Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

שאלה כללית וחשובה (לדעתי):

מי נחשב לעו"ד הכי טוב/בין הטובים לנושא נהיגה בשכרות, למקרים מורכבים, באיזור ת"א/השרון? עם אופציה לעסקת טיעון.

(גם אם הוא יקר ואפילו מאוד).

תודה!

פורסם

אל תסע בשיכרות פעם הבאה, פעם הבאה זה יכול להיות עמוד או לפגוע במישהו אחר ולא שוטר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

חבל על הכסף. היום המגמה היא אפס סובלנות לשכורים בבתי המשפט. היו מספיק תאונות מזעזעות. שום אשף גלגולי לשון לא יכול על העובדות.

פורסם
חבל על הכסף. היום המגמה היא אפס סובלנות לשכורים בבתי המשפט. היו מספיק תאונות מזעזעות. שום אשף גלגולי לשון לא יכול על העובדות.

הנאיביות, הנאיביות. המילים מילות סטודנטית אידיאליסטית לחינוך בת 22, אך נראה לי שדוברן ממגיע ממגזר אחר. לי, בניגוד אליך, קשה לבצע לינץ' אוטומטי בכל אחד שמגיע הנה עם סעיף נהיגה בשכרות - כשגם שני בקבוקי בירה יכולים להפיל אותך, אין שום דרך למדידה עצמית של כמות האלכוהול בדם ומשטרת ישראל לא בדיוק מקדשת את הנהלים של המדידה, יכולים לקרות מקרים קפקאיים משהו, שבסופם פלוני נשאר בלי רשיון נהיגה למשך שנתיים.

בכל מקרה, כשמדינת ישראל קמה עליך למוטטתך, אין לך ברירה אלא לשכור את עורך הדין הטוב ביותר שאפשר ולהחזיק חזק. אולי תצא מזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא אמרתי שהוא לא אשם, או לא שתה - ועם זאת, אני לא חושב שעונש של שנתיים שלילה למי ששתה שני בקבוקי בירה (של 330 מ"ל, למען הסר ספק) ונתפס 10 דקות לפני שהוא יורד לכמות החוקית הוא מידתי.

וחוץ מזה, עם הגישה של שופטי התעבורה, עומס התיקים והרצון שלהם לחתוך דברים מהר - הרי זה לא שחף מפשע ישב בכלא, נכון? מקסימום יסע באגד שנתיים - דביל מי שלא מחפש לסגור עסקאות טיעון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היי,

(אני התחלתי את השרשור). תודה על התגובות. אפשר לקבל בבקשה עוד התייחסויות ענייניות?

הבנתי שיש את אורון אילון, דוד גולן, דוד קולקר, אשר ארבל. עוד?

מה תוכלו להגיד לי לגבי המוזכרים לעיל?

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אני גם ניתפסתי ליפני כחודשיים נהיגה בשיכרות מהירות ונהג חדש. עשיתי חושבים שאלתי חקרתי ומה שהיסקתי זה דוד גולן. אבל צריך לדרוש שהוא ייצג אותך ולא כל המתלמדים שלו והוא לוקח על זה המון . למזלי יש לי חבר במשטרת התנועה והוא מכיר טוב את דוד גולן עשה לי מחיר דיי טוב.

פורסם
לא יודע באילו בתי משפט לתעבורה אתה מבקר, אבל כסף (הכוונה לתשלום לעו"ד מוכרים) עושה פלאים.

בדיוק. הייתי פעמיים אצל אותו שופט. פעם בלי ופעם שניה עם. לא קשה לנחש מה היו גזרי דין בשני המקרים.

פורסם
...כשגם שני בקבוקי בירה יכולים להפיל אותך, אין שום דרך למדידה עצמית של כמות האלכוהול בדם ומשטרת ישראל לא בדיוק מקדשת את הנהלים של המדידה, יכולים לקרות מקרים קפקאיים משהו, שבסופם פלוני נשאר בלי רשיון נהיגה למשך שנתיים.

במקרים גבוליים כאלה עו"ד יכול להיות ההבדל בין שלילה בפועל לבין שלילה על תנאי. במקרים של נהיגה בשכרות "אמיתית", אתה יכול לחסוך את הכסף של העו"ד ולהביא איתך את אחותך הקטנה שתייצג אותך במשפט, ואח"כ גם תקפיץ אותך הביתה - לפני שהיא נעלמת לשנתיים עם הרכב שלך.

ד.א. יש דרכים למדידה עצמית של כמות האלכוהול בדם - בדף הזה יש כמה. אין לי מושג עד כמה הם מדוייקים.

• תוכן חדש...