Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 GTI

ניסן 13
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת את דעתכם לגבי הרכב הנ"ל:

פג'ו 205GTI טורבו מנוע 2000 מושתל בעבר היה 1600

הרכב מבחוץ לא נראה כ"כ טוב אך זה לא דברים שלא אפשר לסדר..

אינני יודע מה מס' היד והקילומטרז' אך בכללי רציתי לדעת..

אה וד"א המחיר הוא 15 אלף והאוטו עומד כבר זמן די ארוך למכירה דיברתי עם הבעלים והוא

ניראה בן אדם נחמד אבל בלי הקשר עדיין רציתי לדעת כיבכולח ממה להיזהר מה האיכלה שלו

בתודה ניסן.

פורסם

ממה להיזהר? מהכל.

אתה ניגש לקנות צפרתייה ספורטיבית ישנה, ועוד אחת שהקשר בינה לבין המקור כפי שיצא מהמפעל בצרפת מקרי בהחלט. ואני עדיין לא מדבר על החוקיות של רכב כזה, שגם היא מוטלת בספק.

אם אתה קונה את הרכב הזה אתה יוצא להרפתקה. או שאתה מוכן לזה, או שלא תקנה את הרכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה מפתה כ"כ דווקא ברכב הזה?

אני גם בחיפושים אחרי 205GTI.

ואני הכי נמנע מכל ה"משופרות" הללו שלא ברור מי שיפר ואיך שיפר.

הרכבים האלו לפעמים מלאים בכ"כ הרבה קומבינות שגם אם אח שלך הוא טסטר הוא מתפדח להעביר רכב כזה טסט.

פורסם

ברר מי התקין את המנוע.

ברר איזה מנוע מופיע ברשיון הרכב.

ברר מי יודע לטפל ברכב, שלא תתקע עם רכב שרק אחד יודע לטפל בו (בהנחה שהוא זוכר מה חיבר לאן).

ברר מהם הדברים החיצוניים שלא נראים טוב "ולא בעיה לסדר". הפלסטיקה יקרה מאוד.

אל תברר מה "היד והקילומטראז'", אתה לא רוצה לדעת, וזה לא ממש משנה, תלוי מה מצב הרכב.

השתמש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא שרשורים על נקודות תורפה ודברים ספיציפיים לבדיקה ברכב, הקפץ שרשור רלוונטי אם יש לך עוד שאלות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...