Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ למערכת לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין בנושא הרבה, אשמח לקבל הצעה עד 6000 אלף שקל.

כמובן גם אתר בוא אוכל לראות את המפרט שתרכיבו דרכו.

וגם אשמח לדעת לפי איזה פרמטר נמדד האיכות של הרמקול\מגבר\סאב\מערכת, וגם עוצמתו.

תודה :-)

עריכה : מערכת הכוונה הכל. מגבר, סאב, מערכת עצמה (רדיו דיסק), ורמקולים.

פורסם
אני לא מבין בנושא הרבה, אשמח לקבל הצעה עד 6000 אלף שקל.

כמובן גם אתר בוא אוכל לראות את המפרט שתרכיבו דרכו.

וגם אשמח לדעת לפי איזה פרמטר נמדד האיכות של הרמקול\מגבר\סאב\מערכת, וגם עוצמתו.

תודה :-)

עריכה : מערכת הכוונה הכל. מגבר, סאב, מערכת עצמה (רדיו דיסק), ורמקולים.

באיזה רכב כל זה יותקן? ומה מידת הרמקולים המתאימה?

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

בסכום כזה תוכל להתקין מערכת מכובדת..

אבל מה הרכב שלך?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

הרכב שלי זה הונדה CIVIC COUPE שנת 95 שחורה..

ואם אפשר בבקשה חבר שלי גם רוצה מפרט ב 4500. תודה

פורסם

לגבי חבר שלך תפתח פוסט חדש עם כל הדרישות והבקשות שהוא רוצה.

לגביך, במיוחד בגלל שהתקציב סבבה ולא נמוך יותר עדיף שתבוא לאיזה מפגש או שתיים תשמע רכיבים של חברות שונות ואז תחליט פחות או יותר מה אתה רוצה, וגם האנשים שיבואו יענו ויסבירו לך על מה שתרצה ויתנו לך כיוון למערכת.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לגבי חבר שלך תפתח פוסט חדש עם כל הדרישות והבקשות שהוא רוצה.

לגביך, במיוחד בגלל שהתקציב סבבה ולא נמוך יותר עדיף שתבוא לאיזה מפגש או שתיים תשמע רכיבים של חברות שונות ואז תחליט פחות או יותר מה אתה רוצה, וגם האנשים שיבואו יענו ויסבירו לך על מה שתרצה ויתנו לך כיוון למערכת.

הממ אני מהצפון אחי.. =S

פורסם

איך אתה מצפה שמישהו ימליץ לך על משהו שאין לך אפילו כיוון בסיסי? לכל אחד יש טעם משלו.

בפעם המליון, רמקולים קונים עם האוזניים ולא עם המלצות, לא משנה כמה "איכותי" הרמקול יהיה הוא יכול פשוט לא לקלוע לטעם שלך.

תריץ חיפוש בפורום יש פה המון המון המלצות\שרשורים שנפתחו בדיוק על הנושאים האלה, כמו כן תשמע כמה רמקולים שונים ותחזור יותר מבוסס עם כיוון יותר ברור ולאחר מכן תתלבט בין רכיב X ל-Y ולא בלי כיוון בכלל.

דרך אגב יש גם מפגשים בצפון מידי פעם וזה המקום לשמוע ולהחליט על כיוון, ממליץ בחום.

בהצלחה.

פורסם

חחח הוא סה"כ רוצה שתמליצו לו על מערכת חזקה הוא לא ביקש לבוא למפגש או לשמוע באוזניים.

ולדעתי זה סתם שטיות לך לחנות של סאונד לרכבים בכסף הזה תקנה מערכת טובה ותאמין לי שתהנה איתה ומקיסמום אפשר לכוון אותה תמבין זה לא כזה סיפור ..

לפני שאתה קונה רק תבדוק מחירים ותבדוק אם סיפור ההרכבה וחיוט אל תשכח.

בקיצור בהצלחה.

אני מחר גם מתקין מערכת בסכום של 6 אש"ח בעזרת ה'.

במציבושי מגנום

פורסם

לא הבנתי כלום מהתגובה האחרונה מלבד כמות הח' שיש שם.

מה זאת אומרת להמליץ על משהו, מבלי שמבקש ההמלצות ישמע במה מדובר?

לבוא למפגשים ולשמוע באוזניים זו הדרך הטובה ביותר לקבל תשובות לשאלות כאלו.

אתה מתקין מחר מערכת ב6K מבלי ששמעת את הסט הזה ואתה רוצה שה' יעזור?

פורסם
לדעתי זה סתם שטיות לך לחנות של סאונד לרכבים בכסף הזה תקנה מערכת טובה ותאמין לי שתהנה איתה ומקיסמום אפשר לכוון אותה תמבין זה לא כזה סיפור ..
אתה יודע מה, benzzx צודק תקנה 6X9 של R&Y ותפנה ל- benzzx שיכווון לך אותם, הוא מבין הרבה וכמו שהוא אמר לך "זה לא כזה סיפור"..

בשביל מה להתאמץ קצת להגיע למפגש או ללכת לחנות ולשמוע ואז להחליט אם אפשר לשפוך כסף סתם ככה ולא לדעת מה תהיה התוצאה הסופית ואם תאהב אותה.

ואני מניח שבתגובה הבאה שלו הוא גם יקרא לך אחי, אז אתה יודע מה? עדיף בכלל שתדברו בבית.

בהצלחה.

פורסם

שלום,

קודם כל תעשה חיפוש על מערכת ב 6000 ש"ח. תמצא מגוון הצעות ורכיבים.

אח"כ תגבש לעצמך בערך את הכיוון הרצוי - מבחינת רכיבים קונפיגורציה ומותגים. את זה יהיה הרבה יותר קל לגבש אחרי שתשמע באוזניים ותתנסה בתפעול יחידות ראש (HU) ( אל תקרא לזה "המערכת עצמה" זה לא נכון ומבלבל).

תשאיר חלק נכבד מהתקציב לטובת התקנה - זה מפתח להנאה מהמערכת ומיצוי הרכיבים.

הערות נוספות:

- הכותרת שלך ממש לא עניינית. היא לא טובה. משהו כמו: "המלצה על רכיבים למערכת בתקציב 6000 ש"ח" הרבה יותר מועיל לכולנו ולמנוע החיפוש. בנוסף, אין שום סיבה לפתוח שרשור כזה היו כבר המון לפני - יש לבצע חיפוש תרם פתיחת שרשור ורצוי לעשות עבודת בית. אף אחד לא עובד פה בשבילך.

- אם אתה לא מבין הרבה, תלמד, תקרא, תבצע חיפוש. אי אפשר להאכיל אותך בכפית את כל הדברים האלו. בטח לא בשרשור כזה.

- אין שום אתר שמרכיבים דרכו מערכת. זה לא מחשב. פה הדברים הם הרבה מעבר לנתונים יבשים.

- "וגם אשמח לדעת לפי איזה פרמטר נמדד האיכות של הרמקול\מגבר\סאב\מערכת, וגם עוצמתו." שאלה לא רצינית. אי אפשר לענות על כזה דבר. בטח לא במילה אחת. כמו שאמרתי זה לא מעבד של מחשב שניתן לקטלג אותו בעזרת מהירות שעון (שגם זה מאוד מאוד שטחי). הכי טוב למדוד עם האוזן, אם זה עוזר.

- לחבר שלך עם ה 4500 ש"ח. שיעשה את כל השלבים שגם אתה צריך לעשות ואז יפתח שרשור. להפיל פה דרישות כאלה, בטח ללא ביצוע שום הכנה מקדימה או מאמץ מינימאלי לספק פרטים הכרחיים זה קצת מעליב.

עריכה:

תגובתו של BENZXX קצת לא ראויה, לא ברורה ולא רצינית. לא הבנתי על מה הוא מבסס את דבריו. התייחסות כזאת להתקנת מערכת ברכב גורמת להמון שרשורי המשך בסגנון: "שמתי מערכת ושומעים חרא"

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...