Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, הייתי היום בסוכנת רכב והוצעה לי העסקה הבאה, יונדאי אלנטרה 05, 1.6, 90k יד שנייה, אחד ליסינג ושני פרטי.

בתמורה לזה אני מביא להם את הרכב שלי, סוברו גראנד לאונה (אימפרזה) 94 1.6 , 220k.

אני מקבל על הרכב שלי מחיר מחירון שזה 18k בניגוד למחיר השוק שהוא כ 10-12k, ואני קונה את האלנטרה גם במחיר מחירון + - עם תיקונים של כול מה שמוצאים בבדיקה ואחריות לחצי שנה.

סה"כ זה יוצא

65k (מחיר מחירון של האלנטרה 05, אם למישהו יש מחירון אחר אז שיגיד)

-18k (מחיר הרכב שלי במחירון)

-1k (הנחה קטנה)

------

46k

האם העסקה הזו משתלמת?

תקחו בחשבון שזה חוסך דיי הרבה כאב ראש למכור רכב ישן...

ד"א

לפי הבדיקה שלי כאן ובכללי היונדאי אלנטרה נחשבת לרכב איכותי שלא שותה הרבה דלק, בטוח ואמין, האם זה נכון?

תודה על כול תשובה.

פורסם

הסוחר מוכן לתת לך מחיר מחירון (שזה 50% יותר בהערך של סובארו בשוק)?

וזה כדי שתקנה ממנו אלנטרה יד שניה ?

תבדוק טוב את המכונית שמציעים לך , נשמע לי חשוד (למרות שאלנטרה עם העבר של ליסינג נמכרת הרבה פחות ממחירון , גם ישירות מליסינג).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תכנס ללוח יד 2 ותרא באיזה מחיר נסחרות אלנטרות מפרטי ועם עבר של ליסינג.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=166&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

לדעתי, כדאי לך למכור את המכונית שלך בפחות ולקנות אלנטרה ללא עבר של ליסינג ועם פחות ק"מ.

אני חושב שגם ישירות מליסינג תוכל לרכוש את אותה אלנטרה במחיר שהוא יותר נמוך מ 6,000 ש"ח פחות מהמחירון.

אני יודע שהמניע העיקרי שלך ללכת על העיסקה הזאת הוא זה שלא צריך להתעסק עם מכירת סובארו שלך,

אבל, לדעתי, מעבר לכך העיסקה לא ממש משתלמת (אפילו אם האלנטרה הזאת ללא תאונות ותקלות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפי הבדיקה שלי כאן ובכללי היונדאי אלנטרה נחשבת לרכב איכותי שלא שותה הרבה דלק, בטוח ואמין, האם זה נכון?.

האלנטרה אכן מאופיינת באיכות בנייה גבוהה מאד, אולם היא סובלת ממושבים מהגרועים שיש, בעיקר לאנשים בגובה 1.80 ומעלה (המושב עצמו מאד קצר, כך שהתמיכה לירכיים לא קיימת...).

נוחות הנסיעה פחות טובה מהאמפרזה (גם התנהגות הכביש, אם כי יש לה התנהגות בטוחה ללא מגרעות משמעותיות חוץ מהמושבים), כמו כן המכונית אמינה מאד (בחברה שאני עובד בה יש צי גדול יחסית של אלנטרות). לגבי הדלק, יש לה צריכה ממוצעת דומה מאד לשאר האלף שש-מאות אוטומאט, בין 9.8 (מזגן) ל-10.3 ק"מ/ליטר בנסיעה משולבת 50/50 (עירוני/בין-עירוני).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...