Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה מגבר שיחזיק לי את הסאב ( KICKER C12 COMP 150RMS ) ואת הקומפוננטים ( JBL GTO6507 )

יש לי מגבר PULSE AUDIO BA2900, השאלה שלי, המגבר יצליח להרים את הסאב והקומפוננטים ?

אם לא, איזה מגבר יצליח, עד 600 שקל..

פורסם

עדיף תחסוך עוד קצת או שתמכור את מגבר הקיים ותוסיף לתקציב עוד כמה מאות עד שתידע לאיזור ה1000 .

ב600 שקלים קשה למוצא מגברים איכותיים ונורמלים ביד שנייה.

פורסם

השאלה שלי היית עם הוא יחזיק אותם, כי אני לא מתכוון להרים את השכונה עם המוזיקה, אני שומע בכיף.

ונניח שלא, איזה מגבר יעשה עבודה טובה?

פורסם

כואבות לך הידיים? מדוע אתה רוצה שהמגבר יחזיק לך את הדברים? אתה יכול פשוט להניח אותם במקום. ואם אין לך כח להחזיק את המגבר איך אתה חושב בכלל להרים את כל השכונה?

אגב, היה פה אחד לפני יום-יומיים שרצה להרים את הסאב שלו. אולי בקש ממנו עזרה שירים ויחזיק גם לך את הדברים.

:-)

פורסם

כואבות לך הידיים? מדוע אתה רוצה שהמגבר יחזיק לך את הדברים? אתה יכול פשוט להניח אותם במקום. ואם אין לך כח להחזיק את המגבר איך אתה חושב בכלל להרים את כל השכונה?

אגב, היה פה אחד לפני יום-יומיים שרצה להרים את הסאב שלו. אולי בקש ממנו עזרה שירים ויחזיק גם לך את הדברים.

:-)

אם תראה לי איך לנסח אתזה אחרת אני אשמח :)

ואני בטוח שהבנת למה התכוונתי בכל אופן..

פורסם

שלום,

אני רוצה המלצה למגבר שיגביר לי את הסאב ( KICKER C12 COMP 150RMS ) ואת הקומפוננטים ( JBL GTO6507 )

יש לי מגבר PULSE AUDIO BA2900, השאלה שלי, המגבר יוכל להגביר את הסאב והקומפוננטים ?

אם לא, איזה מגבר אחר מומלץ, עד 600 שקל..?

אני לא מתכוון לשמוע בעוצמות חזקות, אני שומע בכיף. [אגב, אני מכיר כמה כאלו שאצלהם לשמוע בכיף, זה שואה גרעינית אצל אחרים..]

לגופו של ענין, המגבר הזה אינו מספיק עבור הגברת הסאב וסט הקומפוננט, כראוי. בכל מקרה, למגבר בתקציב כזה יהיה קשה לבצע את העבודה הזו כמו שצריך.

פורסם

הבנתי אותך :)

איזה מגבר כן יגביר כראוי את הסאב והקומפוננט ?

אני לא מחפש משהו יקר, כי כמו שאמרתי, אני לא שומע בעוצמות חזקות, אז מה כן יגביר אותם כראוי בסכום לא מאוד יקר?

פורסם

אם תמצא מגבר כזה מיד שניה כאן בפורום מכירה, אתה יכול להיות לגמרי רגוע. אלו מגברים טובים ביחס למחירם. ואין לך מה לדרוג מעניין היד שניה כאן.

עדיף מאשר לרכוש מגבר חדש מחברת מדבקה עלומת שם וירוד באיכותו.

פורסם

בשביל זה יש מעבדה..ודבר שני יש פה הרבה מאוד אנשים בפורום שבנו את השם שלהם במשך שנים ואתה יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות...אבל אם אתה לא אוהב אז אתה לא אוהב..יש את המאק אודיו 4200 אבל אומרים שבעצם זה אותו מגבר רק באריזה שונה..יש אתר נורא מומלץ שבו אתה יכול להיכנס ולראות מה מתאים לך ולתקציב שלך...http://www.zap.co.il

• תוכן חדש...