Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון\ היתר לנהיגה בחו"ל, הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לקנדה עוד שבוע ומן הסתם אני מעוניין לנהוג שם. (לא כל יום יש לך אינפיניטי בחנייה)

ברשותי הרשיון הישן- מצ"ב תמונה להמחשה (קרדיט לXENON)

חיפוש העלה את התוצאה הזאת, מלפני כשנה בערך.

שאלתי היא האם התשובות שקיבל הבחור עדיין רלווטיות או שהשתנה משהו?

להבנתי, עלי לגשת לדואר ולהוציא במקום טופס שמשמעותו היא אישור שהרשיון שבידי בר תוקף במדינה בה אני אשהה.

ד"א-על גב הרשיון כתוב "הרשות לנהוג ברשיון זה בחו"ל היא על-פי חוקי המדינה בה הנך נוהג/ת."

זה לא אומר משהו? (שלא צריך לא טופס ולא נעליים-?)

123.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

סורי על ההצמדה, לא יכול לערוך.

יש מישהו שמבין את רזי האתר של משרד התחבורה?

:brickwall:אני שם כבר 40 דק'- יותר פשוט לפרוץ לפנטגון מאשר למצוא שם תשובה שלא קשורה לתיאוריה החדשה.:evil:

תבוא ברכה על ראשכם וממון לכיסכם.

פורסם

ממסי סניפים:

תלחץ על "רישיון בינלאומי". בתחתית הדף יש לינק ל "רשימת סניפים"

http://www.memsi.co.il/fr_travel.html

שימ לב - היום הם פתוחים עד 14:00

מחר עד 13:00

נסיעה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבא שלי טס כל שנה לפחות 10 פעמים לחו"ל, אירופה, אמריקה וקצת אסיה.

בכל מקום הוא משכיר רכב עם רישיון הנהיגה הרגיל של ישראל, ואף פעם לא עשו לו בעיות.

אני לא יודע מאיפה השטויות האלה על רישיון נהיגה בינ"ל, אף פעם לא שמעתי על מישהו שלא הסכימו להשכיר לו רכב בגלל הרישיון הישראלי.

הדבר היחיד שבעייתי ברישיון שלך הוא שכתוב שם Driving Permit, ולא Driving License. אני יודע שעל זה עשו פעם בעיות בכמה מדינות, ובגלל זה ברישיון החדש כתוב "לייסנס" ולא "פרמיט".

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אבא שלי טס כל שנה לפחות 10 פעמים לחו"ל, אירופה, אמריקה וקצת אסיה.

בכל מקום הוא משכיר רכב עם רישיון הנהיגה הרגיל של ישראל, ואף פעם לא עשו לו בעיות.

אני לא יודע מאיפה השטויות האלה על רישיון נהיגה בינ"ל, אף פעם לא שמעתי על מישהו שלא הסכימו להשכיר לו רכב בגלל הרישיון הישראלי.

הדבר היחיד שבעייתי ברישיון שלך הוא שכתוב שם Driving Permit, ולא Driving License. אני יודע שעל זה עשו פעם בעיות בכמה מדינות, ובגלל זה ברישיון החדש כתוב "לייסנס" ולא "פרמיט".

יאיר.

אין כל בעיה לשכור רכב. מעולם לא נתקלתי בבעיה עם הרשיון הישן בחברות ההשכרה.

אך יש מספר מדינות בהן הרשיון הישראלי אינו מוכר וכן היו בעיות במספר מקומות בארה"ב בגלל הכיתוב permit. הבעיות התגלו כאשר הרכב עבר תאונה או כאשר הנהג ביצע עבירה.

פורסם

מענין לענין, באותו ענין.

מועד חידוש הרשיון שלי הוא בעוד כשבעה חודשים. (ז"א תוקפו יפוג בעוד כשבעה חודשים)

האם ישנה אפשרות לחדש את הרשיון כעת?

פורסם

אני לא יודע.

אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח, תעשה רישיון בינ"ל.

בשביל השקט הנפשי.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...