Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. חדש כאן ולפני רכישת רכב .. מחפש רכב בנפח 1600 סמ"ק עד 30 K פלוס מינוס בדגמים של 2000 - 2002 (אמרו לי ש 1400 חלש ואני גם רגיל ללנטיס של ההורים..) אמין, עם תחושת נהיגה טובה (אל תשכחו שאני יורד ממכוניות משפחתיות יקרות) ועוד תכונות טובות שאתם יכולים להמליץ כמו ירידת ערך נמוכה, תיקונים זולים וכו'..

מתלבט בין: 1. פולו 1600 הקצרות - למרות שאין הרבה כאלה.. הרוב 1400 וגם אם אני מוצא 1600 אז אוטומט וזה מבאס..

אם מישהו יכול להרגיע אותי בקשר לגיר האוטומט של הפולו או ה- 1400 אם הוא שווה וסוחב (תכלס את רוב הנסיעות

אני עושה בתוך תל אביב - אזור - רמת גן)

2. רנו קליאו B - הבעיה שבטווח הזה הן אוטומטיות. איך הגיר??..מישהו יודע??...אמינות, ביצועים??...כי מצאתי

אחד שמור ובמחיר נוח.

3. סיאט איביזה - ביצועים, אמינות, אחזקה?... הבנתי כבר שזה כמעט כמו פולו.. הבעיה גם שאין הרבה 1600 עם 5 דלתות...

מחפש רק 5 דלתות.. אם מישהו יכול לסתור את מה שאמרו לי על ה-1400 (חשבתי אולי גם על קורסה אם כן) ויוכל להסביר לי למה כדאי.. אני אשמח..

לא מעוניין בפונטו ספייס וכאלה.. לא יודע למה.. מחפש אוטו עם יותר כוח למהירות בינונית..אני לא מאלה שמרביצים אבל אוהב שהאוטו מגיע מהר ל-60 -70 ובתחושה טובה.. ברור לי שזה פחות חסכוני אבל זה הכיף שלי..

אם חפרתי.. מצטער.. :wink:

ברוך בואך,

הנך מתבקש לחדול באופן מיידי משימוש מוגזם במקש הנקודה.

אני מקווה שזוהי האזהרה האחרונה בעניין זה - אין לי עניין לעבור לכלים יותר נשכניים.

אלעד

פורסם

דווקא לקליאו 1400 סמ"ק החל ממודל 2001 יש 98 כ"ס 16V.

אחד המנועים היותר חזקים בין מנועי 1400 סמ"ק.

רכב יותר קטן (וגם יותר קל) לא מרגיש חלש.

לקליאו 1600 סמ"ק אוטומטית לא להתקרב.

שים לב,

מודלים 2001 נמכרו גם עם מנוע הקודם 1400 סמ"ק 75כ"ס ,8V - יותר חלש אבל חיסכונית ונחשב ליותר אמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה עם הפולו או האיביזה? ידני או אוטומט בכל אחד מהן? 1400 יתן לי הנאה מנהיגה (לעיתים רחוקות יוצאים לטיול בצפון או בדרום - סוחב עם אנשים ותיקים?) או ללכת על ה- 1600?

פורסם

ידני.

גם הנאה מנהיגה, גם סוחב יותר טוב, גם יותר חיסכוני וגם פחות תקלות יקרות אפשריות (במיוחד בתקציב שלך).

פולו ואיביזה 1400 פחות חזקות מקליאו (הדגם עם 98 כ"ס) וגם פחות נוחות (המושבים במיוחד).

לדעתי, לא צריך להתעקש על מנוע 1600 -הדלק היום יקר.

כן צריך להתעקש על החיפושים אחרי רכב שמור ומטופל.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות קודם כל.

אז אתה ממליץ על קליאו ידני 1400 אם אני מבין אותך נכון? דווקא הפולו נראתה לי יותר חזקה.

אמרנו 16 שסתומים 98 כוח סוס, נכון? רק להיות בטוח.

פורסם

אני ממליץ על מה שתמצא במצב טוב יותר כדי שלא תבלה במוסכים יותר מדי.

קילומטראז' סביר, מספר בעלים קודמים לא גדול מדי, תיעוד של הטיפולים, רצוי מפרטי, בדיקה במקום שאתה בוחר.

• תוכן חדש...