Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה גועל נפש. בשעות היום, כשיש הרבה תנועה, אין שם נהג אחד על פחות מ-70 - הכביש סלול היטב, ישר לחלוטין ובטוח לגמרי. אבל בלילה, כשבקושי יש מכוניות נוסעות, הם תופסים נהגים על פחות. מעכשיו אדע ואיזהר, תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד מאפיינים של הכביש שהופכים את האכיפה שם לשפלה ביותר:

• ישר עם ראות טובה
  • אי תנועה בנוי המפריד בין כיווני הנסיעה
  • לא משתלבים אליו כבישים או רחובות צדדיים
  • אין מעברי חציה
  • שטח לא בנוי, שדות מסביב

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
איזה גועל נפש. בשעות היום, כשיש הרבה תנועה, אין שם נהג אחד על פחות מ-70 - הכביש סלול היטב, ישר לחלוטין ובטוח לגמרי. אבל בלילה, כשבקושי יש מכוניות נוסעות, הם תופסים נהגים על פחות. מעכשיו אדע ואיזהר, תודה.

בתור אחד שנוסע בבקרים לבינתחומי הם עומדים גם בבוקר באותה נקודה בדיוק, אומנם לא כל יום אבל ראיתי אותם כבר מספר פעמים בשעות היום וכבר ידוע לי זמן מה שאותה ג'טה עומדת כל פעם באותה נקודה.

שפלות? כן... זה בדיוק נקודה שהמטרה שלה זה לצבור כסף למערכת ולא למנוע כלום.

בדיוק כמו הירידה של גלילות מזרח לאיילון צפון לכיוון הרצליה, זה שכמעט כל בוקר או ערב עומדת שם ניידת עם לייזר ועוצרת אנשים שנוסעים טיפה מעל המהירות המותרת ממש מונעת תאונות דרכים.

משטרת התנועה זה הביזיון הכי גדול במדינה הזאת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ניב,

עברתי שם לפני כמה דקות...

סינג'רתי את אישתי לצלם.

תכיר, ג'טה לבנה סמויה עם מולטונובה:

th_004-1.jpg

הלוואי שיעבור שמה סמי טריילר ויכנס בג'טה הזאת.

פורסם

נראה שאמש היה מבצע נרחב, אם לשפוט לפי כמות התפיסות שדווחו היום.

אני באמת לא מבין על מה יצא קצפכם: הלא מופז טוען שיש עליה בתאונות הדרכים לעומת התקופה המקבילה אשתקד.

אה, כן: הוא גם אמר שאין לו מושג ממה זה נובע. מה זה משנה? הוא לא נותן לעובדות הפשוטות לבלבל אותו. תמיד טוב לצאת בעוד איזה מבצע אכיפה אוילי. אם זה לא יוריד את התאונות (ואם לשפוט לפי ניסיון העבר, זה אכן לא יוריד), לפחות זה יעשיר קצת את קופת המדינה, וזה גם מצטלם טוב בתקשורת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני פשוט לא מבין איך אנחנו שותקים על השטויות האלה כל פעם מחדש!

מי ששם שם את המצלמה בבריגדה עושה משהו כמו 25-50 אלף שקל בלילה בשקט! בלי עלויות בלי מיסים נקי לקופת המשטרה!

רק בארץ הם מתחבאים כמו אפסים ועושקים אותנו מסביב לפינה!

במדינות כמו ארה"ב, אנגליה וכד' גם יש מכמונות מהירות - ההבדל שם הוא שמודיעים עליהן מראש הן מסומנות בצבע מאוד ברור לנהגים ולא מוסתרות בשום צורה להפך הם מנסים לעשות אותן כמה שיותר גלויות שיהיה ברור לנהג שישנה מכמונת ובמידה והוא יעבור את המהירות החוקית הוא יקבל דו"ח=זה כן מוריד את המהירות בכביש, לשים מצלמות נסתרות זה בראש ובראשונה במטרה לעשוק אותנו.

עזבו את העובדה שאני בטוח שבסוף המשמרת שלהם השוטרים מרביצים בבריגדה בגז לפחות ל90.

אולי אני גם יקנה לי מצלמה ויעמוד מחוץ לתחנת משטרה בהרצליה ונראה כמה הם נוסעים שם?

אבי.

פורסם

כן, כל הסיפור הזה מאוד מתסכל ואני מצטער שאני משנה את הנושא שיחה ומחזיר אותו למקורי אבל, מה העונש שאני צפוי לו?

ג'ימיניב!

פורסם
מכיר את הנקודת מחבוא שלהם, קצת לפני התחנת דלק אם אני לא טועה, או שזה קצת אחרי.

אבל היה למשטרה אתמול כנראה מבצע לתפיסת נהגים חדשים שעוברים על החוקים כנראה. כיוון שגם ברעננה הייתה הרבה פעילות של המשטרה.

בקשר לבעיה שלי

אני מאמין שהצילום היה בלייזר.

יש איזה שהוא חוק שאומר מעל 15 קמ"ש מעל המותר אתה מקבל עונש כזה ואחר

ומעלה 25 קמ"ש מעל המותר אתה מקבל עונש כזה ואחר?

אם כן אשמח לדעת מהו לגבי (כיוון שזה בלייזר, אז מעל 15 קמ"ש לאחר הפחתה של 5 קמ"ש)

בקשר לרישיון שלי אני בספק אם זה יגיע לרישיון שלי זה יגיע לבעל הרכב כי זה צולם (ראיתי פלאש) ולא עצר אותי אף שוטר.

בכל מקרה אני אשלם את הקנס.

אתה מבין מה אמרת?

היה מבצע אכיפה בכל הארץ גם בירושלים, זה לא קשור לנהגים חדשים בכלל..

פורסם

אני נוסע בכביש הזה הרבה, ורוב הפעמים מעל המהירות המותרת בו, טוב לדעת.

אבל למה דווקא בו? זה אחד הכבישים היחידים בהרצליה שאין בו כל שניה בור והוא רחב עם שדה ראיה מעולה וכ' וכ'...

פורסם

אתמול בלילה ראיתי גם תג'טה (=את הג'טה) הלבנה

נראה לי היא צילמה אותי או מישהו שהיה לפניי...

המספר מקדימה שלה כזה חצי נופל

פורסם
אתה מבין מה אמרת?

היה מבצע אכיפה בכל הארץ גם בירושלים, זה לא קשור לנהגים חדשים בכלל..

אתה מבין למה התכוונתי?

כשאמרתי שהיה גם הרבה משטרה בתוך רעננה תמיד היה לידם רכב עצור עם מלא צעירים בתוכו.

אף אחד לא יוכל לעזור לי? אמרו לי שאם אני אקח על עצמי את הקנס זה שלילה.

הקנס בכלל מגיע אליי? או לבעל הרכב? וזה רק קנס?

ג'ימיניב!

פורסם
איפה בדיוק ?

בקטע של הישורת הארוכה שיש את דגלי ישראל משני הצדדים.

כביש רחב, ארבעה נתיבים. חשבתי שזה כביש של 90 כמו בספר. בכל מיקרה אני מכיר את הכבישים שם טוב אני נוסע שם כל יום כמעט סתם מרגיז שניידות יושבות איפה שקל לספור דוחות כמו זבל מאשר לעשות אכיפה איכותית לעבריינים.

פורסם

בזמן האחרון כל סוף שבוע עומדת שם ניידת סמויה קבוע, יש מקרים שאפילו מקימים שם מחסום ועוצרים את מי שבא להם.

עצרו אותי פעם אחת, בדיקה רגילה לגמרי, מאז אני משתמש בדרך הישנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...