Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

ברצוני להוציא את החלונות האחוריים ברכב שלי ,ניסאן סאני 94, חלונות חשמל.

מישהו יודע איך אני מוציא אותם?

תודה על העזרה.

פורסם

אף פעם לא ניסיתי להוציא אותם, ככה שבזה לא אוכל לעזור. אבל אם אפשר לשאול למה? אם הם אינם פועלים, רוב הסיכויים

שיחידות הבקרה האלקטרוניות שמתחת למפסקים אינן תקינות. לניסוי, חבר את היחידה של החלון הקדמי ימני (זהה).

ואם אתה משיג כאלו במחיר סביר - ספר לי. אני מזמין 2.

:turn-l:
פורסם

הוא בטח רוצה לעשות השחרה או הדבקה של חומר על החלונות.

בדרך כלל מדובר במנגנון מספריים,לא מדובר במשהו מסובך אבל במידה ואתה טועה יש סיכוי גדול לשבור את החלון,ובגלל זה לא מומלץ.

פורסם

חחח מצחיק, הייתי בטוח שאתה האשון שתענה, כי ראיתי שרשור שלך על החלונות הבעייתיים שלך.

האמת היא שאני רוצה להשחיר אותם.

אבל כן גם אצלי ישנה בעיה, חלון אחורי ימיני נתקע כשאני מוריד אותו, רק אם אני לוחץ עם הידיים קצת אז הוא יורד למטה, וגם כשמעלים הוא עולה טיפה ואז נתקע עד שאני נותן לו פוש בעזרת הידיים.

גם אצל חבר טוב שלי בעל אותו רכב כמו שלי יש לו את אותה הבעיה באותו חלון.

זאת המחלה כניראה של הסאני.

פורסם

יש לאמא שלי ניסאן סאני ואין לי תמחלה של החלון כמו אצלכם כניראה שיחקתם איתו יותר מידיי.

ומאחור זה פלסטיק שתופס עם שני ברגים או סיליקון אני כבר לא זוכר כי פירקתי לפני כמה ימים את החלון כדי להדביק שם כי הוא היה מתנדנד. תפתח ותיראה זה לא מסובך מידיי ברכב הזה

• תוכן חדש...