Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חבר בא לבקר אותי ונשמע רעש מוזר מכיוון הרכב שלו.

הרעש הוא כמו תקתוק מתכתי מכיוון השסתומים, בהתחלה חשבתי שמדובר בכיוון שסתומים, אבל, לאחר משחק עם המצערת

כלומר, פתיחה עד 4K טור ושיחרור , נשמעו תקתוקים, כאילו הקראנק רוקד בפנים- יתכן שחיקה של המיסבים.

לאחר מכן, תוך כדי שהמנוע פועל, הוצאתי את מדיד השמן, ויצאו ממנו אדים - מן אגזוז קטן.. הגיוני?

הרכב הוא סוזוקי באלנו אוטו', שנת 96 עם 180K ק"מ.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הערה:

המנוע סוחב יפה, אין בעיות בהנעה, שום נורה לא נדלקה.

הוא הגיע אלי בגלל שהסל"ד שלו לא היה יציב. מדי פעם היה מטפס למעלה, חשבתי שזה יגמר בניקוי בית

מצערת, אבל כנראה שלא.

פורסם
איך הצלחת דוד לשמוע עד כאן את המנוע רק אתה יודע...:shock:

דניאל, לא נורא אתה ממשיך לעקוץ. אני דווקא אוהב עקיצות בכל מה שקשור למקצוע. :-P

ועכשיו ברצינות, הקרנק רוקד,, תיקתוקים = דפיקות מהקרנק,שחיקת מייסבים, מנוע מנפח.

המנוע גמור .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מזה חששתי.

טוב, אני אעדכן אותו, למרות שהמלצתי לו בכל מקרה ללכת לאיש מקצוע.

פורסם

שיגש לבעל מקצוע. הוצאת מדיד שמן, ועובדת יציאת אדים, מרמזת לכאורה על מנוע עייף ברמה כזו או אחרת, ואם התקתוקים אכן מקורם בקרנק , זה חמור עוד יותר, הרבה יותר.

יש לבדוק האם האדים בגלל מנוע עייף, או תוצאת לוואי כלשהי, כמו כן, לבדוק מה "מתקתק".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...