Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נשרף פיוז ראשי?

lm777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי סאב ומגבר לסאב חדשים לפני שבוע.

היו לי קרוסים מכוונים בהד יונית וגם במגברים

אני רציתי יותר דיוק ועוצמה אז ביטלתי את lopass במגבר סאב והשרתי את הקרוס בהד יונית

אחרי דקה של שמיע פשוט לא היה סאונד ..לא מהסאב ולא מהקומפוננט

הקבל מאחור לא עובד גם

זה אומר שהפיוז הראשי של האוטו נשרף או יכול להיות משהו אחר?

תודה

Eclipse 7200mkII, Audison lrx 4.5, Boston GT 28,

Boston SPG , Boston Pro 60

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק בעצמך.

תפתח את מכסה המנוע, תסתכל על הפיוז הראשי ואם תראה שהחתיכת מתכת בצורת ברק חצויה אז סימן שהפיוז הראשי שרוף.

גש לחנות המתעסקת באודיו, העסק עולה 10-15 ש"ח.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח פשוט תוציא אותו ותסתכל טוב אם אין יש בוא נתק אז הוא שרוף

ופשוט תחליף אותו ותוריד עוצמה ותכוון עוד פעם.

נ.ב

תמיד עדיף שיהיה לך עוד אחד ספר באוטו עולה גרושים

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך ציוד, בחיי, של ספצים.

אבל נראה שאתה לא בעל נסיון בכיוון מערכות אם משהו כזה קרה לך.

קודם כל - פיוז - פותחים ורואים. אפשר גם להשתמש ברב מודד לוודא הריגה.

תבדוק גם את הסאב שלך - תראה שאתה מסוגל להזיז את הממברנה שלו עם לחיצה עדינה של כף היד - לא זזה? ממברנה תקועה? מזל-טוב מותק, שרפת את הסליל.

תבדוק גם את הפיוזים של המגברים עצמם.

הHU נדלק בכלל? אם כן, כנראה שהלך פיוז או פיוזים או יותר גרוע, רמקולים - אבל זה נשמע כמו תקלת פיוז באמת.

הHU נדלק, החלפת פיוזים ועדיין אין סאונד - תבדוק את הפיוז של הHU - ראיתי מצבים שבהם פיוז נשרף חלקית וברגע שאתה מרים את הווליום הHU או נכבה או פשוט לא מוציא שום דבר למגברים - זה נדיר מאוד! אבל קרה לי פעמיים.

החלפת פיוזים והHU נדלק ואין סאונד מהסאב... חבל!

לא יודע איך לאמר לך ועדיין להיות עדין ונחמד, סה"כ אני רוצה שתבין למה אני אומר כמה מהדברים שאני אומר (אני חושב שהתרגזת עליי כבר בת'רד קודם) אבל יש לך ציוד מאוד יקר ומאוד נחשק, אתה רוצה לשחק קצת? ללמוד את התחום? תעשה את זה על רכיבים פשוטים יותר שפחות כואב להסב להם נזק, תצבור קצת נסיון עם כיולי מערכת והתקנות ואז כבר תתקין ציוד בכזאת רמה, אחרת, לפחות תעשה את הכוונים והנסיונות שלך בלווי מתקין או אדם מנוסה שיוכל לתת לך טיפים והכוונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

lanosforce תודה על התגובה

לפי חוברת בוסטון רשום כך

בלי lopass מתחלים אם gain נמוך ומגבירים אותו עד ששומעים distortion. זה מה שעשיתי ...ואוד השארתי את החיתוחים פעילים בhu

זה מהחוברת ... וגם בכלל לא הגעתי לשלב של distortion אני סך הכל הגדרתי נכון ושמעתי מוזיקה והכל היה נשמע טוב

4) Input Sensitivity Control

Turn control all the way counterclockwise (minimum position). In this position, the amplifier will be less sen-

sitive to the input signal from the head unit. Slowly rotate this control clockwise until maximum undistorted

playing level is heard from the subwoofer(s). Listen closely for faults such as bottoming from the subwoofer(s).

If fault is detected, rotate INPUT SENSITIVITY control counterclockwise until fault is eliminated. At this point,

the maximum undistorted subwoofer playing level has been defined.

5) Lowpass Crossover Control

Move the selector switch to “ON.” In this setting, lowpass signal is sent to

the speaker outputs. Experiment with the crossover point setings while the

subwoofer is active. A higher setting will increase the perceived output, and

a lower setting will make the bass response more omnidirectional. 12 or 24dB

crossover slopes are available. Depending on your installation and listening

preferences, one will work more effectively.

לא שיחקתי אני האחרון שמשתמש בחוסר ידע. כנראה המתקינים היו צריכים להתקין פיוז ולא התקינו כי אני לא ראיתי שהיחליפו לפיוזים יותר חזקים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב רק רציתי לסגור את התרד כי היום כבר תיקנתי את זה וזה באמת היה הפיוז הראשי. לא נשרף כלום ואף אחד לא שיחק משחקים פשוט המגבר של הסאב צורך הרבה אז שמתי מפסק אם קפתור של 100 amp

זהו תודה לכולם על העזרה תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...