Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורסיקה שנת 94, מנוע V6

רציתי לדעת, אני לקראת קניית ג'אנטים וצמיגים חדשים.

אני מעוניין לקנות את הג'אנט המקסימלי שאני יוכל להלביש על הרכב.

כרגע אם אני לא טועה יש לי 14 אינץ'.

למישהו יש טבלה? או אתר? משהו שיכול להראות לי מה יתאים לי?

חיפשתי ברישיון רכב, בכל המסמכים, בדלתות של האוטו, ליד הגלגלים, מאחורה, שום דבר שיכול לתת לי דיאגנוזה מה פחות או יותר הגודל.

תודה רבה לעוזרים!

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש קורסיקה 95, והייתי רוצה לשים ג'אנט גדול יותר ורחב, עשיתי חיפוש בפורום, וממה שהבנתי אני חייב ללכת למחלקה של UMI שלא מאשרים אף פעם, ז"א שלא אוכל להגדיל ולשנות ג'אנט בחיים? אין אפשרויות אחרות? איך אפשר לגרום לUMI לאשר?

אנחנו במירוץ אחרי הגודל (נפח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...