Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער מראש אם זה לא המקום, זה סוג של ייעוץ במכירת רכב ולא בקנייה.

יש ברשותי דיהטסו אפלאוז 91, יד שישית עם 260,000 קילומטר.

הרכב מצויין ואני רוצה למכור כי אני רוצה רכב קטן (סקסו).

בדקתי את המחירון של לוי יצחק והערך הנקוב הוא 10,300 (אין שקלול של ידיים או קילומטר בגלל גיל הרכב)

אמרו לי שאני לא אוכל לקבל יותר מ5K, היום בא משהו והציע לי 6.5K האם לקחת?

האם זה מחיר הוגן או שאני יכול למכור ביותר.

אני רוצה למכור אבל לא לחוץ לעשות את זה מחר. (למרות שאני אשמח לגמור עם זה).

תודה רבה.

ינון.

פורסם
אני מצטער מראש אם זה לא המקום, זה סוג של ייעוץ במכירת רכב ולא בקנייה.

יש ברשותי דיהטסו אפלאוז 91, יד שישית עם 260,000 קילומטר.

הרכב מצויין ואני רוצה למכור כי אני רוצה רכב קטן (סקסו).

בדקתי את המחירון של לוי יצחק והערך הנקוב הוא 10,300 (אין שקלול של ידיים או קילומטר בגלל גיל הרכב)

אמרו לי שאני לא אוכל לקבל יותר מ5K, היום בא משהו והציע לי 6.5K האם לקחת?

האם זה מחיר הוגן או שאני יכול למכור ביותר.

אני רוצה למכור אבל לא לחוץ לעשות את זה מחר. (למרות שאני אשמח לגמור עם זה).

תודה רבה.

ינון.

אם אינך לחוץ- אז תמתין.

אני מאמין שתמורת 6.5 תוכל למכור גם בעוד חודש.

פורסם

תודה על התגובה.

האם מישהו יודע מה המחיר הריאלי של הרכב לאור הנתונים הנ"ל ?

אם המחיר אותו מציעים לי הינו ראלי, אין טעם שאחכה חודש בשביל למכור באותו מחיר (אפילו פחות - עוד ק"מ, פחות טסט, בלאי ובעיות שרכבים ישנים אוהבים להמציא מידי פעם...)

תודה מראש.

ינון.

פורסם

תודה לכולכם,

אני נוטה להסכים לעסקה.

אדבר איתו מחר.

עכשיו אני אעבור לנושא האמיתי של הפורום.

מה אני יכול לקנות בתקציב הזה (נמתח גג עד 8.5K)?

תודה,

ינון.

פורסם

ינון יקירי,

אם תקציבך הוא 8.5K ויש לך רכב מצויין ב-6.5K אז אתה עושה את שטות חייך...

אתה בודאי חושב שתחסוך קצת בגלל צריכת הדלק הנמוכה יותר - אך דע לך כי יש סיכוי רב שאת הכסף שתחסוך (והרבה תוציא במוסך על תיקונים...)

תשאר עם הרכב עד שיהיה לך סכום משמעותי כדי שתוכל להתקדם באמת ולא לקנות צרות של מישהו אחר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה לכולכם,

אני נוטה להסכים לעסקה.

אדבר איתו מחר.

עכשיו אני אעבור לנושא האמיתי של הפורום.

מה אני יכול לקנות בתקציב הזה (נמתח גג עד 8.5K)?

תודה,

ינון.

אני לא מבין משהו.

רוצה למכור רכב ב6.5 כדי לקנות אחר ב8.5?

או לסירוגין יש לך 15k כולל את ה6.5?

כך או אחרת מומלץ שתישאר עם הרכב הקיים, אותו אתה מכיר טוב.

מה הטעם למכור איזו עגלה מוכרת, בשביל עגלה לא מוכרת?

פורסם

אני אסביר מה העניין,

האפלאוז הנוכחית היא בעלת צריכת דלק של 8ליטר לק"מ מפני שאני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, הוצאות על דלק יוצא לי בערך 1200 ש"ח בחודש.

עד עכשיו החלפתי סטרטר, משאבת מים, ציריות מקדימה. עשיתי ניקוי רדיאטור והחלפת צינורות שנקרעו להן מבלאי, רצועה של המזגן התעופפה לה לפני יומיים ואני מפחד אילו הפתעות יהיו לי בהמשך. וזה ללא קשר לטיפולים שותפים, שמן מים וכו' שאני מקפיד. הרכב עצמו טוב, אבל אני רוצה להחליף. ד"א, הרכב אצלי פחות משנה.

חרשתי על הפורום בשבוע האחרון וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על צרפתית קטנה (סיטרואן סקסו) שהיא אמינה, חסכונית ותיקח אותי מנקודה א' לנקודה ב'. מצאתי כזו ב-8 אלף ש"ח (שנת 98 יד 4 מהשכרה, שהיד ה 4 זה העביר על שם אבא של אישתו על מנת לקבל החזרי הוצאות - כמובן שאני אבדוק את הטענות עשתה 178K ומלבד מכות פח בדלתות אחוריות (כך לטענת הבעלים, האוטו בסדר גמור.) אני לא סגור על זו, אבל ראיתי פיאסטות,106 וקליאו (שנתון נמוך יותר) מסתובבות בעיר עם שלטים ואפילו באינטרנט.

אישתי רוצה אוטו קטן (בלי תא מטען) ואני רוצה רכב משנתון (קצת) חדש יותר.

מיותר לציין שאני רוצה לעבור לגיר ידני ולא אוטומטי שעושה לי סיוטים שישבוק יום אחד.

תודה רבה על העיצות וההדרכה, אתם עושים עבודת קודש.

פורסם
אני אסביר מה העניין,

האפלאוז הנוכחית היא בעלת צריכת דלק של 8ליטר לק"מ מפני שאני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, הוצאות על דלק יוצא לי בערך 1200 ש"ח בחודש.

עד עכשיו החלפתי סטרטר, משאבת מים, ציריות מקדימה. עשיתי ניקוי רדיאטור והחלפת צינורות שנקרעו להן מבלאי, רצועה של המזגן התעופפה לה לפני יומיים ואני מפחד אילו הפתעות יהיו לי בהמשך. וזה ללא קשר לטיפולים שותפים, שמן מים וכו' שאני מקפיד. הרכב עצמו טוב, אבל אני רוצה להחליף. ד"א, הרכב אצלי פחות משנה.

חרשתי על הפורום בשבוע האחרון וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על צרפתית קטנה (סיטרואן סקסו) שהיא אמינה, חסכונית ותיקח אותי מנקודה א' לנקודה ב'. מצאתי כזו ב-8 אלף ש"ח (שנת 98 יד 4 מהשכרה, שהיד ה 4 זה העביר על שם אבא של אישתו על מנת לקבל החזרי הוצאות - כמובן שאני אבדוק את הטענות עשתה 178K ומלבד מכות פח בדלתות אחוריות (כך לטענת הבעלים, האוטו בסדר גמור.) אני לא סגור על זו, אבל ראיתי פיאסטות,106 וקליאו (שנתון נמוך יותר) מסתובבות בעיר עם שלטים ואפילו באינטרנט.

אישתי רוצה אוטו קטן (בלי תא מטען) ואני רוצה רכב משנתון (קצת) חדש יותר.

מיותר לציין שאני רוצה לעבור לגיר ידני ולא אוטומטי שעושה לי סיוטים שישבוק יום אחד.

תודה רבה על העיצות וההדרכה, אתם עושים עבודת קודש.

לאור המונולוג הארוך שלך, אני חוזר על המלצתי:

להישאר עם הקיים עד שניתן.

ברגע שיהיו לך יותר אמצעים למטרה הזו, אז תקנה רכב חדיש יותר.

פורסם

אם מדובר בצריכה של 1:8 כפי שרשם פותח שרשור, אני מניח שמדובר בגיר אוטומטי 3 הילוכים ומנוע 91 כ"ס.

לפי דעתי אם האפלאוז שלך מטופל טוב ושמור, למרות היד והקילומטרז', הוא יהיה אמין יותר מסקסו. מצתרף להמלצת חברים לשמור על הרכב שלך ולהמתין עד שיהיה לך קצת יותר תקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ז"א שמבחינת הגיון, אפלאוז משנת 91, על 260K ק"מ עדיפה על סקסו 97 או 98 עם 160K ק"מ. (בהנחה שהרכב תקין ללא תאונות והק"מ לא זוייף)?

נשמע לי תמוהה.

פורסם

ממש לא תמוה.

שניהם רכבים ישנים.

הדייהטסו ידועה כמזדקנת יותר בכבוד מהסיטרואן.

הסיטרואן יד 4 מהשכרה ולבטח שחוטה לגמרי.

אתה יודע איזה תיקונים וטיפולים עבר הרכב שלך - אין לך מושג מה עבר הרכב השני.

אין לך כיסים עמוקים.

האוטו שלך ידוע הסיטרואן - למרות מה שאמרו לך הוא בחזקת נעלם.

עכשיו העניין ברור?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...