Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

יש לי בעיה של טורים נמוכים ברכב בעיקר בימים חמים או כאשר המנוע כבר חם.(אחרי חצי שעה של עבודה לפחות)

כאשר הרכב קר הטורים סבירים(אין לי שעון אבל מרגיש סביב 800 סל"ד) וגם כאשר אני מדליק את המזגן אז הרכב מעלה את הטורים גבוה יותר.

כאשר הרכב חם או ביום חם אז הטורים מאוד נמוכים וכאשר אני מדליק את המזגן בעמידה(לא בנסיעה) הרכב לעיתים נכבה.

שכחתי לציין שמדובר במנוע 1.1 ומזגן מתוצרת מקומית.

בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך לכוון את הטורים ברכב ידנית.(לא, אין בורג כזה...)

אשמח לקבל את דעתכם.

אופיר

פורסם

בלי שעון סיבובי מנוע, קשה לדעת מה הם במדוייק. זה הגיוני, אחרי שמנוע מתחמם סיבובים יורדים ועולים כאשר מפעילים מזגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין בורג כיוון לטורים ברוב המוחלט של מערכות ההזרקה. המחשב אמור לשלוט בסל"ד באמצעות נתונים שהוא מקבל מחיישנים שונים, ורכיבים כגון מנוע צעדים.

יכול להיות שעשו קומבינה על מערכת ההזרקה בזמן התקנת המזגן.

האם כבר טיפלת בבעיית חום המנוע הנמוך שהייתה לך לפני הקיץ?

אגב, כדאי שתיגש לסופר הקרוב לביתך. יש מבצע לכבוד החגים, סבלנות בזול...

פורסם

תתחיל מלבדוק ולנקות טינופת מבית המצערת, ממנוע הצעדים אם זה מה שיש ברכב שלך, ומצינורות ושסתום\חריר הPCV. זה סוג של תחזוקה שגרתית שבד"כ לא מבוצעת במוסך, והתוצאה של זה היא תקלות בסגנון שתיארת שמרימות את הראש עם הזמן.

פורסם

תודה למשיבים,

חנן, איך אני מנקה את האלמנטים(בית המצערת ,מנוע צעדים) שציינת?

כמו כן מהו ה-pcv?

תודה מראש.

• תוכן חדש...