Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה ברשותי סובארו אימפרה ניו אייג', 2001 ו-1600 אוטו' אשר שווה במחירון 47,000 ש"ח.

לאחרונה פרסמתי את האוטו בכדי לקנות אוטו חדש.

השאלה שלי היא כזאת, הציעו לי לקבל את 47 האלף שקל ביד ואז אני חופשי לעשות איתם מה שאני רוצה (לקנות אוטו חדש)

או לחפש אוטו ולעשות איתו ראש בראש.

השאלה שלי היא פשוטה, מה כדאי לי לעשות ובאיזו דרך אני ישיג יותר, כביכול?

לדוגמא, הציעו לי החלפה על אלפא רומיאו 147, 1600 ידני' (2002).

בין שלל ההתלבטויות שלי ישנן גם את האפשרויות הבאות:

גולף מנוע 2000

A3

מיצובישי פאג'רו 98, טורבו דיזל ידני, גג פתוח.

מה אתם הייתם מעדיפים וכיצד הייתם נוהגים במקומי?

אגב, עומדת בפניי גם האופציה לחרוג מהתקציב שהסובארו מעמידה לרשותי, עד כ-55 אלף ש"ח.

פורסם

אישית אני מעדיף להמנע מעסקאות החלפה למינהם. איכשהו תמיד נדמה לי שבעסקאות כאלו כל צד רק מנסה לדפוק יותר את הצד השני.

אם הציעו לך מחיר הוגן על הרכב שלך, למה שלא תמכור ועם הכסף שתקבל תוכל לעשות מה שרק תרצה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אישית אני מעדיף להמנע מעסקאות החלפה למינהם. איכשהו תמיד נדמה לי שבעסקאות כאלו כל צד רק מנסה לדפוק יותר את הצד השני.

אם הציעו לך מחיר הוגן על הרכב שלך, למה שלא תמכור ועם הכסף שתקבל תוכל לעשות מה שרק תרצה?

נכון, יש בסיס לדברים שלך, אבל ב-47 שאני אקבל אני לא יוכל לקנות אלפא 147, בהחלפה דווקא כן...

מכאן ההתלבטות שלי..

פורסם

ובדיוק בשלב הזה אתה צריך לשאול את עצמך למה הבעלים של האלפא מוכן להחליף אותה ברכב ששווה פחות כסף.

אם התשובה שלך היא שזה שווי השוק של האלפא - אז אולי עלית כאן על עסקה פוטנציאלית.

אם מחירי השוק של האלפא הזאת גבוהים בכמה אלפים טובים - זה משהו שצריך לעלות סימני שאלה גדולים ואדומים.

פורסם
ובדיוק בשלב הזה אתה צריך לשאול את עצמך למה הבעלים של האלפא מוכן להחליף אותה ברכב ששווה פחות כסף.

אם התשובה שלך היא שזה שווי השוק של האלפא - אז אולי עלית כאן על עסקה פוטנציאלית.

אם מחירי השוק של האלפא הזאת גבוהים בכמה אלפים טובים - זה משהו שצריך לעלות סימני שאלה גדולים ואדומים.

בדיוק... ומכאן נובעת השאלה הבאה שלי, אם ובמידה וביצעתי את העיסקה ורכשתי את האלפא רומיאו 147, שנת 2002, מנוע 1600 ידני.

ששוויה במחירון - בסביבות ה-58 אלף ש"ח, נצא מנקודת הנחה שהאוטו במצב מצויין, שמור ומטופל.

הפחד שלי הוא שאני יתקע איתו או יקבל עליו פחות ממה שהייתי מקבל מהסובארו, וזה מה שההורים שלי מנסים להסביר לי פחות או יותר, האם כשאני אגש עם האלפא למגרש מכוניות אני לא יקבל עליה סכום העולה מ-47 אלף? או רכב בעיסקת טרייד אין העולה יותר מ-47 אלף השקלים של האימפרזה...?

פורסם

אני לא יודע מה מצב השוק של האלפא 147. זה משהו שאתה צריך לבדוק לפני שאתה נכנס לעסקה כזאת או לפני שאתה קונה 147 בכלל כדי לדעת כמה לשלם על רכב טוב ותקין.

• תוכן חדש...