Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 205 שעלתה לכביש באוגוסט 93, כלומר לפני 15 שנה בדיוק.

האם השנה אני צריך להביא אישור בלמים לטסט? זכור לי שראיתי שלט במכון הטסט בשנה שעברה, שרשום בו שרכב מעל 15 שנה חייב באישור בלמים.

מדוע לא קיבלתי הודעה ביחד עם טופס הרשיונות שנשלח אלי הביתה?? הם באמת מצפים שאנשים ידעו את החוק הזה לבד?

או שאולי אני מתבלבל וזה חובה רק לרכבים מ 16 שנה ומעלה על הכביש?

כמה עולה אישור כזה? ומה הבדיקה כוללת בדרך כלל?

תודה רבה ושבת שלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה רבה גיא,

טוב שיש כאן עוד אנשים שנוסעים עם רכב ממודל 93:-D

עזרת לי מאד.

שבת שלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אישור ברקסים לפי מה שיודע לי זה לרכב מיושן כלומר שהוא 20 שנה על הכביש.

אני ההיתי בטסט השבוע האוטו שנת 88 אז השנה הוא 20 שנה על הכביש,אז ההיתי צריך לעבור בדיקת ברקסים.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

אישור בלמים זה לרכב מעל 15 שנה (יענו בשנה ה16)

אישור רכב מיושן זה לרכב מעל 19 שנה (יענו בשנה ה20).

אתה היית צריך את שני האישורים, כאשר אתה עושה טסט אחת לחצי שנה, וצריך לספק את האישורים רק פעם בשנה.

פורסם

הייתה לי אלפא 164 שנת 93, היה צריך אישור בלמים והצגתי אותו במכון טסט כדי לעבור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה מדובר במכון שלא יודע את החוקים. עצוב.

אני העברתי טסט בחודש שעבר ללא שום בעיה, בקושי דקה אחת הייתי על המסלול ולא אמרו כלום על אישור בלמים.

פורסם
אישור בלמים זה לרכב מעל 15 שנה (יענו בשנה ה16)

אישור רכב מיושן זה לרכב מעל 19 שנה (יענו בשנה ה20).

אתה היית צריך את שני האישורים, כאשר אתה עושה טסט אחת לחצי שנה, וצריך לספק את האישורים רק פעם בשנה.

זה לא נכון.

רכב מעל 19 שנה (יענו בשנה ה 20) צריך רק אישור רכב מיושן. אישור רכב מיושן כולל אישור בלמים, ואין צרוך באישור בלמים נפרד.

את האישור יש להציג בכל טסט חצי שנתי.

פורסם
כאשר אתה עושה טסט אחת לחצי שנה, וצריך לספק את האישורים רק פעם בשנה.

זה נכון רק לרכב אשר גילו שלושים שנים ורשום כאספנות.

• תוכן חדש...