Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

אני צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים עקב בלאי ברכב שלי מסוג סלנו 98 , יש לי מספר שאלות:

1. מהי החברה המומלצת מבין : "אליאנס" או "קלבר" אם יש חברה שאתה מכירים ואתם ממליצים תוסיפו.

2. 2 הצמיגים האחוריים (תקינים) הם של "אליאנס" , האם זה קריטי שכל ה - 4 יהיו מאותה חברה?

3. הציעו לי 2 צמיגים של אליאנס ב 290 כל אחד , המחיר כולל עבודה וכיוון כמובן, מה אתם אומרים על המחיר? ואם יש לכם המלצה על פנצ'ריה באיזור ת"א או רמת גן במחיר טוב ושירות אמין אני אשמח

אני חייב תגובות ממי שמבין בלבד שכן מדובר בבטיחות

תודה

שבוע טוב

פורסם

עצוב שאתה אומר אליאנס ובטיחות במשפט אחד:brickwall:

אליאנס זה זבל,בשעת חירום אתה תבין זאת.

גם קלבר לא משהו אם כי עדיף על אליאנס,תקנה משהו יותר רציני באותו מחיר.

כמובן שאם ההתלבטות היא רק בין שניהם אז ברור שעדיף קלבר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תשמע אם היה לי חצי מושג בתחום הצמיגים אז לא הייתי שואל......

אני צריך תגובות מעוד אנשים. איזה יצרן מומלץ, איפה יש מקום זול ואמין לביצוע ההחלפה

פורסם
גם קלבר לא משהו אם כי עדיף על אליאנס,תקנה משהו יותר רציני באותו מחיר..

חבל סתם לכתוב שטויות בפורום.

לקלבר יש צמיגים מצויינים אשר נוסו והומלצו בפורום ע"י מספר רב של משתמשים ולאורך זמן.

לא כל אחד צריך לשים צמיגים של פורמולה 1 על הרכב.

לפותח השרשור - חפש קלבר HP2 , מחיר סביב 270 לאחד.

בכל מקרה אל תשים אליאנס - זה באמת זבל.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
תשמע אם היה לי חצי מושג בתחום הצמיגים אז לא הייתי שואל......

אני צריך תגובות מעוד אנשים. איזה יצרן מומלץ, איפה יש מקום זול ואמין לביצוע ההחלפה

לא כתבת את מידת הצמיגים שאתה צריך.

המקום המומלץ מבחינת המחיר הוא :

צמיגי אנטון ביפו.

קלבר בסדר,

פירלי, יוקוהמה, דנלופ, קונטיננטל, -אלה חברות טובות.

תבדוק תאריך ייצור של הצמיגים (רשום על הצמיג עצמו בצורה של 4 אותיות, למשל, 2208 - שבוע 22 שנת 2008 ).

עד חצי שנה זה טוב מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההמלצות

השאלה העיקרית היא האם יש חשיבות שחברה של הצמיגים האחוריים והקדמיים לא זהים מבחינת חברה??

הצמיגים האחוריים הם של אליאנס והם תקינים וחבל להחליף....

אני מתל אביב אם מישהו רצה לדעת, דבר נוסף אני צריך גודל של צמיג כזה : 185/60R14 יעני קוטר 14 אינץ'

פורסם

לי יש בלנו. כשקניתי את הרכב החלפתי את כל הצמיגים ל GOOD YEAR .

נכון זה לא זול מאוד ,אבל לפני כן היו לי צמיגי אליאנס ברכב הקודם , ובמילה אחת =זבל.

רוב הבעיות שהיו לי כמו : רעידות , נעילת גלגלים במקום בלימה חזקה, רכות , החלקה בסיבוב , כל אלה הן תופעות של צמיג זול

לא מאוזן כראוי בבית חרושת , גומי זול שמתייבש די מהר ואיכות ייצור ירודה, והמחיר בהתאם.

תקנה צמיג טוב - הוא יחזיר לך באותו מטבע.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תעביר את אליאנס קדימה ואת הצמיגים החדשים תתקין מאחור.

אלה צמיגים מחברות מוכרות ומוכחות:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&r=14&a=60&s=185&sc=&ar=1&mm=18&mm=27&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

יוקוהמה A DRIVE בתוספת של 50 ש"ח לאליאנס ליחידה= כל גרוש.

באתר הזה המחירים יחסית גבוהים ואצל אנטון תוכל למצוא אותם ביותר זול

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...