Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב האנשים (לפי עניות דעתי) יתפלאו לשמוע כמה זולים השיפורים בחו"ל לעומת השיפורים בארץ, הפרשים אלו גדלים אפילו יותר אם רוצים לעשות שיפורים איכותיים ברכב (לא רק שיפורים לרייסים). כלומר לא רק מנוע עצבני, אני מדבר על שיפורי שלדה מתלים בולמים וכ"ו. לא ראיתי הרבה רכבים בארץ שבהם הותקן מסרק הגה מחוזק (תקנו אותי אם אני טועה) ובנוגע למתלים במקרה הטוב החליפו בולמי זעזועים ולא החליפו משולשים למשולשים מחוזקים (תקנו אותי שוב!)

שאלתי נשארת זהה... האם עובדי המכס בנמל ישימו לב לשינויים שהכנסתי ברכב כאשר ארצה להכנס חזרה ארצה או לא???

הנושא המקורי: לחצו כאן

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

המכס לא בדיוק יבדוק אבל: שיפורים שאינם מאושרים מאפשרים לחברת הביטוח

לטעון שהופרו התנאים ובעצם נהגת ללא ביטוח!

לפני מספר שנים בעת חקירת תאונה עם נפגעים המשטרה גילתה שמדובר ברכב משופר

ללא אישור- הביטוח התנער....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני יוסיף את דבריי כאן במקום בשרשור הקודם.

כל השיפורים בכל אירופה לפחות לפי מה שהייתי וראיתי, מאוד יקרים.

היורו הרג את אירופה, המחירים בשמיים, משמע כל מותג שתרצה יעלה כמו בארץ או אפילו יותר . אם אתה מתכוון להחליף מנוע זו אפשרות, שדווקא לא יקרה יחסית לארץ.

כל אביזרי ה"שיפורים" יקר. מאוד.

ושוב מתייחס רק לאירופה מבדיקות שעשיתי, לא כולל את קפריסין וכ"ו.

בהצלחה, בכל זאת, אם יש לך עודף כסף.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

למשל בארה''ב אתה יכול לקנות 1000 דולר הרבה דברים איכותיים לשיפור המנוע..

לדוגמה קיט יניקה של SPARCO יעלה לך 300 שקל שזה 80 דולר...ממש זול יחסית לארץ.. :shock::shock: .

2משבים ספורטיבים אתה יכול לקנות ב200 דולר ממש זול..

ועוד דברים טובים..

קיצור ב5000 שקל אתה בונה אוטו ממש בןןןןן זוווווננננננה :x מספיק כדי להעיר אתה השכנים בקומה ה13 בבוקר..... 8)

פורסם

עובדתית זול יותר בפולין מאשר בארץ. מעבר לכך ישנה החוויה של נהיגה באוטו ברחבי כל אירופה (מיוון לפולין דרך כל המדינות וגם דרך האלפים)... הבעייה היחידה היא להכניס את האוטו חזרה... אולי אני אתקין את הבקטים בארץ...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
קיצור ב5000 שקל אתה בונה אוטו ממש בןןןןן זוווווננננננה :x מספיק כדי להעיר אתה השכנים בקומה ה13 בבוקר..... 8)

אם זו ההגדרה שלך לרכב משופר: "מספיק כדי להעיר אתה השכנים בקומה ה13 בבוקר.....",

שיהיה לך לבריאות... :roll:

לזה מספיקים גם 500 שקל:

לך ל-"XXX אגזוזים", קנה דוד אחורי פתוח וסגור עניין. :?

MCS 2008

פורסם

לא...

להעיר לא ב קולות של טרקטור כמו שאני רואה אנשים מ***** מתקנים... זה לא יפה...

לא רק רעש אלה גם כול מיני דברים שבארץ יורידו אותך מהכביש :?:(:?

פורסם

אם זו ההגדרה שלך לרכב משופר: "מספיק כדי להעיר אתה השכנים בקומה ה13 בבוקר.....",

שיהיה לך לבריאות... :roll:

לזה מספיקים גם 500 שקל:

לך ל-"XXX אגזוזים", קנה דוד אחורי פתוח וסגור עניין. :?

זה לא מספיק חאפרי.

אפשר בחינם ממש להגיע לתוצאות מופלאות - מעיפים לגמרי את הדוד ומאחרים את ההצתה בצורה רצינית.

מובטח שהשכנים יזרקו עליך עציצים מהמרפסת.

פורסם
חברה זה לא רק העניין של אגזוזים.....!!! יש עוד דברים יפים..

אוקיי. טוב. סבבה. מה הפואנטה? שיש דברים זולים בחו"ל?

סבבה. אם יש לך כח להתעסק עם זה - דע לך שהמכס וההובלה על החלקים יחתכו לא מעט מהרווח ומאחריות כלשהי על המוצר תשכח. אבל יש לא מעט שעושים את זה וחוסכים, בעיקר בחלקים קטנים ונדירים יחסית, ובעיקר בעלי מכוניות שלא ממש יש להן חלקים במוסך היבואן. גם אני הזמנתי מחו"ל עצמאית יותר מפעם אחת.

בדרך כלל הכל מתקתק יפה, למרות שפעם אחת כבר קיבלתי חלק לא נכון בטעות.

לגבי הובלה של רכב שלם לחו"ל ושיפורו שם - יש כאלו שעשו את זה. ולאו דווקא בשביל חסכון, בעיקר בשביל איכות עבודה. ולא מדובר על אנשים שרצו לחסוך ככה כסף...

תחשב את העלות של הובלה של הרכב לחו"ל, את האגרות והביטוחים למיניהם, את עלות השהות שלך בעצמך שם, תשכלל את זה עם העובדה ששוב - אחריות על העבודה יהיה קצת קשה לממש - ותיווכח שהסיפור לא כל כך פשוט, ולא כל כך זול.

פורסם

שאתה לא כולל עבודה , מיסי נמל , מיסים מקומיים על החלקים והעבודה ועד אי אילו בעיות שתתקל בהן בדרך ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אה! עיקר שכחתי!

מה עם שביתות בנמל ובמכס? עמיר פרץ ופועלי הנמל העשוקים ידאגו כבר שלא תקבל את הרכב. ואגב - בשביתה הקודמת אנשים נאלצו לשלם דמי אכסנה לסחורה שנתקעה בנמל בגלל השביתה :evil:

מדינה מערבית אעלק...

• תוכן חדש...