Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בשבת האחרונה בטיפ חשוב שאני חושב שכולנו צריכים לאמץ.

הטיפ החשוב מופיע במשפט האחרון.

(מנהלים, אני חושב שהנושא הכי מתאים לפורום הנ"ל, אם אתם חושבים אחרת, תעבירו אותו כרצונכם.)

שבוע טוב!

יאיר.

נ.ב.

אפשר להפוך את השרשור למודעות מצחיקות בנושאי-רכב (לא שיש הרבה כאלה) מעיתונים\אתרים שונים...

scan0001.jpg

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
מן הסתם - רק שלא נשכח למלא דלק, המכסחת תעבוד על אוויר, תקבל התקף אסטמה ותמות :oops:

או יותר גרוע, אם לא נחליף דלק היא תשתעל, תקבל אסטמה ותברח בזמן כיסוח ותכנס ביונדאי גטס מליסינג ותחזור לשיפוץ אצל חאפר ותמכר ליד מאזדה 3 במגרש מכוניות של AVIS.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה דווקא טיפ די חכם, הדלק במכסחות נוטה להירקב, עדיף דלק טרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז אין לי מה לדאוג - אני גם ככה מחליף דלק בקסנטיה כל שבועיים (הישן נשרף/מתאדה/נגנב ע"י גמדים צרפתיים קטנים)

:lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כמה אנשים פיספסו פה את הנקודה - זה היה אמור להיות "לשמור על תקינות מערכת הדלק לאורך שנים"
תעדכן את העברית שלך.

מה הכוונה בביטוי להאריך ימים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אהמ...מה עם זה?

בקרוב - שמן 20W50 בטעם מסטיק ורוד - מיוחד לרכבים כאלה:

hummer-quarter02.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תעדכן את העברית שלך.

מה הכוונה בביטוי להאריך ימים?

הביטוי שם הוא לא "להאריך ימים" אלא "לשמור....לאורך ימים".

עד כמה שאני יודע, הביטוי הנכון הוא "לאורך שנים", בטח ובטח כשמדובר במערכת מכנית שמצפים ממנה להחזיק מעמד קצת יותר מחודש..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
או יותר גרוע, אם לא נחליף דלק היא תשתעל, תקבל אסטמה ותברח בזמן כיסוח ותכנס ביונדאי גטס מליסינג ותחזור לשיפוץ אצל חאפר ותמכר ליד מאזדה 3 במגרש מכוניות של AVIS.

אני חושב שלפעמים אם אין משהו חכם להגיד עדיף לא להגיד כלום. רק עצה שלי.

ובכל מקרה אם היית מבין טיפ טיפה היית יודע שזה טיפ די חכם מכיוון שעדיף להחליף במכסחות דשא דלק פעם בכמה זמן ולרענן מכיוון שבמכסחות דשא יש דלק מעורבב עם שמן ישירות למיכל ויש אפשרות שהשמן שיושב עם הדלק עם הזמן יתפרק וכך לא יכנס ריכוז נכון למנוע.

אולי זה לא הכי נכון אבל עדיף לעשות את זה.

to finish first first you have to finish

פורסם
אני חושב שלפעמים אם אין משהו חכם להגיד עדיף לא להגיד כלום.

זה טיפ די חכם מכיוון שעדיף להחליף במכסחות דשא דלק פעם בכמה זמן ולרענן מכיוון שבמכסחות דשא יש דלק מעורבב עם שמן ישירות למיכל

בכמה מכסחות שאתה מכיר הדלק מעורבב עם שמן?:?:

:turn-l:
  • תוכן חדש...