Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש מוסך או סדנא המאפשרת לך לטפל ברכב שלך בעצמך תוך כדי הדרכה מקצועית של בעל המקום?

רצוי באזור חדרה,פרדס חנה. זיכרון....

תודה

פורסם

מעבר ללימוד מעשי במסגרת של לימודי רכב לא נראה לי שקיים דבר כזה בארץ. הדבר היחידי הוא שאולי תוכל למצוא הוא בעל מוסך שיסכים לבית ספר הזה תמורת תשלום. לא מן הנמנע שיש עם זה בעיות חוק וביטוח.

פורסם

יום שישי הקרוב בחנייה של הפארק הלאומי מתחת לעצים (בשביל הצל) בין השעות 9-13 בבוקר אני מוכן ללמד אותך דברים בסיסים באחזקת הרכב.

* החלפת שמן מנוע+פילטר

* פילטר דלק ואוויר

* רצועות תיזמון+אביזרים

* בדיקת רפידות בלימה ומערכת הבלמים

ועוד...

צור קשר בפרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

הפארק הלאומי ברמת-גן.

בגלל שהשיעור מתקיים מתחת לעצי הפארק, מתבקשים בעליי סוויפט לא להגיע מכיוון שצבע הרכב עלול להתקלף כתוצאה מפגיעה ישירה של לשלשת ציפורים המקננות בפארק :-)

פורסם
הפארק הלאומי ברמת-גן.

בגלל שהשיעור מתקיים מתחת לעצי הפארק, מתבקשים בעליי סוויפט לא להגיע מכיוון שצבע הרכב עלול להתקלף כתוצאה מפגיעה ישירה של לשלשת ציפורים המקננות בפארק :-)

האם אתה מוכן לתרום את הגולף שלך לניסוי עמידות צבע הרכב מלשלשת ציפורים?

פורסם

כן אני מוכן לתרום את הרכב שלי בשביל המדע.

אתה מוזמן להתיז גם נוזל בלמים DOT 4 במקום נסתר (מתחת למכסה המנוע)

פורסם

אני מוכן לתרום קילו וחצי לשלשת יונים, לצורך הניסוי

לך תידע, כולנו נגיע ולא יהיו צפורים.

יש פג תוקף ללשלשת? כי זה מלפני כמה שנים אצלי על המזגן במפעל :-)

פורסם

מרק, תודה רבה על הנכונות.

הבעיה שידע תאורטי יש מעשי לא כ"כ. וגם אין לי מקום או ציוד....לטיפולים/תיקונים.

תודה,גיא.

• תוכן חדש...