Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן חזרתי מהקרנת הסרט Wall-E (לא משהו, אגב) ב"יס פלאנט" בקניון איילון.

בעודנו ממתינים בתור למזנון, שמתי לב שאחת העובדות הכניסה כוס מלוכלכת (= כוס עם שאריות קולה) למכונת המים-קולה-מים-קולה. חשבתי לתומי כי מדובר בכוס שמולאה ותוכנה נשפך או מישהו שהתחרט, אבל לא, התופעה חזרה על עצמה עם 4 כוסות "חדשות" שהיו מונחות אחת על גבי השנייה בפירמידה על הדלפק.

סיפור דומה הגיע פעם לחדשות (אני לא בטוח שזה קרה ביס-פלאנט), וראיינו בכתבה עובדים שלטענתם נאמר להם לאסוף את הכוסות השלמות ואת קרטוני הפופקורן השלמים ולהחזירם למזנון.

אני באמת לא חושב שצריך להסביר מה הבעייה הבריאותית כאן, אבל עוד יותר אני לא מבין למה צריך בכלל לעשות את זה? גם ככה משלמים מחיר מופקע במזנון ועל כרטיסי הסרט (ואפילו תוספת עמלה אם מזמינים באינטרנט או בטלפון, הפוך מכל הגיון אפשרי).

יכול להיות שמדובר ב 4 כוסות שהונחו אחת על גבי השנייה במקרה, אבל מסופקני.

בימים הקרובים אגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות שתבדוק את העניין ואני מבטיח לעדכן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא הייתי קונה שם שתייה אם הייתי רואה דבר כזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מעניין באמת לשמוע את תגובתם. חוצפה! לא מספיק המחיר המופקע על הסירופ-קולה-עם-המון-המון-מים-וקרח, אין תקציב לכוס חד פעמית?

פורסם

מה אני אגיד - טוב שאני לא הולכת לשם...

פשוט מגעיל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הבעיה מתחילה לא רק כאן, בענף המסעדנות יש לא מעט "מיחזורים", אני בעצמי עבדתי במקומות כאלו, בגיל 17 עבדתי בסבארו, בעל הבית לא רצה להפסיד כסף על סלט פירות שנמצא הרבה זמן בחוץ, אז הוא זרק את הפירות, אבל את ה"מיץ" הוא מיחזר לסלט הבא.

יש לכל בעל מקום כזה יש שיקולים כספיים, הוא מנסה כמה שפחות להפסיד כסף, אז זה מתחיל בדברים הקטנים שזה כוסות, ונמשך בדברים אחרים כגון מה שתיארתי.

אפילו במסעדות הנחשבות ליוקרתיות, גם שמה יש את כל המיחזורים האלו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני אישית קונה במקדונלדס למטה כוס שתיה גדולה.

+1

2/3 מחיר, פי 2 כמות:twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הייתי עובד ברב חן כרמיאל בתור מקרין (שייך לאותה רשת של הייס פלנט) לפני הגיוס , הכל שם ממוספר , כולל הכוסות קולה והקרטונים של הפופקורן.

לדעתי או שהמנהל או כמה מהעובדים עוקצים את המערכת ומוכרים פעמיים את אותו קרטון פעם זה הולך לכיס של הקולנוע ופעם (או יותר) לכיסם , או שפשוט יש לו חוסרים עקב גניבה או טעויות בחישוב והוא מנסה להשלים אותם ע"י השיטה הזאת .

בכל מקרה זה חמור ומישהו צריך לדעת על זה.

כשהיה לחץ הייתי עוזר לסדרן בין ההקרנות בניקוי של הדברים הגדולים באולמות , ואני זוכר שתמיד היינו זורקים הכל ולא מעט פעמים גם כוסות מלאים בשתייה או קרטונים מלאם בפופקורן.

פורסם
לדעתי או שהמנהל או כמה מהעובדים עוקצים את המערכת ומוכרים פעמיים את אותו קרטון פעם זה הולך לכיס של הקולנוע ופעם (או יותר) לכיסם , או שפשוט יש לו חוסרים עקב גניבה או טעויות בחישוב והוא מנסה להשלים אותם ע"י השיטה הזאת .

ואולי בעל הבית סתם חרד לעתידו של כדור הארץ לכן הוא מנסה ככול יכולתו למחזר כל מה שאפשר... :lol:

פורסם

אשמח לשמוע גם כן את העדכון כאשר תפנה אליהם.

פורסם

הייתי שם בשבת , מזל שלא קניתי משם .

פשוט בושה , אני בעצמי למשל עובד ב RE:BAR באותו קניון (במקרה חזרתי ממשמרת גם לא מזמן) ופשוט מיותר לציין שאצלנו אין דבר כזה למחזר כוס שאדם שתה ממנה והכוסות שלנו ספורות .

פשוט בושה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
אני אישית קונה במקדונלדס למטה כוס שתיה גדולה.

מי מבטיח לך ולנו שכאן הם לא פועלים אותו הדבר .

ובלי שום קשר אני לא נכנס למסעדה הזו - אוכל רע במחיר מופקע .

• תוכן חדש...