Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה- SW היא מכונית כבדה - 1400 ק"ג. עם מנוע 1600 הביצועים לא מרשימים. הצריכה הממוצעת של ה- 1.6 קצת יותר טובה אם תנאי השימוש לא יוצאי דופן (רק בעיר או רק באיזורים עם המון עליות).

עדיף מנוע 2000.

מה הכוונה לגבי הביצועים?זה יהיה ממש מורגש ומציק?יהיה רעש מהמנוע?יהיה קשה לסחוב בעליות לירושלים לדוגמא?או שזה רק ביצועים והאצות מהירות?כי אנחנו נהגים מבוגרים ורגועים..

האם עדיין כדאי את המנוע 2000?כי אני חושש שהצריכת דלק תהיה גבוה מידי.

במנוע 1600 הצריכת דלק ממש טוב.8 בעיר 15 מחוץ לעיר ו12 משולב(נתוני יצרן)

מה הצריכה של ה2000?

לא, זה לא נכון שהחלקים שלו יקרים מהרגיל (אם בכלל תוכל להסביר לי מה זה "רגיל").

לעומת קאיה מנטור למשל...או בכללי,יחסית לממוצע..

הקפד לרכוש רכב עם היסטוריית טיפולים מפורטת.

ברור.

אני הייתי מעדיף רכב מטרייד אין של היבואן על פני רכב מחברת ליסינג

מה הכוונה טרייד אין של היבואן?אתה מתכוון ללובינסקי?

חוץ מזה,אני שוקל לקנות גגון ואז בכלל לא תהיה לי בעיה של מקום.

תתחדש.

עד כמה גגון פותר את הבעיה של מקום?מה כבר אפשר לאחסן על הגגון?

פורסם

תתחדש.

עד כמה גגון פותר את הבעיה של מקום?מה כבר אפשר לאחסן על הגגון?

אפשר לאחסן המון על הגג.לפי מה שפירסמת רוב הנסיעות הם עירוניות ולכן בלל לא דורשות ממך

לאחסן באוטו מס' רב של תיקים.

ובמקרים שתיסע עם כל המשפחה לטיול,תוכל לאחסן את התיקים בגגון

פורסם
מה הכוונה לגבי הביצועים?זה יהיה ממש מורגש ומציק?יהיה רעש מהמנוע?יהיה קשה לסחוב בעליות לירושלים לדוגמא?או שזה רק ביצועים והאצות מהירות?כי אנחנו נהגים מבוגרים ורגועים..

האם עדיין כדאי את המנוע 2000?כי אני חושש שהצריכת דלק תהיה גבוה מידי.

במנוע 1600 הצריכת דלק ממש טוב.8 בעיר 15 מחוץ לעיר ו12 משולב(נתוני יצרן)

מה הצריכה של ה2000?

אני (ואף אחד אחר) לא אוכל לתת לך תשובה מוחלטת.

כן, זה יהיה מורגש.

מציק ? תלוי באופי הנהג, ותלוי באופי השימוש.

לירושליים תגיעו עם שני המנועים. סביר להניח שהטיפוס לירושליים יהיה רועש יותר ב- 1.6, בגלל שהמנוע ישהה יותר זמן בהילוך נמוך ובסל"ד גבוה.

נתוני צריכת הדלק של היצרן (כל יצרן, לא רק פיז'ו) טובים בעיקר לחובבי הומור.

סביר להניח שהצריכה הממוצעת תהיה בסביבות 1:10, אולי קצת פחות.

במנוע 2.0 הצריכה המדווחת במבחנים היא בסביבות 10% יותר מה- 1.6, למרות שגם כאן לאופי הנהיגה והמסלול חשיבות מכרעת.

אם נניח שתעברו בשנה 20,000 ק"מ, אזי למנוע 1.6 תרכשו 2000 ליטר בנזין, ולמנוע 2.0 תרכשו 2200 ליטר.

הוצאה של 1300 ש"ח בשנה או מאה וקצת ש"ח לחודש, במחירי הדלק של היום. בסופו של דבר, זה שיקול שלכם.

עלתה בפורום טענה מעניינת לפיה דווקא בגרסאות עם מנועים גדולים יותר תיבת ההילוכים מפגינה אמינות טובה יותר, בגלל שהיא נדרשת פחות להעביר הילוכים כדי לפצות על חולשת המנוע.

לפי אתר נטקאר שנתוניו אמינים מאוד בעיני, 1:10 במנוע 1.6 ו 1:9 במנוע 2.0. שוב, אלה נתונים ממוצעים בלבד.

לגבי ההצעה להשתמש בגגון - קח בחשבון שלמטען על הגג השפעה גדולה על צריכת הדלק. לא כדאי להשתמש באופצייה הזו לעתים קרובות.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת

לגבי הקניה,מה הכוונה רכב מטריידאין של היבואן?איפה אני יכול למצוא את הפיג'ו הזו יש שניה מהיבואן?

ומה היתרונות בכך על פני ליסינג?

• תוכן חדש...