Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור לאחר 3 התנעות בפרקי זמן משתנים אין שינוי.
ההתנעות הן לא מה שאמור לגרום לשינוי. אם משהו יגרום לשינוי, זו נסיעה של 15-20 דקות לפחות בה המנוע יגיע לטמפ. עבודה תקינה, כל החיישנים יתפקדו היטב, יקראו ערכים תקינים ודעתו של המחשב תנוח.

כל עוד זה לא המצב, אין לו סיבה לחשוב שהתקלה אינה בתוקף, ולכן התנעות חוזרות לא יגרמו לנורה לכבות.

פורסם

אני לא יודע אם זה זהה, אבל בברלינגו שברשותי, כשאני גורם למחשב לרשום תקלה ע"י נסיעה בסל"ד נמוך מדי בעומס גבוה, הדרך למחוק את הנורה הצהובה היא ע"י כיבוי המנוע, התנעתו, כיבויו והתנעתו מחדש. שני מחזורי כיבוי והתנעה.

המצב שלחיצה בו זמנית על הבלם ועל דוושת הגז מדליק התראות במחשבי מנוע ובלמים מוכר לי היטב (מסוגי רכב אחרים), ומכיוון שאתה יודע בוודאות די גבוהה שאתה הוא זה שגרם לרישום התקלה, אני הייתי מחכה עוד לפחות שבוע לפני שהייתי ניגש למוסך לאיפוס התקלה. אולי לאחר מספר מחזורי עבודה גדול זה כן יתאפס. כשכבר הייתי מגיע למוסך לא הייתי מאפשר למאבחנים לבזבז זמן על נסיונות לתיקון התקלה הדמיונית, אלא הייתי מורה להם לאפס את התקלה, יוצא לנסיעת מבחן, ואם הכול בסדר אז משלם על איפוס תקלה וזהו. קשה לי להאמין שזה יגיע ל400 ש"ח. במידה ויש דרך אחרת לאפס תקלות ברכב הזה, כמו למשל ע"י ניתוק מצבר, במידה וזה לא גורם לכל מיני צרות, הייתי מנסה גם את זה לפני הליכה למוסך.

פורסם

ועד שקראתי תגובה זו היה לי ניצוץ של תיקווה שמחר בבוקר אני הולך לרכב מניע והכל נשכח כבחלום....

ארנון תחזור בך לפחות עד מחר בכדי שיהיו לי חלומות שלווים!

....ועכשיו ברצינות: מחר יש לי נסיעה שכזו, אני מאוד מאוד מקווה שזה יעלם לי, לא בא לי לזרוק סתם כסף, אני מעדיף לתקן דברים תקולים באמת ולא סתם לזרוק כסף בגלל שהמחשב השתגע.

ההתנעות הן לא מה שאמור לגרום לשינוי. אם משהו יגרום לשינוי, זו נסיעה של 15-20 דקות לפחות בה המנוע יגיע לטמפ. עבודה תקינה, כל החיישנים יתפקדו היטב, יקראו ערכים תקינים ודעתו של המחשב תנוח.

כל עוד זה לא המצב, אין לו סיבה לחשוב שהתקלה אינה בתוקף, ולכן התנעות חוזרות לא יגרמו לנורה לכבות.

פורסם

או קיי אני מעדכן שהבעיה נעלמה כלא היתה.

היום בבוקר קמתי התנעתי והתקלה לא הופיעה...

אני מקווה מאוד שהיא גם לא תחזור אבל כרגע אני אופטימי.

בכל מקרה אני מודה לכם על העזרה והמענה שניתן לי.

בברכה, זאב.

פורסם

התקלה שלך חלפה- אך ככל הנראה מדובר במשהו זמני, היא תשוב בעוד כחודש חודשיים.

אל תתרגש.

לא מחייב שזה זמני(אני מאוד מקווה שלא), מכיוון שבנושא שדובר דאז התקלה נבעה מתידלוק בתחנת דלק מסויימת.

אצלי התקלה הופיעה לאחר שאני יזמתי תקלה אחרת על ידי לחיצה על דוושת הבלמים ביחד עם דוושת הגז.

שוב אני מקווה שהתקלה אכן חלפה ולא תופיע בקרוב(וגם לא ברחוק), אך אם היא תופיע נפעל בהתאם על ידי בדיקה מדוקדקת במוסך מורשה.

• תוכן חדש...