 94 זה הגה אחר הם בעלי אותו הקף

לנדב.

א-מצטער שאיכזבתי אותך.

ב- לא הבנתי ממה התאכזבת.

את הדש לא צובעים כי הוא גמיש ובמגע של יד או תוך כדי ניקוי הוא עלול להתפוצץ ובמשך הזמן להתקלף.

אם שמת לב דפקתי השקעה בעיניין אז נראה לך שלא חשבתי על נושא הליכלוך והקילוף? נו באמת!!!

כל החלקים שניצבעו נוקו בסבון וסקוטש ולאחר יבוש נוקו באצטון וניצבעו בפריימר מיוחד לפלסטיק בשתי שכבות

לאחר מכן נצבעו בצבעים שאתה רואה ולבסוף צופו בלכת סילר מיוחדת בשתי שכבות כך שבעזרת מטלית לחה הכל יורד.

אתה מוזמן לבוא עם "סקרייפר" ולנסות לקלף.

הגה ספורט?? לא תודה! לא חיפשתי לבזבז כל כך הרבה כסף על רכב שנת 93 אלה רק לייפות ולתקן אותו קצת.

ה"חלק הפרוותי" (ריפודי הדלתות) אצלי נראה כמו חדש. אל תתן לתמונות להטעות אותך כי חוץ מחור אחד של

סיגריה המצב שלהם נדיר.

יכול להיות שהצבעים לא מוצאים חן בעינך אבל אין לי בעיה עם זה על טעם ועל ריח...בלה בלה בלה

אם תרצה עוד תמונות על איך לפרק וכדומה תודיע לי אני בכיף אעזור לך.

:twisted::evil:

PUMA

פורסם

ERANZIP

אני בעצמי הרבה פעמים חשבתי על ביצוע שינוי בתא המשעמם והשחור של הסאני.

לא רציתי להעליב חס וחלילה,פשוט לדעתי יש קומבינצית צבעים יותר מתאימה!

אין ספק לגבי איכות הצביעה את זה רואים מכאן.

אם תקח את היפניות של אותם שנתונים לדעתי סאני היא הכי מתקדמת(שוב יחסית לשנתון) באיכות וביופי של הסלון אפילו יותר מטויוטה, למרות שהוא נוטה להסדק מעל לוח השעונים למי שלא שם מגן שמש.

אני לא בא להתחרות אבל תוכל לצלם לי תמונה של הבד של צד הנהג?

ואם יש עוד כמה תמונות של תהליך העבודה ואתה יכול לעלות אני אשמח

נדב.

• תוכן חדש...