Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע:

סט קידמי INFINITY KAPPA PERFECT 6.1

מגבר JBL PX300.4

סאב INFINITY KAPPA PERFECT 12VQ

HU BLAUPUNKT MP34 מקורי של האוטו

יש לי מיצובישי לאנסר, וכאשר בHU אני עובר ווליום מסוים X אז המגבר נכבה לשניה ונדלק מחדש.

אחרי כל הבדיקות שערכנו במפגש (בעזרתם המאוד אדיבה של איתמר, יוסי, ועוד אנשים שלצערי איני זוכר את שמם) הגענו למסקנה שזה או הספק כח של המגבר או הסט הקידמי מקצר.

(הסאב עבד ללא ניתוקים גם בGAIN פתוח מאוד ובעוצמה חזקה גם ביציאה הקדמית של המגבר וגם באחורית)

השינוי ששמתי לב:

כאשר אני מנמיך בHU את הTreble למינימום (אצלי 7-) אז הניתוקים שקראו באותו שיר נתון בווליום X במערכת עם Treble 0, קורים כעת רק בווליום X+3-5. (אין קשר אם זה טראק באסי או לא)

האם הבעיה יכולה להיות בטוויטרים? איך להמשיך לבדוק מכאן?

תודה,

דניאל

פורסם

בדקנו רציפות (אם הסט הקידמי מקצר לשלדה) והפלוק ציפצף רק כאשר המגבר נכבה - משמע הוא כנראה קיצר ואז המגבר נכבה

אבל אם זה ככה איך זה שאני מוריד את הTreble אני יכול לשמוע בוולים X+3-5 ללא ניתוקים?

פורסם

תנתק את כל הרמקולים מהמגבר ותבדוק אחד אחד אם הוא מקצר לשילדה (בלי שהמגבר מחובר לרמקולים)

שים לב גם כאשר הרמקול מקצר לגוף אז צריך זרם מסויים שיגרום לו להתנתק וזה למעשה מה שנראה שקורה אצלך.

תנסה גם לנתק את כל הרמקולים מהמגבר ולהגביר את ה HU לעוצמה גבוהה ותראה אם הבעיה מתרחשת.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

כנראה שהרמקולים \ קרוס \ חוטים מקצרים לגוף (וכבר הוכחנו את זה). הנה, חיברנו סאב לכל אחד מהערוצים, בעוצמה גבוהה הרבה יותר ולא קרה כלום. ברגע שמחברים רק את הרמקולים הקדמיים המגבר נכנס מהר מאוד לפרוטקשן, בווליום נמוך משמעותית.

אני חושב שאין מנוס מלעבור על כל ההתקנה ולראות איפה הבעייה.

כדי לפסול סופית את האפשרות שמדובר במגבר הייתי מציע לך להתקין מגבר חלופי ברכב שלך וגם להתקין את המגבר שלך ברכב של מישהו אחר, לראות אם הבעייה נמשכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי קרה אותו מקרה כשהייתי מגיע לווליום 47 הרדיו דיסק נגבה , וסירב להידלק מחדש רק אחרי ריסט עד שלבסוף השתתק לגמריי , לטענת המתקין זה היה קשור לג'וק של הרדיו דיסק אבל לי אני חושב שהוא עשה עבודה מרושלת בהתקנת הרמקולים .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

כמו שאמרנו לך במפגש יש לפרק קודם כל את הדלתות ולבדוק התקנת הקומפוננט אם הבעיה לא נפתרת אז הולכים הלאה, אני לא מבין מדוע אתה לא ניגש למתקין שביצע את העבודה.

פורסם

בן כמה המגבר? קנית אותו יד שניה?

אני חושב על כיוון אחר לגמרי, מתוך תאוריה שאומרת שלמגברים קשה "להיסתדר" עם תדרים גבוהים ולהגביר אותם (כן כן, למרות ששהיגיון הבריא אומר הפוך - נמוכים- אבל זה ממש לא ככה).

ובהתחשב לעובדה שרשמת שכאשר מנמיכים את הגבוהים - אז הניתוקים קורים לעיתים רחוקות יותר, מתוך זה נובע , לדעתי, שיש בעיה במגבר עצמו.

היה לי פעם נסיון עם מגבר טוב ויקר תקול (רק בגבוהים), וכאשר הייתי מחבר אותו בברידג' לסאב - הכל היה בסדר.

תנסה לנתק רק את הטויטרים מהקרוסים ותראה אם הניתוקים יפסקו.

• תוכן חדש...