Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מיון סטי"לים לעוד שבוע ברך (8.7)

קיבלתי עכשיו תזכורת בפלאפון (SMS) על המיון, וכתוב שאני צריך לאשר את ההגעה על ידיי השבה לSMS ב'כן'.

הבעיה היא שעדיין לא החלטתי אם אני רוצה ללכת או לא, סביר להניח שאני אחליט רק יום-יומיים לפני (או אפילו באותו יום)

אם אני לא אשלח 'כן' (לא אאשר הגעה) ובסוף אני כן אגיע למיון - יהיו עם זה בעיות?

ואם אני כן אשלח 'כן' ובסוף לא אגיע למיון - יהיו עם זה בעיות? (קשה לי להאמין, אבל טוב לוודא)

ובכללי - מה אתם יודעים על שירות כ"לוחם כלי שיט" (לאו דווקא סט"יל)? קל\קשה\מעניין\משעמם\עבודה לעתיד וכו...

תודה מראש :-)

פורסם

אתה יכול לאשר, אבל יכול לא להגיע, לא יקרה כלום.

פורסם

אני שירתתי שירות מלא על סטי"ל.

שרות קשה-הרבה לא מסתדרים בחיים בשגרה של צוות גדול ללא פרטיות. לא מעט בשירות שלי יצאו על רפואי או על קב"ן.

הראש בהתחלה לא קל אבל עם הזמן מתרגלים.

שירות מעניין כל עוד רואים הרבה ים בחוף קצת משעמם, בעיקר עבודות שגרתיות תחזוקה של הכלי.

אני מאוד נהנתי בשירות ואם הייתי צריך לבחור הייתי הולך לשם שוב אבל מנסה מחלקה אחרת.

לגבי אישור הגעה מה שאמרו מעליי.

פורסם

תודה.

ויש לי עוד שאלה - טיפה שונה.

האם שירות מלא על סט"יל "פותח דלתות" לעבודה על ספינה לאחר הצבא? (הפלגות. לא מסחרי)

• תוכן חדש...