Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בבחירה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני מבקש 3-4-5 דגמים אפשריים לפי התכונות הבאות:

תקציב: 50K-55K.

מנוע: רצוי 1600

הילוכים: רצוי מאד אוטומטית.

חסכונית כמה שניתן

אמינה כנ"ל

ושתשמור על ערכה כמה שניתן.

מטרת הרכב - נסיעות עירוניות ומדי פעם יותר מזה לזוג.

מה דעתכם ?

תודה.

פורסם
מיצובישי סופר לנסר.

:roll:

לא ממש.

קורולה-אימפרזה-אלמרה מהשנתונים המתאימים (97-99) תספק את הסחורה הרצויה.

ה"סופר"-לאנסר מיושנת, לא אמינה במיוחד וסתם ברמה נמוכה יותר מאלו שהזכרתי.

פורסם

חפש סיטרואן ZX... תעלה לך סביבות ה 30K והיא טובה מאוד אמינה מאוד די זולה לאחזקה... אחד הרכבים הנוחים ביותר!!

יש 1.6 אוטומאט 1.8 אוטומאט וגם 1.9 אוטומאט (volcane) מאוד מומלץ!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

למי שרוצה רכב מאוד אמין עדיף לא ללכת על הZX. לפי הדרישות שלהם כנראה מה שמנו רשם (URBANDK) עדיף. ל ZX מספר יתרונות - נוחות, מחיר רכישה נמוך. עם גיר אוטומטי היא לא מבריקה במיוחד. היא יחסית אמינה, אבל למי ששם אמינות בתור דרישה גבוהה עדיף ללכת על משהו אחר.

אני הייתי שוקל לוותר על הגיר האוטומטי ולקחת רכב קטן כגון פיאסטה 1.3, פונטו, או יאריס, כולן עם מנועים קטנים יותר אך יסיקו לרוב האנשים, ובנוסף הם חסכוניים יותר (אחת הדירשות פה) ואמינים (במיוחד היאריס והפיאסטה).

גיא.

• תוכן חדש...