Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל הפורום =]

רציתי לדעת אם נגיד אני יעשה בנייה בתוך האוטו לרמקוליים הקדמיים בלבד שישבו בתוך קופסא משלהם ולא בתוך הדלת

האם ישמעו הרבה יותר טוב מאשר הרמקול נמצא בתוך הדלת ? וד"א האוטו שלי אינו אטום

ואם אפשרי לעשות את הבנייה אבל לא לעשות חורים בדלתות המקוריים על הפלסטיק אני מתכוון אחרי שיצרתי את הצורה של הקופסא שאני רוצה.

אני רוצה לשים את זה על הדלת אבל אני לא רוצה שזה יראה כאילו הוסיפו משו חדש לדלת אני רוצה שזה יראה כאילו הדלת ככה באה !

איך אפשר לעשות את כל זה

תודה רבה לכל העוזרים :-)

יש פה בנייה להמחשה.. :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107501&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA+%D7%A4%D7%99%D7%91%D7%A8+%D7%9C%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

בוקר טוב גם לך..

1. ההנחה הרווחת בקרב חברי הפורום היקרים הינה, כי לדרייברים מהרמות הגבוהות נדרשות תיבות בנפח מספר ליטרים, שבהן הרמקול ינגן טוב יותר מאשר בנפח הדלת, אך גם בזה ישנם דיעות לכאן ודיעות לכאן.

2. ממליץ בחום לאטום דלתות, הערך המוסף שמתקבל שווה ביותר.

3. הכל אפשרי, הכל פונקציה של כסף... מה התקציב שלך לבניה? בניה ברמה גבוהה כפי שאתה רוצה עולה כמה אלפי שקלים.

לגבי האופציה שהבאת בתמונה של אוטוסאונד:

אבל אני לא רוצה שזה יראה כאילו הוסיפו משו חדש לדלת אני רוצה שזה יראה כאילו הדלת ככה באה !

אז למה אתה חושב בכוון התפלץ הבולט בדשבורד שלא ממש נראה כי האוטו בא כך? בקיצור, גם אני חושב ולטמי עדיף לשמור על קווים מקוריים, יחסית, אך זה עניין של טעם.. יהיו אנשים שיחשבו ויעשו בדיוק ההיפך..

לגבי בניות מסוג זה, הייתי ממליץ לך לפנות ליוסי אלפיין מהפורום, אמן ההתקנות והבניות. אתה יכול להתרשם מהתקנות שלו בפורום [גם שלי:wink:]

בהצלחה!

פורסם

אם תיצור תיבה לרמקול אם ליטרים דרושים זה יהיה טוב,השאלה אם זה לא יפריעה לך לרגליים ולאיך שזה נראה,הרמקול בתמונה נראה כמיד,אבל אם זה קומפוננת אז התיבה מגוכחת

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

כן שכחתי שאני אצטרך תיבה בנפח מסוים...השאלה היא איך אני אדע כמה ליטרים..וכן זה באמת יכול לקחת הרבה מקום :shock: וזה לא יהיה נוח =\

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לדעתי בניית תיבה ממש תפריע בדלת.

אני מציע שתבנה פוד בריא ותאטום את הדלת כמו שצריך עם חומר טוב.

יש פה חבר פורום בשם "יבגני" בעל קורולה כמו שלך ופודים עם איטום בדלתות ואתה יכול לדבר איתו ואפילו לשמוע את התוצאה באחד המפגשים.

פורסם

או יש אחד כמוני אשמח באמת לשמוע תוצאה =] כי בנתיים האקוסטיקה אצלי ברכב לא משו בכלל

אבל אם אני יבנה פוד איפה אני ישים אותו ? כי על הדשבורד אין לי כזה מקום ואני אצטרך לבנות תיבה יחסית גדולה =\ זה קומפוננט

• תוכן חדש...