Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בטוח שהיו המון דיונים בנושא, אך אינני יודע כיצד לחפש טופיקים בנושא.

אני מחפש מידע על מכשיר שמזהה מכמונות מהירות, ורוצה לדעת האם הוא באמת טוב? בכמה אחוזים מהמקרים הוא מזהה את המכמונת?

האם הוא מפספס כמה?

האם זה חוקי?

תודה.

פורסם

Valentine V1

המכשיר הכי טוב שיש היום (והמחיר בהתאם) אבל מזהה את כל סוגי המכמונות (גם את הדבורה).

מומלץ מאד, וניתן להשיג יד שנייה במחיר של כ1500 ש"ח.

בברכה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מצטרף בחום רב לקודמי.

אם יש כמה ג'וּבּות מיותרות שווה לרכוש וולנטיין 1 חדש, באינטרנט ו/או ברכישה בארה"ב וכו'. יצא דגם חדש לפני שנתיים-שלוש ואם רוכשים יד שנייה צריך לבדוק שזה לא דגם ישן.

מידע נוסף ו/או רכישה פה בארץ:

http://www.speedtraps.co.il/zencart/index.php?main_page=product_info&products_id=181&zenid=0aecdb81b3600a32a99a2041a6bc1232

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
האם זה חוקי? זתומרת אם עוצר אותי שוטר לבדיקה ורואה את זה אצלי באוטו, הוא יעשה לי משהו?

והאם זה רק מזהה או גם משבש?

מדובר בגלאי בלבד (לא משבש) ולכן הוא חוקי לחלוטין.

כמובן שאם אתה מגיע למצב ששוטר עוצר אותך ואתה יכול להסיר אותו לפני, הייתי ממליץ לך לעשות את זה על מנת למנוע התגרות מיותרת.

• תוכן חדש...