Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לסיים את השירשור הזה ברוח הפיוס וברוח חיובית.

בבקשה מכולם תברכו על העשייה המבורכת (אצלנו כבר יש גם "גמר חתימה טובה").

תברכו איש את רעהו בברכת שנה טובה.

ברוך שליט

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך שליט

אני גאה בתוצאות,אני מעריך ומוקיר את מאמציך לשנות פאזה (אני יודע כמה זה היה קשה)

אתה תווכח לבסוף שהכל יהיה לטובת כולם.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

לכל הספורטאים, הצוותים, המארגנים והאוהדים - שנה טובה.

אכן, עכשיו זה קרוב מתמיד. עוד קצת וזה קורה.

כל צד תרם את חלקו וביחד נעשה את זה.

(אגב - אהוד, גבי, ברוך ורמי הישיבה בטריפנט הייתה בדיוק לפני שנתיים פחות חודש - http://www.jeeptrip.com/PAGE.ASPX?div=Forums&group=44&item=741239&pg=1)

חג שמח

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

צעדים בוני אימון

היום 6.10.2008 נשלח מכתב מ"מועדון מרוצי ישראל" ליוסי ניסן - מנהל הרשות לנהיגה ספורטיבית בדבר הסרת מועמדות "מועדון מרוצי ישראל" מלהיות התאחדות, המכתב חתום רמי לימון יו"ר המועדון והוא בא כצעד בונה אימון בין מועדון מרוצי ישראל ועמותת הנהגים, בכך נפתח דף חדש להקמת ההתאחדות למרוצי ראלי.

מועדון מרוצי ישראל מצפה שצעד זה יקדם את פעילות הספורט המוטורי וקורא לכול הספורטאים לבוא ולהשתתף בראלי שמקיים המועדון בתאריך 8.11.2008 השתתפות זאת של חברי עמותת הנהגים תחזק את אותם צעדי אימון שבהם פתח מועדון מרוצי ישראל.

אנו מצפים להתפתחות!

פורסם ע"י ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך,

יישר כוח!

אני לא בטוח שתסכים איתי - יכול להיות שבפרספקטיבה של זמן גם אני לא אסכים עם הכתוב פה (באשר לכמה משמעותי המהלך הזה) - אבל כרגע, נראה לי שמכל הדברים שעשית למען הספורט המוטורי בארץ - וישנם הרבה כאלו - הצעד הזה הוא אחד מהמשמעותיים בקידום הספורט.

אני לא כותב זאת משום שעכשיו פתוחה הדרך בפני הנהגים להקמת התאחדות... לא רק... אלא גם ואולי בעיקר, שעכשיו פתוחה הדרך בפניך לעסוק בצורה מקצועית במה שאתה יודע ואוהב לעשות וללא חשש של מראית עין של ניגוד עניינים.

יישר כוח!

אלון חלווה.

פורסם

שלום לכולם. באתר ממ"י רשום גם:

"מועדון מרוצי ישראל" יהווה גוף להקמת מרוצים והדרכות של ההתאחדות שתוקם על ידי "אירדא" וקבוצת גבי סרוגו (עמותת הראלי החדשה - עמותה בהקמה"

האם הכוונה היא כי ממ"י יהיה הגוף היחידי בישראל לו מותר לארגן מרוצים ולבצע הדרכות/הסמכות בתחום הראלי?

תודה לעונים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

כנראה!!!!!

גם אני תוהה.

להם הפתרונים... כנראה שלא כולם יודעים הכל.

וכל אחד שומר קלף בשרוול לרגע האחרון.(או סוד קטן...).

חנרו,וולקאם טו יזראל.

(זו דעתי האישית בלבד).

פורסם

כנראה שהחליטו (לא כנראה - אני יודע...) שלא מנהלים דיונים פומביים בנושאים אלו על חילוקי דעות פה בפורום - בינתיים - כי זה מוביל לפיצוצים מיותרים. כל אחד מוזמן לישיבות ועד IRDA המתקיימות אחת לחודש ויכול לשמוע שם את רוב הפרטים ולקבל מענה לכל שאלה כמעט.

יצאה החלטה מסודרת - 3 סעיפים - תקראו תבינו. המילה בלעדיות לא מופיעה שם - מצד שני - אני לא מכיר עוד מישהו היום בארץ שמוכן ויכול להרים את מה שממ"י עושים בהבטיי הדרכות לנווטים, ע"ר וכדומה. בנוסף, הנהגים כבר הוכיחו שיש להם "זיכרון" ויודעים להעריך מי שעושה ועשה עבורם. היות וזה המסלול כרגע מול ממ"י - אני מעריך שהנהגים ירצו לראות אותם מוציאים לפועל אירועים עבורינו (אני אישית מדבר בשם עצמי). בתחום ארגון המירוצים לנו הנהגים יש שתי אופציות ברוך שליט ומישל גדז'. מישל עשה את זה עד עכשיו בכפייה. אני רוצה שיהיה ברור - מישל התנודב (זו לא טעות כתיב) ע"י ועד IRDA להרים את אליפות ישראל של המועדון. לשמחתי - למרות שלא נתנו לו את כל הכלים הנדרשים - בעיקר בהיבטיי תקציב - הוא עומד בזה יפה - עד כה. אנחנו מקווים שממ"י גם ישתלבו בארגון האליפות - ואני מאמין שזה יקרה יותר מהר ממה שכולם חושבים. אירוע הבא כבר רשומים מעל ל 20 מתחרים (לא כולל טרקטורונים) וזה הישג - כי ישנם עוד כ - 10 נהגים שלא יכולים להגיע. - אני מקווה שבקרוב מאוד נוכל לראות אירועים כמו שארגן מישל בזמנו במגידו - של 30 ו 35 מתחרים על רכבים.

ושני דברים אחרונים:

1. אם אתה נמצא שם די לבד ואתה טוב - אין לך צורך בבלעדיות.

2. אם אתה בלעדי ואתה לא טוב - אין ספק שימצא לך מחליף.

כלומר - אין בטחונות ב 100% (רק למוות).

החלטנו ללכת יחד - והנהגים ילכו עם ממ"י כמו שסוכם ובתחומים שסוכמו ועוד יסוכמו (שוב דעתי האישית). זה לא אומר שחברים אחרים שארגנו עבורינו מירוצים (ועודם מארגנים) ייזרקו לצד. ממ"י גם לא דרשה את זה! מי כמו ממ"י יודע שיש מקום לכולם - לפחות לכל מי שקיים היום!

לסיום,

אני הייתי רוצה לראות את ממ"י נכנסים חזק בתחום הראלי (בלעדי - לא בלעדי - למעט מישל - אין להם שם כמעט תחרות), את מישל נכנס חזק בתחום הספרינט (ויש ל IRDA תוכניות גם בתחום הראלי קרוס, ההיל קליימב וכדומה) עם גיוון מידי פעם בינהם וכן גם ע"י מארגנים נוספים - אם יצליחו להגיע לרמות של השניים שהוזכרו לעיל. (שוב - דעתי האישית).

אלון

נ.ב.

מקווה שזה עשה לך סדר - RJET...

יום כיפור כנראה לא הישפיע עליך - נשארת פרובוקטור לא קטן... :wink::wink::wink:

יש לך איזו מטרה לחבל בהסכמות? אני מקווה שלא.

תן לנו צ'אנס - תעשה טובה, טוב...:? (לא מבין מה אתה רוצה).

בזמן הזה - מי שטובת הספורט יקרה לו - אינו מכיר את הפרטים מבפנים, אינו נושא בתפקיד ואינו מסייע בהקמת הספורט הזה - עדיף שיפחית במילים.

אלון.

• תוכן חדש...