Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב המדובר הינו ניסן אלמרה שנת 1999 הרכב עבר 224000 קמ' עם בעיות קוסמטיות רבות (צבעים ודפיקות קטנות) המחירון שלו 35000 הבעלים רוצה 28000 לפני התמקחות סופית. הוא רק בעלים של הרכב חודשיים וטוען שקיבל רכב מהעבודה ואינו מעוניין בו יותר. יש לי סיבה להאמין לו בקשר לזה (האוטו תמיד חנה ולא היה איתו וכו'..)

עשיתי לו בדיקה היום אני מצרף את הבדיקה. נורא אשמח להתייחסות מצידכם לבעיות המועלות בדוח

ממש תודה לכולם :-D

ושבת שלום

נ.ב.

נהנתי נורא מהמידע הרב הנמצא בפורומים כאן, זה הרכב הראשון שלי (זוג+1) ובחרתי בו בגלל המידע באתר זה, תודה.

דוח 1.jpg

דוח 2.jpg

דוח 3.jpg

פורסם
מתישהוא מכון הבדיקה כן מוכן לקחת אחריות על מנוע וגיר?

תראה לי בדיקה אחת שמופיע X בצד התקין של העמודה של הגיר והמנוע.

תסתכל בפירוט הם רושמים במפורש "אין אחריות לחזור לבדיקה אחרי תיקון", בבדיקה הם לרוב מתחייבים שמה שהם מצאו זה מה שיש לרכב מעבר לזה כל דבר בעיה שתיהיה לרכב במהלך 3 חודשים שלא נכתבה בטופס הבדיקה היא על אחריותם וניתן לתבוע אותם.

ובלי שום קשר כן, 2 רכבים שבדקתי נרשם מנוע תקין נקודה ללא שום תוספות למיניהם. הרכבים היו, אחד עם 24K והשני 66K ,במקרה הנ"ל הרכב ישן שעבר +200K ולכן הגיוני שיהיה רשום דברים, אבל כמו שזה נראה הרכב גמור.

פורסם

וכי מה ציפיתם מרכב שעבר 224K ק"מ? שהמנוע והגיר יהיו חדשים במידה והם לא עברו שיפוץ/החלפה?

יש לקחת בהתמחרות מול המוכר שיש פה השקעה של מנוע וגיר.

לפני כל ההתעסקות עם הרכב וממצאיו, עניין הבעלות לחודשיים בלבד מעלים לנגד עיני סימני שאלה לגבי אמינותו של הבעלים.

לעיתים מזומנות, סוחרים שאינם מורשים, נדרשים לביצוע העברת בעלות על רכבים שבעלותם הקודמת היתה חברה/מנהל הרכב וכד'. האם בדקת בעלויות קודמות?

פורסם

תודה על התגובות הבעלים הקודמים רשום כאדם פרטי אמנם הרכב עשה חתיכת דרך בחייו 224K אבל הבנתי ממוסכניק (לא יודע כמה אמין) וחבר שדווקא מאוד אמין ומבין ולדעתם חוץ מהתושבת גיר שזקוקה להחלפה המנוע עצמו נראה שיצא טוב בבדיקה.

מה עם שאר ההערות הכתובות שם לדוג' נזילת מים איך אפשר לבדוק מאיפה זה נוזל וכמה זה נורא ?? לגבי נזילת שמן שמופיעה שם הבעלים טוען המכסה התחתון ('קרטר') צריך להיות מוחלף אפשר ללראות את זה לבד או שחייבים לעלות את האוטו על ה'מלגזה' של מוסך בשביל לדעת סופית . מיסבים מה משמעותם בחיי אוטו ועד כמה לחוץ לי להחליף אותם אם הם נחשבים 'גמורים' ,בטיחותי ??.

שוב תודה !!

אריה

פורסם
תודה על התגובות הבעלים הקודמים רשום כאדם פרטי אמנם הרכב עשה חתיכת דרך בחייו 224K אבל הבנתי ממוסכניק (לא יודע כמה אמין) וחבר שדווקא מאוד אמין ומבין ולדעתם חוץ מהתושבת גיר שזקוקה להחלפה המנוע עצמו נראה שיצא טוב בבדיקה.

:shock2: אל תשכח לבדוק תאימות של מס' מנוע לרישיון משום מה הוא לא נבדק אצלך..:?.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
היי,

הרכב המדובר הינו ניסן אלמרה שנת 1999 הרכב עבר 224000 קמ' עם בעיות קוסמטיות רבות (צבעים ודפיקות קטנות) המחירון שלו 35000 הבעלים רוצה 28000 לפני התמקחות סופית. הוא רק בעלים של הרכב חודשיים וטוען שקיבל רכב מהעבודה ואינו מעוניין בו יותר. יש לי סיבה להאמין לו בקשר לזה (האוטו תמיד חנה ולא היה איתו וכו'..)

עשיתי לו בדיקה היום אני מצרף את הבדיקה. נורא אשמח להתייחסות מצידכם לבעיות המועלות בדוח

ממש תודה לכולם :-D

ושבת שלום

נ.ב.

נהנתי נורא מהמידע הרב הנמצא בפורומים כאן, זה הרכב הראשון שלי (זוג+1) ובחרתי בו בגלל המידע באתר זה, תודה.

זה נכון שניסן אלמרה הוא רכב אמין ומומלץ כאן בפורום, אני הראשון שממליץ על ניסן אלמרה.

אבל אני חושב שהגעת למסכנה לא נכונה שכדאי לקנות אלמרה ולא משנה מה מצבה.

אני חושב , למרות ההשקעה של הזמן וכספים לבדיקה, כדאי לך לחפש אלמרה אחרת, שלא עברה כל כך הרבה קילומטרים ועם פחות בעיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבחירה באלמרה היא נכונה וטובה.

אני חושב שעדיף לחפש אקסמפלר אחר, לא חסרות אלמרה במצב הרבה יותר טוב, בנוסף לאלמרה יש שוק טוב מבחינת הקונה, תוכל להוריד הרבה מתחת למחירון(עקב חוסר ההערכה הלא מוצדק שיש לאלמרה בשוק).

הערה:קח בחשבון שמבחינת בטיחות, דגם GXI , ללא ABS ורק עם כרית אחד בלבד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תעבור הלאה. ריח הסירחון עולה מכל סעיף וסעיף בדו"ח הבדיקה שצרפת (חוץ מסעיף מערכת הפליטה, שאיכשהו יצא תקין).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...