Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שתי שאלות:

1.אני חושב לקנות גטס אוטומטי 2006 ורציתי לדעת האם מישהו יודע נתונים על צריכת דלק שלה, הבנתי הם שפרו את הרכב מהמודלים היותר ישנים, הם זה נכון? יש למישהו נתונים ??

2. התקציב שלי הוא 50K לרכב עירוני קטן וחובה אוטומטי, אין לי הרבה הבנה ברכבים או ניסיון ברכישה ולכן אני חושש לקנות מהעיתון/אינטרנט. חשבתי לרכוש יש שניה מאחת מחברת הליסינג גדולות שנותנות אחריות וכו, אבל בתקציב שלי יש רק גטס או שברולט. השברולט הבנתי שלא בטיחותית ולכן כל שנשאר הוא גטס שאומרים שיש לו צריכת דלק מאד גבוהה (לכן שאלה 1).. יש לכם עצות? רעיונות ??

תודה רבה וחגים שמחים!

איתי

פורסם

הגטס עדיין בעלת צריכת דלק גבוהה בגירסה האוטומטית. יש לך בקטגוריה עוד רכבים כמו קליאו לסוגיו השונים ועוד כמה סופר מיני. בחירה בגירסה ידנית בגטס ישפר את צריכת הדלק בעשרות אחוזים, אם תיבה ידנית היא אופצייה.

פורסם

תצרוכת הדלק בגטס 1300 אחרי מתיחת הפנים - 1:12 בנסיעה מעורבת רגועה יחסית. אם אופי הנסיעות שלך הוא עירוני נטו אתה יכול לצפות ליותר, אבל בכל מקרה לא מדובר בצריכת דלק מוגזמת ומטורפת כמו שחלק מהאנשים מספרים, מבלי שנהגו על הרכב.

אתה יכול לנסות להכניס לתקציב גם דייהטסו סיריון. קטנה, חסכונית יותר מהגטס ועושה יופי של עבודה בעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על כל התשובות!

נראה שאני בכל זאת אחפש עוד לפני ההחלטה על היונדאי..

אחלה פורום פה!!

חג שמח

איתי

פורסם

תקשיב איש יקר.

בתור אחד שעד לפני שבועיים שאל שאלות על הגטס בלי הרף כי חשבתי לרכוש אחת כזאת מליסינג אני חייב לספר לך שהערב יצא לי סוף סוף לנהוג ולנסוע בדבר הזה וזה לא יאומן.

נתחיל מהמושבים שמזכירים את הכסאות מעץ שהיו פעם בכתה א' - את הקפיצות הלא נגמרות (צריך לנסוע עם קסדה ברכב) אין איכות ואין נוחות מינימלית - זה כמו ג'יפ LADA במדבר הדבר הזה.

שהגענו ויצאתי מהרכב פשוט נשענתי על איזה עץ כדי לא ליפול מהסחרחורת.

אני חייב לציין לטובה שנכנסתי אחרי דקה לפיג'ו שלי - 306 וזה לא יאומן איך רכב מעשור קודם פשוט עולה בכמה רמות על הגטס!

המושבים עוטפים ומחזיקים את הגוף ,הנוחות היא עולם אחר לעומת הגטס!

זהו - רק תחשוב על זה טוב טוב או פשוט תיקח נסיעת מבחן.

פורסם

לנו כרגע יש 2 רכבים - הגטס מליסינג והונדה ההיברידית הפרטית שלי. אז ככה... כאשר אנחנו יוצאים לבלות בתל אביב או לחברים בקרבת מקום - בלי ספק הגטס. גם הרבה יותר קל לחנות בכל מיני חורים וכמובן גם דלק חינם. בנסיעה עירונית הרכב סביר ואפילו זריז. אבל נסיעות לים המלח, כנרת, אילת - בלי שום ספק הונדה, אפילו למרות ההוצאה על הדלק. אכן בנסיעה בינעירונית בגטס יש מין ויברציות שאולי לא מורגשות בכל רכע ורגע, אבל לאחר שעה-שעתיים של נסיעה זה פשוט מעייף ויכול להרוס את כל הכיף מהנסיעה. ומדובר ברכב יחסית חדש, עם 27000 קם.

אגב בהונדה הכול דווקא להפך. במהירויות קטנות היא לא מפספסת אף מכשול קטן על הכביש וקופצת על כל סדק. ומעל 60-70 היא הופכת לחללית, לא מרגישה את הכביש בכלל. כך למשל בכביש 5 בגשר שלפני ראש העין יש מין חיבורים והרכב הקודם שלי (מיצובישי לנסר) כל פעם קפץ עליהם בחדות כך שאפילו מערכת סטריו הייתה מתנתקת לרגע. הונדה לא מרגישה את החיבורים האלה בכלל. אותי כמובן מעניין למה זה קורה ואין לי שום הסבר.

• תוכן חדש...