Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם עושים אם לא היה ברוך, הפורום הזה היה "מת" תראה איזה פלא רק כתבנו כמה מילים עברנו את האלף איש, כול הכבוד אלון אתה יודע לנהל פורום ולהחיות אותו:-) אני מציע שנעצור כאן גלחשנו מספיק כוחות אחרים נכנסים וזה לא יעשה טוב לעיניננו במיוחד לאור התגובות האחרות.

שנה טוב חברים כול טוב

תהה שנת סימן טוב והצלחות לספורט המוטורי.

בריאות פרנסה טובה לכולם ורק תחייכו!

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרתי זכותך להגיב על מה שאתה רוצה.

אני מודע לפגישה שאמורה להיערך בינכם, כמו גם לכל שאר המהלכים.

אני מקווה (מכל הלב) שתגיע להבנות עם אהוד וגבי - ותעמדו בהם.

עדיין אני חושב שההצעה (עיצה) של דני לוי שניתנה לך היא הטובה ביותר (לך אישית ולספורטאים):

הפעל את החברה הכלכלית שלך - תארגן לנו אירועים - אתה תתעסק במה שאתה יודע (אירגון/הפקה) ואנחנו נתעסק במה שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים - לנהוג.

אלון

נ.ב.

המעטפה עם הדולרים בדרך אליך.

כמו שסיכמנו - פעם בשבוע - אתה פותח את הנושא שוב....

:wink::wink::wink:

שנה טובה גם לך,

אלון

פורסם

אני לא מאמין... עד שיש איחוד מבורך בין הפורשים לבין IRDA - ומייד מצאנו עוד עילה לשרשור מלא כעס ומתקפות...

אלא שהפעם, ברוך, אני מצדיק את אלון.

אתה יודע שאין לי כל אינטרס כאן לכאן או לכאן, ואני מכיר ומכבד אותך שנים רבות.

למיטב הבנתי (ואשמח אם תתקן אותי), תחום הפעילות העיקרי של ממ"י הוא כלכלי/עסקי: הפקת וארגון תחרויות.

גוף כזה פשוט לא יכול להיות חלק מהתאחדות ספורט. זהו ניגוד אינטרסים בולט וברור.

כן, זה עד כדי כך פשוט ולא צריך להכביר מלים. היה וטעיתי בפרשנותי לגבי פעילות ממ"י - אשמח לשמוע זאת.

יש לי עוד מה לומר בענין אבל חבל לבזבז מלים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ברוך שליט = מועדון מירוצי ישראל (ממ"י) שלום,עם כל הכבוד ויש כבוד,בדפי היסטוריה של הספורט המוטורי בארץ יהיה כתוב בענק שממ"י = ברוך שליט,"תקעו מקלות בגלגלי הספורט המוטורי ומנעו ממנו להתפתח במשך שנים רבות" ואני אסביר, ממ"י הוא בעצם מכלול אחד עם הסתעפות של זרועות רבות,ומסחריות,מועדון המרשלים(מעביר קורסים תמורת תשלום),האקדמיה לספורט מוטורי(מעביר קורסי נהיגה תמורת תשלום),(קורסי נווטים תמורת תשלום) מועדון הספרינט (אירגון מירוצים תמורת תשלום), ועוד... מעבר לזה שאני מכיר אישית את כל המתחרים ב 7 שנים האחרונות, ואף אחד לא שייך לממ"י או לכל מועדון אחר של ממ"י,אגב אני לא רואה פסול בלהיות מסחרי אבל,וזה אבל גדול התאחדות וגוף מסחרי לא הולכים ביחד!!!

אני אישית והרבה ספורטאים אחרים לא היו רוצים לראות אותך ברוך=ממ"י משפיע בהתאחדות שאמורה להיות נטולת אינטרסים כלכליים\מסחריים,יחד עם זאת אי אפשר לקחת לממ"י את יכולת אירגון המירוצים והאירועים המוטוריים ובזה אני וספורטאים רבים אחרים כן הינו רוצים לראות את ממ"י ומועדוניו.

אם אתם (ממ"י) רוצים לשנות את דפי היסטוריה,ולהיות חלק מקידום ומינוף הספורט המוטורי בארץ אבל באמת,שנו פזה,תתעסקו במה שנכון לכם ולנו,וגם תרוויחו כסף,אהדה, ופירגון.

בברכת שנה טובה

קובי כהן

פורסם

טעות רווחת אחת

התאחדות וגוף מסחרי בהחלט הולכים ביחד

הגוף המסחרי מתפעל את ההתאחדות,מממן את פעילותיה,מחליט החלטות כלכליות(יחד עם ההתאחדות)

מטפל בנושא חסויות,זכויות שידור, הכל למעט החלטות מקצועיות.

בלי זה אין התאחדות ואין בטיח ותפסיקו לחלום.

מנכ"ל צריך שכר? משרדים צריך? אינטרנט צריך? עיתונות צריך? מה אתם חיים מרושם? יחצנות צריך?

זו הצורה של גוף מסחרי שהולך ביחד עם התאחדות. (שמעתם על מכרז?)

ברור שממ"י ספיחיה, מפיקיה ומועדוניה השונים אינם יכולים לממן התאחדות ולכן אינם יכולים לשבת בהתאחדות לא הם ולא אחרים.

בלי כעס

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

רק דבר אחד דני - ההתאחדות בוחרת עם איזה גוף כלכלי להתקשר. ההתאחדות = נבחרי הספורטאים.

כלומר - הספורטאים מחליטים עם איזה גוף כלכלי להתקשר ובאילו תנאים ולכמה זמן.

אין מצב בו הגוף הכלכלי מחליט לעצמו את תנאיו את משך ההתקשרות וכו' בניגוד לדעת ההתאחדות. אין מצב בו הגוף הכלכלי הוא חלק מההתאחדות - זה בדיוק - ניגוד עניינים.

לא קשור - כן ברוך לא ברוך...

כל גוף כלכלי שיהיה, יהיה צריך לשכנע את נציגי הספורטאים בהתאחדות שכדאי להם להתקשר איתו - והוא יהיה נתון (בגדול) לחסדי הספורטאים. ברצותם - יחדשו חוזה, לא ירצו - יגמר החוזה יביאו זכיין (גוף כלכלי) חדש. זו הדרך היחידה לשמור על הספורט מפני גופים כלכליים שמטרתם הראשונה היא כסף - ואח"כ קידום הספורט (אולי) בעוד שאצל ההתאחדות המטרה העיקרית והיחידה - היא קידום הספורט (ורק אח"כ - כסף)

אכן אני מסכים איתך - בלי כסף (גוף כלכלי) - אין ספורט. אבל - גוף כלכלי בתנאים שמתאימים לספורטאים - ולא בתנאים שמוכתבים על ידו.

אני בטוח שאתה מסכים,

שנה טובה,

אלון

פורסם

אלון

כבר כתבתי מכרז הלא כן?

החברה הכלכלית היא בעלת הממון והיא הקובעת את כל ענייני הניהול הכלכלי (בשיתוף ובהסכמה) ובחוזה סגור מראש.

הספורטאים מזיעים בתוך החליפות רק נוהגים.

ספורטאי נוהג=איש עסקים מנהל.

ככה זה בעולם, ככה יצטרכו להבין פה, אחרת תמשיכו להסתובב סביב הזנב שלכם ולהמשיך לאכול רוגלך בנורדייה.:wink:

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
אלון

כבר כתבתי מכרז הלא כן?

החברה הכלכלית היא בעלת הממון והיא הקובעת את כל ענייני הניהול הכלכלי (בשיתוף ובהסכמה) ובחוזה סגור מראש.

הספורטאים מזיעים בתוך החליפות רק נוהגים.

ספורטאי נוהג=איש עסקים מנהל.

ככה זה בעולם, ככה יצטרכו להבין פה, אחרת תמשיכו להסתובב סביב הזנב שלכם ולהמשיך לאכול רוגלך בנורדייה.:wink:

דני

מסכים לחלוטין, רק הערתי - ובעיניי זה החשוב מכל - את תנאי ההתקשרות עם "החברה הכלכלית" מקבלים נציגי הספורטאים=הספורטאים לפי הבנתם את טובת הספורט. אין הסדר שנכפה על ההתאחדות והספורטאים. להסדר יש פרק זמן שלאחריו הוא נבדק שוב. טוב - הוא ממשיך, לא טוב - ההסדר מוחלף יחד עם החברה הכלכלית.

לא יהיה מצב שגוף כלכלי (שלא בהסכמת הספורטאים) מקבל זיכיון "לכל החיים" ועושה "כטוב בעיניו". התאחדות חכמה גם תכניס מנגנוני בקרה ובטחון מול הגוף הכלכלי כדי לבדוק שיעמוד בהתחייבויותיו כלפי ההתאחדות והספורטאים.

לכן אמרתי שנציגי הגוף הכלכלי לא יכולים לשבת בהתאחדות - כי הרי אז - הם מנהלים מו"מ עם עצמם=ניגוד עניינים.

אלון

פורסם

אלון ידידי

אתה לוקה (ואל תעלב) בחוסר ידע בכל הנוגע לתפקוד התאחדויות בנושא הזה.

ספורטאים מקבלים הכרה כגוף מלכ"ר (קרא לזה התאחדות,נציגות,מועדונית שק"מ מה שתבחר)

הגוף הזה מקבל תקציב מסויים מהמדינה.

על מנת לתפעל ספורט על סוגיו,זמניו,מועדיו, המזיעים בחליפות לא יעשו זאת.

לכן מחברים לקבוצה הזו גוף כלכלי (ממש לא מילת גנאי).

יש מועצת מנהלים,מבקר,גוף שיפוטי,כלכלן,מנכ"ל,נשיא:lol:,

זה למעשה הגוף שנקרא התאחדות במובן המלא של המילה.

תקנון ההתאחדות הוא זה שקובע את הסטטוס וההגנות בין הספורטאים לבין החברה הכלכלית.

קודם לכך מצב שעד שתבחר החברה הכלכלית צריך להקים מוסדות כ.א.י.ל.ו קיימת התאחדות!!

הבדל הגישות ביני לבינכם הוא שאתה רוצה שהספורטאים יקבעו ולעומת זאת אני טוען שהספורטאים לא צריכים בכלל להיות מעורבים בכל נושא התפתחות הענף אלא רק מבחינה מקצועית וגם אז רק ע"י נבחריהם של הספורטאים שהם לא פעילים.

אסור למתחרה לקבוע איך תתנהל התאחדות אלא רק באמצעות נציג במועצת המנהלים.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני,

אני מסכים אתך.

כל מה שאני אומר - שאם לדוגמא: "משה" בעל חברה כלכלית שרוצה להרוויח כסף ממירוצים והוא בא במו"מ עם ההתאחדות על התנאים הכספיים - אז לא "משה", לא אחיו, לא משפחתו ולא החבר הכי טוב שלו יכולים לשבת מולו בהתאחדות. אם "משה" חותך "קופון" על ארגון והפקת מירוצים - הוא לא יכול לשבת בהתאחדות. יש שני צדדים לחוזה המסחרי הזה:

צד אחד של החברה הכלכלית.

צד אחד של ההתאחדות המייצגת את הספורטאים.

אותו הגורם - לא יכול לשבת בשני הצדדים בשני כובעים (הן של ספורטאי והן של חברה כלכלית).

החברה הכלכלית תפקידה "לייצר" כסף מהספורט המוטורי עבור קידום הספורט והספורטאים - ובדרך מותר לה לגזור קופון.

רק שיהיה ברור לכולם - חברה כלכלית אינה פילנטרופ - אם ההתאחדות לא תדאג לעגן את אינטרס הספורטאים - החברה הכלכלית בטח לא תעשה זאת על דעת עצמה!

גם אני בדיעה שספורטאי פעיל צריך רק לבחור את נציגיו ולא לנהל את ההתאחדות. על זה אין ויכוח.

אלון

פורסם

נסללה כנראה סופית הדרך להקמת ההתאחדות של תחום הראלי.

בישיבה שהסתיימה זה עתה, סוכמו הפרטים לגבי הקמת ההתאחדות והדברים הועברו ליוסי ניסן בשיחת טלפון בנוכחות כל הצדדים.

הפרטים לגבי ההסכמות יפורסמו בשעות הקרובות באתר IRDA ובאתר ממ"י במקביל.

אני עדיין ממתין למסמך הסופי שנוסח ונחתם בפגישה ע"י יו"ר IRDA, אהוד לביא וע"י גבי סרוגו וכן ע"י ברוך שליט מ - ממ"י.

האם זה באמת קורה????

שנה טובה לכולנו!

אלון חלווה.

פורסם

כן רבותי זה קרה!

לקראת השנה החדשה התכנסו נציגי העמותות למפגש של "עשן לבן"

לאחר שיחה (לא ארוכה) ומעט מריטות עצבים הגענו להסכם חתום.

ישנן החלטות אותן אפשר לקרוא באתר בכתובת www.motor-sport.co.il בעמוד הראשי.

אחת ההחלטות החשובות שהתקבלו עם תום הישיבה "לא כותבים יותר בפורום" את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית פרטים ותגובות באתרי העמותות הפתוחים לתגובותיכם.

המטרה לחזור ולעסוק בספורט, לשכוח משקעי העבר ולפתוח דף לבן.

מועדון מרוצי ישראל מאחל לכולם

שנה טובה

שנה של ספורט מוטורי עשיר ומגוון

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

חג שמח ושנה טובה

אלון אני לא יודע איזו איינפורמציה קיבלת

אך גם עכשיו אתה לא לגמרי מדייק

בכל מקרה שתהיה לכולנו שנה של עשיה וספורט מוטורי במיטבו

בכבוד רב

רמי לימון יו"ר ממ"י

פורסם
חג שמח ושנה טובה

אלון אני לא יודע איזו איינפורמציה קיבלת

אך גם עכשיו אתה לא לגמרי מדייק

בכל מקרה שתהיה לכולנו שנה של עשיה וספורט מוטורי במיטבו

בכבוד רב

רמי לימון יו"ר ממ"י

אשמח לדעת מה לא מדוייק במה שפורסם.

האם ממ"י לא הודיעה ליוסי ניסן שהיא מושכת את בקשתה להכרה כהתאחדות?

זה לפחות מה שפרסם ברוך שליט. ציטוט:

"בישיבה שהתקיימה היום בקיבוץ שפיים נכחו:

גבי סרוגו, אהוד לביא, רמי לימון, ניר בן-ארי, ברוך שליט.

החלטות שהתקבלו (מתוך פרוטוקול הישיבה):

1. "מועדון מרוצי ישראל" ימשוך את בקשתו מלהיות התאחדות."

מה לא ברור בזה?

אלון

• תוכן חדש...