Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש צמיגים במידה 185\65\14

ההתלבטות היא בין

continental- eco contact 2 מאנטון ביפו

או

kleber dyntax

שניהם סביבות אותו מחיר(1100 ל-4)

זקוק לחוות דעתכם על הצמיגים הנ''ל

תודה מראש

פורסם

לך על קלבר , צמיגים רכים ונעימים לרכב הם איכותיים מאוד ומבית טוב . הצמיגים האלה לרכב הם כמו נעלי ספורט איכותיים לרגליים שמאוד נוח לרוץ איתם .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אני עומד לרכוש צמיגים במידה 185\65\14

ההתלבטות היא בין

continental- eco contact 2 מאנטון ביפו

או

kleber dyntax

שניהם סביבות אותו מחיר(1100 ל-4)

זקוק לחוות דעתכם על הצמיגים הנ''ל

תודה מראש

אני חושב שהדגם ECO CONTATCT 2 הוא הדגם הישן. הדגם החדש אמור להיות ECO CONTACT 3. לא?

פורסם

יש לשים לב שהקלבר הוא בדירוג מהירות T, ולכן לא מתאים לכל רכב. בכלל, צמיג מוזר. אחיזה ממש טובה, בעיקר ברטוב (בעיקרון ה-DYNAXTER הוא צמיג גשם) - מצד שני - הוא בדירוג המהירות הנמוך ביותר, אין עליו שום ציון של TREAWARE,TEMP, TRACTION, והכי גרוע, הוא מתוצרת פולין (אני לא קונה מפולנים, מספיק לי אבא כזה :lol:).

• תוכן חדש...