Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נוסע הרבה וברחבי כל הארץ ואני מאזין רוב הזמן לרדיו.

אחת הבעיות העיקריות שלי בזמן הנהיגה היא איכות קליטת הרדיו.

אני מבקש את עזרתכם המקצועית לאיתור רדיו-דיסק מקצועי לרכב המכיל טיונר רדיו

איכותי במיוחד שיאפשר לי לשמוע היטב ובלי רעשי ורחשי רקע כמעט בכל מקום

תודה מראש ושנה טובה

אמנון

פורסם

אם זה החשוב ביותר, כדאי לבדוק את האופציה לרכישת מכשיר של קנווד, גם הבסיסיים שלהם קולטים רדיו מצויין.

זו דעתי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דבר ראשון: מהו סוג הרכב שברשותך ואיזה מכשיר מותקן שם היום?

דבר שני: המכשירים הפשוטים והלא ממותגים (מה שנמכר באוטו-דיפו וכו' ב 300-500 ש"ח) גם איכותיים בהתאם. אל תתפשר על מכשיר של חברה לא ממותגת.

דבר שלישי: לדעתי אין כל הבדל בין איכויות קליטת הרדיו שלהמכשירים השונים. גם בפיוניר הכי יקר קיים אותו טיונר כמו של הפיוניר הכי פשוט, ולפשוט אין שום בעייה בקליטת רדיו.

אם אצלך יש בעיית קליטה אז כנראה שיש בעייה באנטנה \ מכשיר מקולקל או זול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאמר E תמר , תבדוק את נושא החיבור של האנטנה ותקינותה. סביר להניח שמשם באה בעיה אם קיימת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
שלום לכולם!

איכותי במיוחד שיאפשר לי לשמוע היטב ובלי רעשי ורחשי רקע כמעט בכל מקום

אמנון

טווח שידור המקלט של תחנת הרדיו הוא מוגבל.

שנית: הרים בניינים אנטנות סלולאריים , כל אלה מפריעים לקליטה.

הרעשים ורחשי רקע הם נשמעים לפעמים או כל הזמן ?

פורסם

תיקח בחשבון שאנטנה טובה שמכוונת נכון צריכה להיות בחצי מאורך הגל של התחנה אותה היא מנסה לקלוט.

בוא נאמר שאם יש לך תחנה שאתה אוהב במיוחד, אפשר בקלות למצוא מה אורך הגל שלה וככה לדעת איזה גודל של אנטנה אתה צריך וזה לא סופר קריטי אז בגלל זה אתה גם יכול לקחת בחשבון שאם התחנות שאתה שומע הן בין 88 ל 102 FM למשל - תיקח את תדר האמצע ותעשה את החישוב לפיו - האנטנה בגודל הכי קרוב לזה שתמצא בחנויות - אמורה לתת את התוצאה הכי טובה. (למען האמת אני לא בטוח אם זה חצי או רבע - אבל עד כמה שזכור לי זה חצי, אולי מתן יכול לשפוך עוד קצת אור על הנושא).

מעבר לזה תוודא שהאנטנה מחוברת היטב לגוף הרכב ושהסיכוך של הכבל שלה לא פגוע ושהמחבר נכנס היטב לרדיו דיסק.

הרדיו דיסקים לא נבדלים במיוחד אחד מהשני באיכות קליטה, מקלט זה מקלט, מה שקובע זה איכות השידור של התחנה באיזור בו אתה נמצא, גוף הרכב וסוג האנטנה שאתה משתמש בה.

האנטנות הכי טובות שאני נחשפתי אליהן תמיד היו האנטנות החשמליות שהן גם ארוכות מרוב האחרות - הבעיה היא שאנטנה חשמלית לא מקורית - התקנה טובה עלולה ליצור בעיות של רטיבות וחלודה - צריך מתקין טוב ולפעמים זה פשוט לא כדאי.

תבדוק את האופציות שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני קצין רכב (בטיחות בתעבורה) אני נוסע ברנו מגאן חדשה

והרדיו נכון לכרגע הוא הזבל שקיבלתי עם הרכב (ליסינג)

ולאור נסיון רב שהצטבר עם מספר רב של H.U פשוטים יחסית, טרם הצלחתי לאתר אחד

שיספק לי שמיעה סבירה של גלי צה"ל כבר בצומת פרדיס או ביוקנעם (למשל)

שלא לדבר על גלגל"צ שאותם קשה לקלוט כבר בבית חירות.

לכן אין לי שוב מניעה לנסות לחפש H.U איכותי ומקצועי כדי לנסות להנות עד כמה שאפשר.

תודה לכל התשובות וכל הכבוד על המקצוענות.

אמנון אשד

פורסם

למה להטעות אנשים. הרדיו דיסקים נבדלים זה מזה, כלומר, מקלט אחד, זה לא המקלט השני, לא רק זה, גם, כך למשל, בזמנו כאשר בדקתי אפשרות לייבא מכשירי רדיו מסין , היתה לי את האפשרות לבחור את האיכות היחסית של המקלט.

יותר מכך, לאחר שנות נסיון רבות מאוד מאוד, יש הבדלים, בעבר הרחוק, וגם בעבר המאוד לא רחוק, ערכתי פיילוט בין קליטת מכשירים מותגים, ללקוחות שהתלוננו על איכות קליטה ירודות, והתוצאות היו ברורות.

אז באמת חברה' , די. יש הבדלים , ובין מותגים זולים למכובדים, ההבדלים עד קיצוניים, ואף בין המותגים היקרים עצמם.

ועוד, מכיוון שמר "ישראלי" הרגיל שאינו חובב אודיו, שלא לדבר על חברות גדולות, היו מעוניינים במכשירים זולים, נאלצנו לחפש בין המכשירים הזולים, את המכשירים שקולטים רדיו פחות גרוע מהאחרים.

בגדול, בעל הרכב , טוב שציינת שהדבר בעייתי במיוחד באיזורים כמו יוקנעם, שם, יש בעיות קליטה קשות, וכל מכשיר אשר יהיה גם אם ישפר את המצב, לא יהיה זה למצב בו תוכל להגדיר זאת כקליטה באמת חלקה ונקייה, הבדלים, יורגשו בין המכשירים השונים.

אני מציע לפותח התרד' שלא לחפש יותר מידי. נסה מכשיר בסיסי של קנווד. שיפור תקבל ותרגיש. חלק בכל מקום? לא! בטוח שלא ביקנעם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שיספק לי שמיעה סבירה של גלי צה"ל כבר בצומת פרדיס או ביוקנעם (למשל)

שלא לדבר על גלגל"צ שאותם קשה לקלוט כבר בבית חירות.אמנון אשד

יש לי רכב מאזדה 6 ויש שתי אנטנות מחוברות לרדיו דיסק , אני שומע חלק ובהיר באזור זכרון פרידיס יקנעם (יש משדרים ליד המחצבה). תחנות כמו 107FM 102.3FM 105FM 88.0FM

אני חשוב שגם שתי אנטנות יעזרו פה במידה והרדיו דיסק פשוט.

• תוכן חדש...