Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאבא שלי יש כבר המון שנים עסקים. לפני 7 שנים החליט לפתוח בנוסף נגרייה מקצועית לייצור דלתות יוקרה פנים וחוץ מעץ מלא בלבד (עכשיו גם יש מטבחים מעץ גושן וכו').

העסק עובד דיי טוב אפשר להגיד, כמובן העסק תמיד מתייעל במכונות ומיכשור חדשני על מנת להיות הטכנולוגי ביותר בשוק.

בתקופה האחרונה חשבתי לייעל את העסק הזה באינטרנט.

קיבלתי הצעת מחיר מאתר הנקרא www.ybay.co.il

הוא מציע לי פרסום בגוגל בצד שמאל (קישורי ממומנים) - כאשר תחפש את המילה "דלתות" (מילת מפתח) + "מרכז"/"צפון"/"גוש דן" וכו' (איזור גאוגרפי) , הם מתחייבים שתופיע בקישורים הממומנים בצד שמאל של גוגל עד 1000 הקלקות בשנה. ובנוסף מתחייבים שתופיע ב-2 העמודים הנוספים הרגילים ל 8 מילות חיפוש שתבחר כמובן ללא קשר לקישורים הממומנים.

בנוסף האתר בונה לך עמוד אישי עם מס' תמונות ופרטים על החברה.

העלות היא 500 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה וצ'קים כמובן במקום שזה אומר 7,000 ש"ח שנתי.

רציתי לדעת האם לדעת האנשים כאן העיסקה משתלמת? או שיש מקום טוב יותר.

תודה ושבוע טוב לכולנו :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

זה המון כסף. ישתלם לך יותר לבנות אתר עבור העסק ולפרסם אותו דרך גוגל ואז אתה תשלם אך ורק לפי מספר פניות רלוונטיות!

כלומר אם הפרסום עובד ונכנסו לך לאתר 100 לקוחות אתה תשלם על 100 לקוחות אבל אם החודש לא נכנסו לך לקוחות מהפרסום אתה לא תשלם. וככה זה נשאר משתלם גם לך וגם לצד המפרסם.

אבי

פורסם

אני מפרסם בגוגל וזה לא רע בכלל

מביא עבודה

קח בחשבון שאתה לא תפורסם תמיד

ולגבי האיזור הגיאוגרפי זה לא עובד !!!

פורסם

בעיקרון, Ybay באים ואומרים לך שהמקלדות שלהם עשויים מזהב ומישהו צריך לממן את זה.

ב-500 שקל אנשים שוכרים שרת לחודש כדי שיחזיק להם אתר עם 150 אנשים ONLINE, כאשר מדובר באתר דינאמי,

פורום/חדשות/זברה כאשר הנתונים משתנים ופועלים על בסיס נתונים[שרק תורם לעומס על השרת].

במקרה המדובר כאן, ב-500 שקל בשנה אתה יכול לרכוש איחסון לאתר[100-200 מגה] ובסכום דומה או אפילו נמוך במקצת, ייבנו לך גם אתר עם כל החומר הדרוש, לאחר מכן, קפוץ לאתר https://adwords.google.co.il/select/Login

הוצא את זוזותיך בהתאם להוראות[מאוד פשוט] והנה אתה בגוגל, עם האתר שלך.

בעלות הרבה יותר נמוכה.

גילוי נאות: לכותב עסק המשכיר שרתים להא ודא.

----

פורסם

אני יכול להציע לך משהו מעניין.

לא מזמן חבר עבר לבניין חדש, אחת המעליות שם (הגדולה) מכוסה בפנים בלוחות גבס ע"מ שלא תינזק או תישרט - אתה בטח מבין למה אני מתכון.

על לוחות הגבס יש פרסומות לכל דבר אפשרי + מס' טלפון.

אני לא רואה סיבה למה מס' הטלפון שלכם לא יכול להופיע על אותו לוח גבס.

בנוסף, נסו לעשות עסקאות עם משרדי מכירות של שכונות חדשות, שתמורת עמלה יציאו את שירותיכם לקונים החדשים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ישנה טעות קטנה.

יש לחברה אתר אינטרנט.

www.Mdoors.2ya.com

(האתר לא הכי מעודכן כעת,בקרוב אשפצר אותו).

הבעיה היא פרסום האתר באינטרנט שכמו שאתם יודעים האינטרנט מלא בחברות מתחרות ואנו רוצים בסה"כ לבלוט אז הפרסום הוא המהלך שאמור להוביל קדימה את החברה..

עכשיו גוגל ADS מאוד מאוד יקרים.. בדקתי הצעות מחיר מתחילים מ 1,500 ש"ח.

פורסם

הציעו לך 6000 שקל לאתר לשנה,

ואתה אומר ש-1500 שקל בגוגל יקר?

בכל מקרה, תנסה לשחק עם ההגדרות עד שתגיע לסכום ולתצורה שתתאים לך.

----

פורסם

לא הציעו לי אתר!!

הציעו לי פרסום האתר של החברה שיופיע בהעדפה גבוהה יותר בתוצאות החיפוש של גוגל במידה ותרשום את המילה "דלתות". ובנוסף הצגת החברה בקישורים ממומנים של גוגל(בצד שמאל) עד 1000 הקלקות בשנה, כמובן שתלחץ על הפרסום תגיע לאתר החברה.

פורסם

הפרסום בגוגל הוא דבר נורא דינמי ומשתנה. מילות הפרסום מקבלות ערך מחיר לפי מספר חיפושים ממוצע של המילה הזו, מספר המתחרים על המילה ועוד מיליון ואחד פרמטרים כאלו ואחרים שקובעים את המחיר הסופי.

היתרון המשמעותי בגוגל לעומת המתחרות שלה בפרסום הוא בזה שלמעשה אתה פונה אך ורק ללקוחות שמחפשים אותך. כלומר לקוח שהולך ומחפש בגוגל דלת עץ, ימצא אותך, יקרא את התמצית שלך שרשמת ובמידה והוא מעוניין הוא יכנס לאתר - אתה תחוייב על הכניסה -, ובמידה ובאמת התאים לו מה שהוא חיפש אז הוא יקנה. כלומר הפרסום הוא מאוד רלוונטי למי שנחשף אליו, ואתה לא הולך ומשלם לדוגמא לYNET על פרסום פלאשי בצד עשרות אלפי שקלים שמתוכם אולי יגיעו 2-3 לקוחות שבאמת מעוניינים במוצר שאתה מוכר. ספציפית כרגע דלתות לדוגמא.

מעבר לעניין הכלכלי שאתה משלם אך ורק עבור מי שנכנס אלייך לאתר דרך הפרסום, לא נכנסו - לא שילמת. נכנסו - שילמת אבל גם מירב הסיכויים שהרווחת לקוח במידה והתוכן מתאים ללקוח!

כל הנאמר לעי"ל זה מנסיון שלי עם google ads בחנות אינטרנטית שהייתה מכניסה מעל 80% מהלקוחות באתר דרך גוגל אדס.

אבי.

פורסם

השאלה אם הם יסיכימו לעבוד בקציב של 400-500 שקל לחודש

במידה וכן זה משתלם, הבעיה שכל חברה שעובדת עם גוגל ואני ישאל אותם על המחיר הזה הם יצחקו.. הם מתחילים מ 1,500 ש"ח פלוס...

פורסם

לעניות דעתי, כל הגישה שלך שגויה.

אתה לא צריך פרסום. אתה צריך אתר איכותי עם מנהל שיודע להביא אותו לדירוג גבוהה בגוגל.

על וובמאסטר אחד כזה אני יכול להמליץ לך. המלצות נוספות תוכל למצוא ע"י חיפוש בפורום.

בהצלחה.

פורסם

יש הבדל בין קידום אתרים בגוגל שעולה הרבה יותר מ1000 שקל לחודש, כדי להופיע במקומות הראשונים בגוגל.

לבין פרסום בגוגל בצד (הרי כמה פעמים כבר לחצת על המודעות בצד)

חיפוש בגוגל בנושא "קידום אתרים" יוביל אותך למה שאתה מחפש

נ.ב

אבא שלך בונה אחלה של דלתות (ראיתי באתר)

פורסם

במקום לפרסם את עצמך ברשת, ללקוחות מזדמנים צור קשר עם אדריכלים ומפקחי בניה בשוק הפרטי, שאם יהיו מרוצים ממך יוכלו לספק לך לקוחות בצורה שוטפת.

ישנם כאלו שיגבו על כך עמלה (לצערי זה מקובל בשוק), וישנם כאלו, ישרים, שלא יקחו עמלה, ויסתפקו בבעל מקצוע איכותי וישר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...