Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לסוכנות נסיעות כדי לרכוש כרטיס לרומא לסוף נובמבר, במחיר 520 דולר. לאחר בדיקה, נאמר לי שאני יכול לשלם עבורו תמורת 900 נקודות הנוסע המתמיד, שזה בערך כל מה שיש לי + 50 דולר מיסי נמל.

למחרת, שמח וטוב לב על איך ששפר גורלי, ניגשתי לסוכנות לשלם את ה-50 דולר.

ליד הפקיד שמולו גם ביצעתי את ההזמנה הטלפונית ישיבה פקידה מנוסה יותר והיא הסבה את תשומת ליבו שעלי לשלם גם דלק.

כמה זה דלק? 117 דולר לכל כיוון (מוכן לעלות לטיסה עם ג'ריקאן, או להשאיל למטוס את הדלקן מהאוטו שלי שלא יהיה בשימוש :lol: ).

יוצא שכרטיס ה"חינם" באלעל עולה לי 234 דולר דלק ועוד 50 דולר מס נמל ועוד דמי טיפול של 25 דולר (עליהם אני לא מתלונן, יכולתי להזמין באינטרנט ולחסוך, אבל ביום ההזמנה הייתי עסוק מידי) סה"כ 309 דולר.

פורסם

מצבך טוב.

טיסה הלוך ושוב לאיסטנבול עלתה לי היום 840$. אין לי איך להתגמש עם התאריכים (נסיעת עבודה בסוף שבוע הבא) והם מנצלים את החגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי- נראה לי יש להם איזה טיפול גדול לעשות למטוס (טיימינג+מותחנים :-)) בגלל זה המחיר שנתנו לך.

איתן- בדקת כמה עולה כרטיס בלי להשתמש ב-9 מליון נ'ק שיש לך?

נגיד המטוס מסוגל להטיס סה"כ 100 איש, אתם רוצים להגיד לי שבטיסה הלוך חזור הולך לו סכום דלק של 23,400 אלף דולר ?

ז"א בשקלים 84,146.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

400 ש"ח עבור דלק לכיוון אחד להגיע לרומא , וואלה מתאים לי .

אני ממלא כל שבוע ב 400 ש"ח דלק ( ולא דלק סילוני ) ולא מגיע עם זה אפילו לטורקיה השכנה . :roll:

פורסם

למה זה מפתיע אותך? כמעט בכל טיסה על נקודות נוסע מתמיד, למשל, משלמים בין 150 ל-350 דולר (אתה יודע כמה יקרים מיסי הנמל בשדה שארל-דה-גול?).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי בדיקה שלי באתר אל-על, תוספת המזומן (מיסי נמל/דלק/בטחון/נעליים/פנסיה וכד') הנדרשת לכרטיס הבונוס בקו ת"א רומא ת"א עמודת על 259 דולר.

בספטמבר אל-על פרסמה שהיא מפחיתה את תוספת הדלק, (לרומא פחות 25 דולר) כך שיתכן שתוספת המזומן אף קטנה יותר.

נכון לעכשיו יש לאל-על מבצע לחברי המועדון - טיסות לרומא תמורת 449 דולר + 100 נקודות (לטיסות עד 25/3/09).

אולי כדאי לחסוך 700 נקודות לטובת טיסה אטרקטיבית יותר.

רוב עם ישראל מנצל את נקודות הבונוס לא בחוכמה ולכן לא נהנה מההטבה האמיתית הגלומה בהן.

כרטיס הבונוס נותן אפשרות לחזור ללא מגבלות של זמן. כלומר אפשר לצאת היום ולחזור תוך שנה.

רוב הכרטיסים המוזלים באל-על הם לתאריכים סגורים ולרוב מחייבים שהות של סופ"ש בחו"ל. כרטיסים שאינם כוללים סופ"ש הם יקרים יותר.

כרטיס לשבועיים זול בהרבה מכרטיס לשנה.

אם לדוגמא כרטיס לחודש לארה"ב יעלה כ-1,000 דולר, אזי אותו כרטיס לשנה יתכן ויעלה 1,700 דולר. בשני המקרים תוספת המזומן תהיה זהה (462 דולר). במקרה הראשון התוספת היא כ-50 אחוז ממחיר הכרטיס בעוד שבמקרה השני התוספת מהווה רק כ-25 ממחיר הכרטיס.

בכל מקרה - לפי מה שקיבלת במשרד נסיעות המחיר שאתה משלם הוא יותר יקר מהמחיר של אל-על באתר שלהם. אם אתה לא מזמין מלון אלא רק טיסה - בצע זאת ישירות באתר אל-על (קל וידידותי) ותחסוך עוד קצת כסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני משתמש במיילים רק למשפחתי לשדרוג לביזנס.גם כאן צריך לרדת לפרטים, אם זה לא/

/340/ 777/747400/330

חבל על הכסף, ה"ביזנס "זה שמשאירים כסא ריק באמצע.

מסי נמל ודלק כבר הפכו לפארסה. נתקלתי במעל 600$.

פורסם

תוספת הדלק אינה מגלמת את מחיר הדלק במלואו.

במחיר הכרטיס כבר משוקלל חלק ממחיר הדלק.

תוספת הדלק היא זאת שנעה כל הזמן מעלה ומטה ונועדה לתקן את מחיר החלק היחסי של הדלק בתוך מחיר הכרטיס ללא קשר למחיר הכרטיס שמושפע עונתית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכון לעכשיו יש לאל-על מבצע לחברי המועדון - טיסות לרומא תמורת 449 דולר + 100 נקודות (לטיסות עד 25/3/09).

אולי כדאי לחסוך 700 נקודות לטובת טיסה אטרקטיבית יותר.

רוב עם ישראל מנצל את נקודות הבונוס לא בחוכמה ולכן לא נהנה מההטבה האמיתית הגלומה בהן.

.

צודק. אם היה לי זמן ביום ביצוע ההזמנה ולא נותן את זה לסוכן, הייתי הולך על האפשרות שכתבת - היה עולה לי עוד 140 דולר, אבל הייתי חוסך 800 נקודות.

אולי אבטל את ההזמנה ואלך על זה, למרות ה 30 דולר דמי ביטול.

• תוכן חדש...