Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר (שיש לו אוטו של חברת ליסינג) סיפר לי שחברת הליסינג בחברה בו הוא עובד הזמינו אלפי מכוניות ידניות כולל מאזדה ופורד בגלל מחירי הדלק .

האם יש שינוי מגמה בשוק חברות הליסינג מאוטומט לידני ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוף כשאני אחליף את המגאן שלי אקבל עליה מחיר יותר טוב מאשר על האוטומטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תסתכלו בפינה הימנית התחתונה של המחשב. מוצגת שם השעה, נכון?

תעשו דאבל קליק על השעה וייפתח חלון המציג גם את התאריך.

זה לא אחד באפריל, נכון?

אז אין שום מכוניות ידניות בדרך ודלק מוטורס לא מתכוונת להביא (לצערי הרב, אחרת הייתי קונה עוד פוקוס 2008 ).

ברור שאם הייתה הזמנה של הרבה יחידות ע"י חברות ליסינג הם כן היו מביאים, אבל לחברות הליסינג אין שום תמריץ.

את הדלק משלמים הלקוחות (בדר"כ חברות, ע"י דלקן\פזומט) אז לחברת הליסינג אין אינטרס לחסוך דלק.

לעומת זאת, הן אלה שיתקעו עם מכירת מכוניות ידניות, עם תום תקופת הליסינג - כך שאין סיכוי לראות ידניות בליסינג.

פורסם
תסתכלו בפינה הימנית התחתונה של המחשב. מוצגת שם השעה, נכון?

תעשו דאבל קליק על השעה וייפתח חלון המציג גם את התאריך.

זה לא אחד באפריל, נכון?

אז אין שום מכוניות ידניות בדרך ודלק מוטורס לא מתכוונת להביא (לצערי הרב, אחרת הייתי קונה עוד פוקוס 2008 ).

ברור שאם הייתה הזמנה של הרבה יחידות ע"י חברות ליסינג הם כן היו מביאים, אבל לחברות הליסינג אין שום תמריץ.

את הדלק משלמים הלקוחות (בדר"כ חברות, ע"י דלקן\פזומט) אז לחברת הליסינג אין אינטרס לחסוך דלק.

לעומת זאת, הן אלה שיתקעו עם מכירת מכוניות ידניות, עם תום תקופת הליסינג - כך שאין סיכוי לראות ידניות בליסינג.

זה נכון מאוד וצודק מאוד וטוב לנו מאוד.

וסתם אם מדברים כבר אז באירופה ובארצות הברית יש המון מכוניות מנהלים כמו וולבו S80 B4 מאזדה 6 יש בגיר רגיל ומאוד חכם מצידי החברות ליסינג להביא כאלה כי אני לא מכיר אחד שיגיד אני לא אשכיר אוטו כי הוא גיר רגיל במיוחד שזה מאזדה 6 גיר רגיל, רק תנסה לחשוב על הריגוש.

אם תדרוש תמונות תקבל ברצון רב

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
ת

איתן, הלקוח הוא לא חברת הליסינג אלא הלקוח הסופי. אם הוא ירצה ידנית הוא יקבל בסוף ידנית כי אם לא אז הוא ילך למתחרה. ללקוח גם לא חשוב נושא הנוחות. הואא משלם את הדלק אבל מי שנוהג הוא העובד של הלקוח.

לחברות הליסינג אולי יהיה הפסד מירידת הערך אבל מצד שני הם יחסכו על שיפוצי גירים.

פורסם

באירופה יש כמעת הכל בידני והרוב ידני, בארהב יותר קשה לימצא ידני מאשר פה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איתן, הלקוח הוא לא חברת הליסינג אלא הלקוח הסופי. אם הוא ירצה ידנית הוא יקבל בסוף ידנית כי אם לא אז הוא ילך למתחרה. ללקוח גם לא חשוב נושא הנוחות. הואא משלם את הדלק אבל מי שנוהג הוא העובד של הלקוח.

לחברות הליסינג אולי יהיה הפסד מירידת הערך אבל מצד שני הם יחסכו על שיפוצי גירים.

הלקוח הוא חברת הליסינג, היא זאת שמשלמת ליבואן והיא היחידה שמעניינת את היבואן!

הלקוח "הסופי" שאתה מדבר עליו יכול ללכת לכמה חברות שהוא רוצה- מזדה 3 ידנית (לדוגמא) הוא לא יקבל בשום מקום.

פורסם

מאזדה 3 לא אבל קורולה, C4, מגאן דיזל ואחרים כן. אם הדרישה לידני תגדל אז חברות ליסינג שעובדות עם מאזדה יציבו את הדרישה לידנית ובמידה והדרישה לא תענה אז מאזדה תאבד את השוק.

אתה חושב שיבואן יזהה דרישה ולא ימלא אותה?

פורסם

זה לא יקרה, לצערי.

אני מכריז בזאת, קבל עם ופורום, שאם זה קורה אני מחזיר את הפוקוס החדשה שברשותי, משלם כל קנס שיידרש ומזמין ידנית.

פורסם

בארה"ב אתה בקושי תמצא גיר רגיל, אבל לעומת זאת, באירופה יחסית תמצא בשפע גיר רגיל.

מזכיר לי סיפור.

בספרד, ראיתי שם אודי TT גיר רגיל.

אחרי הסתכלות ארוכה, אני שומע צעקות.

"אה אהההההה"

שאלתי אותו למה גיר רגיל, הוא ענה לי "מה אני נרא לך, מאריקון?"

שזה בתרגום חופשי מזד** בטוסיק.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

כן. חברות הליסינג הזמינו אלפי מכוניות ידניות חדשות. אה, וגם קבוצות הרישוי בוטלו והמיסוי הפך רציף, המס על מכוניות חדשות ירד ל-30%, ייבוא אישי מותר כעת מכל מדינה בעולם ללא הגבלת תוצר, דגם וגיל רכב. דלק מוטורס מביאים מעכשיו את מאזדה 3 ופורד פוקוס בחמישה מנועים שונים כל אחת ובחמש רמות גימור, אודי מכרו 10 R8 ידניות, וב.מ.וו הורידו את מחיר המיני קופר ל-110 אלף שקלים ואת הקופר S ל-140 אלף שקלים. שכחתי משהו? אה, כן, ופורשה 911 חדשה עולה 30000 שקל וצורכת 30 ק"מ לליטר. אני כבר הזמנתי אחת, ידנית כמובן. ואתם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנחנו?

אנחנו חושבים שעישנת בדיוק את אותו החומר שעישן חברך לשירשור, itay24.

אויי-ויי-זמיר, סמים ב-CF!

:lol:

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...