Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי רוצה לקנות רכב חדש.

לאחר התייעצות עם יועץ המס המשפחתי התברר שעקב עיוות מס, הכי משתלם לו לקנות רכב דרך הליסינג הפרטי (למרות שיש לו מספיק כסף כדי לקנות רכב חדש במזומן).

האם יש אילושהן המלצות על חברת ליסינג אמינה וזולה?

בינתיים חשבנו על שלמה sixt.

הצעות נוספות בליווי רשמים יתקבלו בברכה.

תודה,

מיצו'.

פורסם

בעקבות המיתון הייתי בודק טוב, טוב מה קורה אם חברת הליסינג פושטת את הרגל, בייחוד אם אתם בונים על לקנות מהם את הרכב בסוף התקופה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא משתלם לקנות היום מליסינג פרטי.

אתה משלם מחירון על רכב מהניילונים ועוד ריבית של כמה אלפים טובים וברגע שאביך יקרע את הניילון הראשון מהרכב,

הוא הופך למשומש והמחיר שהפסדת הוא כבר באיזור ה-10K של ההפרש בין מחיר המחירון מהניילונים למחיר המחירון נכון להיום בלוי יצחק וגם הריבית של כמה אלפים שלא הייתי משלם במיוחד אם יש לאביך אפשרות לקנות את הרכב ללא בעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ואת זה אתה אומר אחרי שבדקת כמה הוא עומד לשלם? מה אם נותנים לו את הרכב בחצי מחיר? גם לא משתלם?

פורסם

אם יועץ המס אמר לו שיותר כדאי לו ליסינג, אז כנראה שבמקרה שלו זה כן משתלם.

הבעיה היום היא הסיכון במקרה שחברת הליסינג נקלעת לקשיים, ע"ע דורנט.

פורסם

אפשר להפוך את הסיכון לאפס. כיוון שמדובר כנראה על ליסינג מימוני (מה שנעשה לרוב בליסינג פרטי), יש להכניס סעיף שאומר כי במקרה שהחברה המממנת (כלומר חברת הליסינג) תחדל מלהתקיים או לא תוכל למלא את התחיבויותיה מסיבה כלשהי, רשאי יהיה המשתמש ברכב לשלם את יתרת התשלומים ישירות לבנק שמממן את העיסקה, בתמורה להמשך עיסקת החכירה.

• תוכן חדש...