Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא הייתי מסתכן בנסיעה עם תוף שההברגות שלו חרושות.

תוף חדש לא אמור להיות יקר, אם יקר מידי חפש בפירוקים ותשלח את התוף לחריטה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כל שלושת הברגים האחרים נתפסים חזק חבל על הזמן, רק יש לי בעיה עם הבורג הזה שהוא ניסע בכוח להבריג אותו במקדחה.

מחר אני ילך לאיזה פאנצ'רמכר ואני מקווה שהוא יוכל לעזור לי בכול מקרה הבנתי שאני חייב בורג שמותאם לג'אנט ואי אפשר להבריג בורג אחר זה אומר שאני צריך ללכת להתעמת עם הבן אדם שהרכיב לי את הג'אנטים ומזה אין לי כוח עכשיו לבלגן. מקווה שילך בסדר

פורסם

BUKI אני מניח שקיבלת את התשובה. ישנם תופים (גם בפולו יש כאלו) שיש בהם תבריג והגאנט נתפס עליהם.

לפותח השרשור- חבל על הזמן שלך. חיזוק עם פטיש אוויר (ולא מקדחה) לבדו לא היה גורם לזה. או שהוא הכניס עקום את הבורג, או שהוא הוריד את הרכב כשהברגים היו משוחררים או שאתה קפצת על ידית הסגירה כשסגרת את הברגים.

חיזוק ברגי גלגל מתבצע במומנט נמוך בהרבה ממה שהרבה אנשים חושבים שצריך.

החלף תוף ושלום על ישראל.

פורסם

תקשיב, עוד באותו יום שהבחור הבריג אותם , הוא שבר לי לתוך התוף את אחד הברגים, ברגע שלא מכניסים קודם ידני ומסובבים עד שהבורג נתפס ואז עושים חיזוקים עם פטיש אוויר, מה שקורה זה שאפילו הבורג לא נתפס בחור והפטיש מהעוצמה והמהירות פשוט מכניס את הבורג לא על השיניים בתוך החור של התוף וכתוצאה מכך שתי השיניים נשחכות גם של התוף וגם של הבורג, החליפו לי אז רפידה אחת כי הבורג היה ארוך והוא פשוט נכנס בה, אז היום הייתי אצל בעל המוסך קוראים לו שי והמוסך זה צמיגי הוד השרון, והוא אמר שאני עשיתי את זה.

חבר'ה אני לא נגעתי בברגים האלה עד לאתמול בערב שרציתי לצבוע את התוף, שיחררתי את הברגים בצורה ידנית, כמו שרוצים להחליף גלגל פשוט ככה. והוא בטח לא רוצה לשאת בתוצאות אומר שזה היה אשמתי, שאלתי את רון כמה יעלה לי להחליף רון אמר לי 700 שקל כולל עבודה כי בסיאט איביזה שלי זה לא רק התוף החיצוני.

מה אתם אומרים לתבוע ?

פורסם

בשביל לתבוע, צריך הוכחה.

אם תלך לתביעה, אתה תגיד "הוא הרס לי", הוא יגיד "אני לא יודע מה הבחור רוצה, הוא יצא ממני עם רכב תקין לחלוטין 4 ברגים מוברגים בגלגל".

אם ראית שהבחור עושה נזק, היית צריך לעצור את זה בשעת מעשה, כלומר באותו הרגע.

מכיר את המשפט "מכים בברזל בעודו חם" ? אז ככה זה.

אני אישית לא הייתי נותן לבחור להמשיך לעבוד, הייתי מפרק את התוף מהרכב באותו רגע כדי לבדוק נזקים.

מעבר לזה, קיימת אופציה להתעקש, אני לא יודע אם בתביעה זה הנכון.

בעבר היה לי בעיה עם בעל מוסך, שהרכיב לי בבמוו מכסה מפלג של סקודה, שילמתי על זה סכום כמעט שווה ערך, למכסה מפלג מקורי של במוו שיובא מגרמניה.

לאחר זמן קצר המכסה נטחן עקב אי התאמה לרכב, חזרתי אל המוסך הראיתי לו את הדבר, לאחר שהייתי במוסך אחר + במקום שמשווק חלקי הצתה והוברר שהחלק שייך לסקודה בכלל, הוא אמר לי "אבל זה אותו דבר, המפלג שלך דפוק"

ביקשתי את הכסף בחזרה ונעניתי בשלילה, בהחלטה של רגע, נכנסתי לרכב, חסמתי את הכניסה והיציאה למוסך, חזרתי אליו ואמרתי לו "האוטו יזוז כשאני מקבל כסף"

10 דקות אח"כ הגיע השותף, קיבלתי את הכסף שלי.

כל האמור לעיל מתייחס להתעסקות עם בני אדם, יתכן ובפנצ'ריה יש אנשים קצת יותר קשים, אז זה לא תמיד מצליח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• ספונסר פורום
פורסם

הברגים בגלגל האחורי של האיביזה הזאת מתברגים אל תוך

התבור של התוף (הנאבה)שמיסבי הגלגל האחורי הינם חלק ממנה

ולכן היא יקרה, כ 500 שח לחלק איכותי שכזה .

הסיבה שההברגות נדפקות נעוצה בברגים עצמם ,מאחר וכאשר מרכיבים

חישוקי מגנזיום יש צורך בברגים ארוכים יותר (החישוק עבה בהרבה מחישוק פלדה)

ואז מתקינים ברגים אוניברסלים עם איכות מתכת קטסטרופלית שנתחנים

אחרי פתיחה וסגירה של פעמים או שלוש ,כמו שקרה במקרה הזה .

לא פעם מתקינים ברגים ארוכים מידיי שדופקים את סנדלי הבלימה האחוריים

או חיישני ה ABS הקידמיים.

אני ממליץ לחברים שמתקינים חישוקי מגנזיום לתת את הדעת על איכות הברגים

החדשים שמתקינים להם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון היי מה קורה , היום קצת נפלתי עליך בטלפון :| פשוט הייתי מתוסכל ולחוץ סליחה,

רציתי לשאול אותך אם זה מסוכן שאני יסע עם 3 ברגים מחוזקים היטב במקום 4

ואם אפשר להביא את החלק הזה חליפי ואז ככה אני יצא בסיפור פחות יקר

בתודה מראש

שלכם

בן

פורסם
BUKI, אהבתי את התמונה השנייה (עם החלודה) :-)

מה שכן, לא ראיתי את הסוג הזה ברכבים מהעשור האחרון

מזדה 5 2008 זה טוב?:-)

הברגים הם רק "שייבות" וכל הבורג יושב על הציר (יש תוף לבלם היד לא?) .

brakejob_24.jpg

פורסם
ביקשתי את הכסף בחזרה ונעניתי בשלילה, בהחלטה של רגע, נכנסתי לרכב, חסמתי את הכניסה והיציאה למוסך, חזרתי אליו ואמרתי לו "האוטו יזוז כשאני מקבל כסף"

10 דקות אח"כ הגיע השותף, קיבלתי את הכסף שלי.

כל האמור לעיל מתייחס להתעסקות עם בני אדם, יתכן ובפנצ'ריה יש אנשים קצת יותר קשים, אז זה לא תמיד מצליח.

פתרון ישראלי ממוצע מעולה!

מעניין איך זה היה נגמר אם הוא היה חש את עצמו יותר עבריין צעצוע ממך.

פורסם

חבר'ה אני אתמול עשיתי נסיעה "קצת" יותר מהירה בחנייה נטושה, ולאחר כמה סיבובים פרועים יצאתי לראות אם באמת ה3 ברגים של הג'אנט לא עמדו בעומס והחלו להתשחרר, אך להפתעתי החיובית הם לא זזו מהמקום. זה אומר שאני יכול להמשיך לנסוע ככה עד ש

א- אני יביא ג'אנטים שחורים עם פס ניקל בקוטר

ב- יעיף את האוטו אחרי הצבא ויביא איביזה שחורה 2005/4

ג- לא יכול לנסוע ככה חייב להחליף דחוף

ד- חליפי עולה גרושים כדאי לתת את ההשקעה של ה200 שקל ולסיים את הסיפור (אמן שזה יהיה המחיר)

מה אתם אומרים ?

פורסם

אם מדובר בצמיגי השרון באבן יהודה ,התחלפו הבעלים ואין לך את מי לתבוע...

היום יש שם את אחמד שהוא עושה לי מחירים טובים ועבודה טובה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי הבעלים צמיגי הוד השרון שם באזור התעשיה שלהם, אבל זה כבר לא רלוונטי אני מקווה שמישהו יוכל לענות על השאלות שלי

בתודה מראש

• תוכן חדש...