Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אלי .

נהג בן 18 שהוציא לא מזמן רשיון 4 חודשים יש לי רישיון.

יש לי עד הצבא עוד איזה כמה חודשים אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות מכונית עד הצבא ואם יהיה מזל שיהיו לי

יציאות טובות אני אוכל גם לתחזק בזמן הצבא.

עוד כשהיה לי מלווה נדלקתי על על איביזיה 93 אדומה מזה יפה מבחוץ..חשבתי למה לא?

בסופו של דבר לקחתי אותה שבוע וחצי לפני סיום המלווה.

עשינו עיסקה חצי מהסכום אני נתתי לו ישר ואת השאר עד תאריך מסויים הייתי צריך להחזיר.

והוא הבטיח לי שכל מיני טיפולים שהוא יכול לעשות חלק הוא יעשה בחינם חלק במחיר טוב...וטסט הוא יעביר לי.

הוא דרש ממני רק 200 שקל (חשבתי כמובן כל השאר עליו)

עבר יום או יומים אחרי שהייתי צריך להחזיר את כל הסכום ולא היה לי שום טיפול עדיין ושום טסט.

אמרתי לו לא הולך ככה אתה מתקשר כל יום אומר לי שאתה חייב כסף ואני שותק ומביא ואתה לא עושה את משהבטחת?

יצא ככה שהוא אמר לי ולא הבנתי אותו (בכאילו) שאם אני ארצה בעתיד (ולא טיפולים הכנה לטסט) אז הוא יעזור לי,

ובקשר לטסט 200 שקל הוא התכוון שהוא ישלם למישהו שיעלים עין על בעיות אבל את האגרה אני צריך לשלם ואני כמו טיפש

שברתי את הראש איך יכול להיות דבר כזה אפילו שהוא מכיר מישהו איך יכולים עדיין לעשות טסט ב 200 שקל זה הרי אגרה שמשלמים למדינה...הכל אז התברר שניסה למכור לי מכונית בלי טסט אמר שהוא יעביר אותה על חשבוני פלוס תוספת וכשיהיו לי בעיות אנ י אבוא עליו אחרי הקניה ואעשה לו עוד קופה.

בנתיים לא נסגר אבל סגרנו שהאוטו יהיה אצלי עד שהוא לא יחזיר לי כסף ורק אז אני אתן לו את האוטו.

כן כל דבר זה ניסיון יש לי קצת ניסיון עכשיו עם דברים כאלה למרות שיכול להיות יותר גרוע אבל נראה

איך הסיפור הזה יסגר מקווה בטוב,כן מציאה לכל נהג צעיר לא ללכת לקנות לבד ולבדוק הכל אבל הכל ואם אין כמו שלא היה לי באותו יום(אבל רק באותו יום כי מהרתי לקנות וזה בער לי)ללכת אפילו למכון בדיקות בשביל אוטו ישן.

כמובן שגם יש עוד דברים מסביב וכל מיני שאלות למה ברישיון רכב כתוב שם שלא שלא בכלל?

למה אני אצרך לשלם קנס על מכונית שעומד בלי טסטס 3 חודש?(אם אני אצתרך לא ביררתי עד הסוף)

למה אין בכלל ביטוח חובה לפחות על המכונית?

ועוד כמה שאלות מפוקפקות שהוא לא כל כך הצליח לענות לי בלי לגמגם קצת... =]

מקווה שלא יקרה לאף אחד דברים כאלה מה דעתכם ? :arrow:

פורסם

מאוד מאוד קשה להבין מה כתבת החל מהפסקה השניה, לכן אני לא אטרח לסיים.

אנא נקד את דבריך כדי שנוכל להבין את סיפורך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מאוד מאוד קשה להבין מה כתבת החל מהפסקה השניה, לכן אני לא אטרח לסיים.

אנא נקד את דבריך כדי שנוכל להבין את סיפורך.

ממ לא יכול אולי תסלחו לי אני עדיין נחשב עולה חדש בארץ =]]

או שפשוט לא היה לך כוח לקרוא הכל.

פורסם
ממ לא יכול אולי תסלחו לי אני עדיין נחשב עולה חדש בארץ =]]

או שפשוט לא היה לך כוח לקרוא הכל.

אם אתה עולה חדש אז בסדר, פשוט אני דיי רגיש לעניין הזה. קשה לי לקרוא דברים ללא סימני פיסוק.

בכל אופן, כמה כסף הוא חייב לך ? 200 ש"ח ?.

הוא נתן לך את הרכב שיהיה אצלך, עד אשר הוא יחזיר לך את ה200 ש"ח, ורק אז תשיב לו את רכבו ? נשמע לי מעט תמוהה (או שהבן אדם אידיוט).

בכל אופן, לפי מה שנראה, אל תסגור איתו גם אם הוא יציע לך את הרכב במחיר נמוך במיוחד, בן אדם כזה יכול להסתיר דבר בלי שתשים לב.

( אגב, אם לא היה לי כוח לקרוא את הכל, מאיפה היה לי המושג שאין סימני פיסוק ? רעיון למחשבה [= )

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חח באמת חומר למחשבה..ולא הוא לא חייב לי 200 הוא חייב יותר כמה אלפים לא הספקתי לתת לו עוד אלף שקל.

200 שקל זה טסט שלא הסכמתי כי הייתי צריך להוציא כסף שלי אגרה כנראה קנס וגם לבן אדם עוד 200 שקל זה שמעביר אותי.

פורסם
חתמתם חוזה או זיכרון דברים?

שמחר הוא לא יזמין עליך משטרה בטענה שגנבת לו את הרכב.

מי מתייחס היום לזיכרון דברים?

ואם הבנאדם עבריין אז מה תלך איתו לבימ"ש ותגיד שיש זכרון דברים?יצחקו עליך

הבחור עדיין צעיר ותמים ואפשר להבין אותו,בשביל זה כשאני קונה רכב לא מעניינים אותי סיפורי פוגי,אני רואה תכלס של מי הרכב ,רשיון רכב בתוקף,ולא סיפורים הרכב של גיסי שנמצא בחו"ל,או שהכלב אכל את הרשיון

פורסם

למיטב הבנתי :

הבחור מצא רכב שנראה לו ,

שילם למוכר חצי מהסכום המוסכם.

הרכב ללא טסט 3 חודשים וללא ביטוח מקיף.

הקונה הבין מהמוכר שהטסט והתיקונים הם על חשבון המוכר.

הקונה שילם חצי מהסכום וקיבל את הרכב לידיו,ואז כאשר בא לממש את הבטחת המוכר

לטסט ותיקונים על חשבונו הבין הקונה שכוונת המוכר הייתה שאת מחיר הטסט ישלם הקונה

והמוכר יעזור בהעלמת עין במכון הטסטים בליקוי הרכב.

הרכב לא רשום על שם המוכר (כנראה סוחר).

מטעיות לומדים אבל אחרי כל כך הרבה סימני אזהרה :shock: הייתה צריך להבין שמשהו לא כשר.

פורסם

אלי שלום,

ראשית כמה תשובות לשאלותיך:

1. לגבי רכב בלא טסט או שלא שולמה אגרת הרישוי עבורו - אין קנס, אלא שסכומי האגרה נצברים, כך שרכב שעמד שנתיים, צריך לשלם שנתיים אגרה, לפעמים החוב גדול יותר משווי הרכב!!

2. לגבי העברת הטסט, לא חוכמה להעביר רכב טסט, ע"י תשלום, נניח שיש לרכב בעיה בבלמים, או בהגה...זה יגמר רע. האומנם הרכב יהיה עם טסט, אבל אתה לא תדע על הבעיה עד התאונה.

3. אם הבנתי אותך נכון, אז הוא לא בעל הרכב, השם שלו לא מופיע ברשיון הרכב - הרכב לא רשום על שמו!

כמה שלבים לרכישת רכב:

א. לבדוק האם האדם שמוכר לך את הרכב הוא גם הבעלים שלו, השם שלו חייב להופיע ברשיון הרכב.

ב. תמיד, אבל תמיד, לעשות זכרון דברים, ולא לחסוך בשורות, לפרט את פרטי הרכב, המוכר, הקונה, מצב הרכב, כל פרטי ההסכמים שדיברתם עליהם, והכי חשוב כסף. (מחר הוא יטען שלא קיבל ממך אגורה)

לדוגמא: בזמן חתימה על זכרון דברים זה ניתן למוכר X ש"ח והייתר Y ש"ח ביום מסירת הרכב.

חשוב שתדע, אין מניע לקנות רכב שאין לו טסט, וכבר קניתי ומכרתי גם אני רכב בלי טסט,

אך יש מגבלה חשובה, לא ניתן לעשות העברת בעלות על רכב שלא שולמה עבורו אגרת הרישוי, ואם רוצים לעשות העברת בעלות, צריך לשלם את האגרה ולהמתין בסביבות השבועיים.

ג. אם אתה לא ממש מבין ברכב, קח אותו תמיד לבדיקה. אבל במקום שאתה תבחר ולא המוכר.

כך האומנם תפרד מכמה מאות שקלים, אבל תדע לתוך מה אתה נכנס.

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם
שמי אלי .

עשינו עיסקה חצי מהסכום אני נתתי לו ישר ואת השאר עד תאריך מסויים הייתי צריך להחזיר.מינימום של המינימום זה לקחת את הרכב למוסך שאתה מכיר וסומך עליו בשביל לקבל חוות דעת מקצועית.

והוא הבטיח לי שכל מיני טיפולים שהוא יכול לעשות חלק הוא יעשה בחינם חלק במחיר טוב...וטסט הוא יעביר לי.

הוא דרש ממני רק 200 שקל (חשבתי כמובן כל השאר עליו) כאן אתה הייתה צריך לחשוד , אני חושב שהוא היה לחוץ על כסף לכן ביקש 200 ש"ח במזומן, דבר שנורמאלי שבן אדם שבא לקנות רכב מחזיק בארנק.

עבר יום או יומים אחרי שהייתי צריך להחזיר את כל הסכום ולא היה לי שום טיפול עדיין ושום טסט.

אמרתי לו לא הולך ככה אתה מתקשר כל יום אומר לי שאתה חייב כסף ואני שותק ומביא ואתה לא עושה את משהבטחת?

יצא ככה שהוא אמר לי ולא הבנתי אותו (בכאילו) שאם אני ארצה בעתיד (ולא טיפולים הכנה לטסט) אז הוא יעזור לי, כאן הייתה צריך לחתוך ולומר לו או שהוא מחזיר לך את הכסף או שישכח מהרכב.

ובקשר לטסט 200 שקל הוא התכוון שהוא ישלם למישהו שיעלים עין על בעיות אבל את האגרה אני צריך לשלם ואני כמו טיפש

שברתי את הראש איך יכול להיות דבר כזה אפילו שהוא מכיר מישהו איך יכולים עדיין לעשות טסט ב 200 שקל זה הרי אגרה שמשלמים למדינה...הכל אז התברר שניסה למכור לי מכונית בלי טסט איך בידיוק??? כאן זו כבר טיפשות שלך (אל תעלב, הדבר הראשון שעושים זה בודקים ברישיון הרכב שבעל הרכב הוא זה שעומד מולך, ואת תוקף הטסט)

אמר שהוא יעביר אותה על חשבוני פלוס תוספת וכשיהיו לי בעיות אנ י אבוא עליו אחרי הקניה ואעשה לו עוד קופה. אני הייתי בשלב זה מנסה לדובב אותו עוד יותר ומקליט את השיחה.

בנתיים לא נסגר אבל סגרנו שהאוטו יהיה אצלי עד שהוא לא יחזיר לי כסף ורק אז אני אתן לו את האוטו.תיעוד!!!! מחר יבוא שוטר אלייך הביתה ויגיד שגנבת לו את הרכב וזה מילה שלך מול מילה שלו והרכב שלו "יעני "גנוב ונמצא אצלך שאתה הגנב...

כן כל דבר זה ניסיון יש לי קצת ניסיון עכשיו עם דברים כאלה למרות שיכול להיות יותר גרוע אבל נראה

איך הסיפור הזה יסגר מקווה בטוב,כן מציאה לכל נהג צעיר לא ללכת לקנות לבד ולבדוק הכל אבל הכל ואם אין כמו שלא היה לי באותו יום(אבל רק באותו יום כי מהרתי לקנות וזה בער לי)ללכת אפילו למכון בדיקות בשביל אוטו ישן.

כמובן שגם יש עוד דברים מסביב וכל מיני שאלות למה ברישיון רכב כתוב שם שלא שלא בכלל? אני הייתי דורש לדבר עם בעל הרכב או לחילופין לראות ייפוי כח

למה אני אצרך לשלם קנס על מכונית שעומד בלי טסטס 3 חודש?(אם אני אצתרך לא ביררתי עד הסוף) אתה לא! הרכב לא שלך ! תדאג לקבל את הכסף שנתת לו בחזרה תעיף את הרכב המחורבן הזה, ותסגור את הסיפור .

למה אין בכלל ביטוח חובה לפחות על המכונית?אם אני לא טועה ביטוח חובה לא תקף אם אין טסט ואם הוא לא חידש אותו אז כנראה שיש סיבה טובה מאוד...

ועוד כמה שאלות מפוקפקות שהוא לא כל כך הצליח לענות לי בלי לגמגם קצת... =]

מקווה שלא יקרה לאף אחד דברים כאלה מה דעתכם ? :arrow:

כתבתי לך את מה שאני חושב, פעם הבאה, תבא עם מישהו שיש לו קצת ניסיון, ותחסוך לך את כל הבעיות האלו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
למיטב הבנתי :

הבחור מצא רכב שנראה לו ,

שילם למוכר חצי מהסכום המוסכם.

הרכב ללא טסט 3 חודשים וללא ביטוח מקיף.

הקונה הבין מהמוכר שהטסט והתיקונים הם על חשבון המוכר.

הקונה שילם חצי מהסכום וקיבל את הרכב לידיו,ואז כאשר בא לממש את הבטחת המוכר

לטסט ותיקונים על חשבונו הבין הקונה שכוונת המוכר הייתה שאת מחיר הטסט ישלם הקונה

והמוכר יעזור בהעלמת עין במכון הטסטים בליקוי הרכב.

הרכב לא רשום על שם המוכר (כנראה סוחר).

מטעיות לומדים אבל אחרי כל כך הרבה סימני אזהרה :shock: הייתה צריך להבין שמשהו לא כשר.

יאפ זה מה שהתכוונתי.

זכרון דברים כתבנו,ונכון לא חוכמה לסוע עם מלא בעיות באוטו הוא אמר שהוא יתקן ויעביר אותי טסט

ז"א מתקן ועושה לו טסט ככה הבנתי ויצא שאנ י עושה טסט על חשבוני וגם מתקקן.

פורסם

חבר - זה לא קשור לצעיר וניסו לרמות אותך.

זה קשור לזה שעושים שיעורי בית לפני שנכנסים לעסקה מסוימת.

עשית בערך כל טעות אפשרית בדרך.

תלמד מהחוויה ושיהיה בהצלחה פעם הבאה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שנשמע טוב מידי בשביל ליהיות אמיתי, כנראה שלא אמיתי! למדתי את זה על בשרי. אין יותר מידי אנשים טובים בעולם.

שמח שלמדת לקח.

GS300.

• תוכן חדש...