Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שבוע קניתי 4 רמקולים לסיויק 2006, 2 למגש האחורי ועוד 2 לדלתות מקדימה.

אני מחפש עכשיו מתקין טוב באזור ירושלים שיוכל לבצע לי את ההתקנה.

דיברתי עם "פון לי" ברחוב האומן והם דורשים עבור העבודה הנ"ל, שזה פירוק דלתות והתקנה של הרמקולים 200 שקל.

האם המחיר הזה הגיוני? נשמע לי יקר מדי.

האם מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לבצע את ההתקנה לבד, כי האמת זה נראה לי די פשוט להתקין מאחורה, רק כדי לחסוך אולי חצי מהעלות.

מדובר על סיוויק 2006, עם מגש אחורי שצריך לפרק את הרמקולים דרך הבאגז'.

ואם מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפרק את הדלת הקידמית זה מאוד יעזור.

תודה לעוזרים!!

Polo 2012

פורסם

מחיר סביר בהחלט,אל תשכח שהמחיר כולל כמובן את הניסיון ההסמכה המקצועיות והאחריות

לא נעים להרכיב רמקולים בדלתות בפעם הראשונה ולגלות חלקים שאין לך מושג מאיפה הם יצאו

לך למתקין ותעקוב אחרי העבודה שלב שלב,תחשוב על ה200 ש"ח כשיעור הראשון שלך:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אוקיי,

אני מחפש כבר שעות הסבר טוב איך לפרק את הרמקולים האחוריים והקדמיים, ואני לא מוצא. :-(

מישהו יכול לעזור לי בנושא!

Polo 2012

פורסם

אני ממליץ לך לא לפרק את הדלת לבד אם אתה לא מנוסה בעניין.

ברוב הסיכויים שהדלת לא תחזור כמו שהייתה, תמיד זה איזה קליפס שנשבר כי משכת איפה שלא צריך וכו'.

בשביל לחסוך 200 ש"ח על רכב ששווה באיזור ה100Kש"ח נשמע לי הזוי.

גם למתקין, שיתקין את הכל והוא נותן לך גם אחריות על העבודה, אם איזה קליפס ישבר או הדלת תהיה רופפת הוא יצתרך לשאת באחריות ולא אתה.

ופלסטיקה בהונדה זה לא משהו שאתה רוצה לקחת בו סיכונים.

under construction..

פורסם

שכנעתם אותי לא לפרק את הקדמיים.

אני עדיין מחפש הסבר טוב לפירוק האחוריים, אני מאמין שאני די יסתדר שם, מקסימום נלך למתקין גם בנושא הזה.

Polo 2012

פורסם

הדבר נראה מאוד פשוט אם יודעים איך, אבל אם לא יודעים איך, זה המחיר.

לא תמצא יותר זול מ-150 ש"ח להתקנה לפי דעתי-בכל זאת זה זמן של בן אדם ואנשים צריכים להתפרנס.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...