Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!!

לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה ברכב שלי בלנו 98.

שמתי לב שמיכל העיבוי מרוקן ממים ירוקים , הוא מתרוקן ממש אחרי מספר ימים , ממה זה יכול להיגרם? ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בתקווה שידע מינמאלי שיש לי יספיק ללא פנייה למוסך. אני חייב לציין שמד החום בתא הנהג לא עולה מעל החצי, ועד עכשיו השתמשתי בנוזל קירור של דלק.

תודה מראש.

פורסם
איך אני יכול לפתור את הבעיה בתקווה שידע מינמאלי שיש לי יספיק ללא פנייה למוסך. אני חייב לציין שמד החום בתא הנהג לא עולה מעל החצי, ועד עכשיו השתמשתי בנוזל קירור של דלק.

כמובן שכדאי להשתמש בנוזל קירור המומלץ ע"י היצרן, מכיוון שמנוע שלך מסגסוגת אלומיניום ולכל סוג סגסוגת יש נוזל קירור מתאים.

פנה למוסך, מערכת קירור זה לא צחוק.

יכול להיות שיש לך נזיות בצנרת.

כמה שאלות:

האם הנוזל מתרוקן כאשר האוטו עומד לא מונע?

האם יש סימני נזילה מתחת לאוטו בחנייה?

האם יוצא עשן לבן מאגזוז?

כמו שקודמי המליץ, כדאי לעשות בדיקת לחצים במוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...