Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל קרבי, רוצה לקנות רכב לסופי שבוע, התקציב - 20 אלף שקל

רצוי אוטומט, רכב אמין שלא יעשה לי בעיות מעיקות בסוף שבוע, כל המלצה תתקבל בברכה

פורסם

למען אמינות וחיסכון בדלק, עדיף גיר ידני. בתקציב כזה אפשר לרכוש פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לך דרישות נוספות מעבר לאמינות? לך על סוזוקי סוויפט.

לגבי ביטוחים - באזור ה3000 ש"ח בשנה לביטוח חובה + צד ג'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכוער מכוער, אבל פשוט מכנית מה שמבטיח אמינות מקסימלית. זאת הרי היתה הדרישה העיקרית שלך, לא? :wink:

לגבי הגובה - אתה נכנס בקלות, אלא אם הפלוס שלך הוא פלוס שלושים סנטימטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הביטוחים יעלו לך בסביבות ה4 אלף, חובה + צד ג'... נהג חדש לא?

בהצלחה בבחירה, אם תתן עוד קריטריונים שאתה מחפש באוטו נוכל לעזור לך יותר.

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

תודה לכם

חשוב שהאוטו יהיה קצת יפה (בגלל זה אני שואל לגבי ההונדות), שיהיה אמין, מנוע חזק (יחסית), רצוי אוטומט כי המשחק עם ההילוכים מתיש אותי

צביקה-פיק, עדיין זה לא נוח

פורסם

bibeti, תיקון קטן ברשותך. 125 סוסים יש למנוע VTEC. לפני VTEC, היה למנוע 1.6 120 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
bibeti, תיקון קטן ברשותך. 125 סוסים יש למנוע VTEC. לפני VTEC, היה למנוע 1.6 120 סוסים.

לאחר בדיקת הונדה אקורד עם מנוע חדש (3 חודשים) למרות המנוע החדש במקום שיהיה לרכב כ150 כ"ס ה לו 110, סביר להניח שרכב לא מטופל יאבד גם הוא כמות סוסים..

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אומנם זה שרשור ישן, אבל אני רוצה להתיחס לנקודה מסויימת. בגלגלים תמיד יהיה פחות ממה שכתוב בפרוספקט. בסביבות 20% זה סביר. לגבי האקורד, מוכרים רבים אוהבים להגיד מנוע חדש גם במקרה שמדובר על מנוע מפח זבל (או פירוקייה בשם יותר יפה). אם בבדיקה היו יוצאים משהו כמו 120-130 סוסים, היה אפשר להגיד שהרכב במצב חדש. כמו כן הספק שמודדים הוא לא בנאבה, אלא בגלגלים.

פורסם

? מה זה אמור להיות.

אני יכול להישבע שהשרשור היה בעמוד הראשי ולא נכנסתי מהשרשורים למטה.

סליחה על ההקפצה הנוראית הזו בת 4 שנים.

TVZIPPER, סחטיין שאתה עוקב אחר שרשורים בני 4 שנים שאתה שותף להם :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...